tiistai 19. syyskuuta 2023

Näkymiä Mutavyörystä 2023

 https://www.youtube.com/watch?v=iReNQdZRQ9E&ab_channel=PaulJosephWatsonJärkyttävää.


Ajatelkaa hetki tuotakin... mihin tuo ===> johtaa. Se ei ole mitään hyvää. Ja minähän olen koko ajan sanonut että ainakin osin kaiken tämän takan on ja juonii ja häärii ja toimii ryssä  !! Ja kiina ja saudit, ja näinhän se tottakai ja tietenkin on, ja se Maailman Syntisin Juutalainen Paskasäkki™ eli "soroseeni". Hyi vittu YÖK. Yhden kusipään sivilisaation tuho ja purkupallo. Saatanan katkaravun älyinen läjä ilkeää pikkumaista ylimielistä, verta juutalaisesta nenästään kaivava MEGAkusipää satanisti nilkki.

Ja mitä tekee EeUun ämmät ?! Levittää vielä laakeammin. Siinä näette mitä seuraa kun nainen saa vähänkin "valtaa" tai päättää muiden yli asioista, siitä seuraa totaalinen maailmanlopun katastroofi ja josta syyttelevät miestä sitten. 

Ällöttävät idiootit.

Tämä on mennyt jo kauas absurdin tuollepuolen, ja asialle olisi syytä tehdä jotain ja HETI !! Ja paljon eikä vain "jotain". Muutoin edessä on niin absurdi ja niin giganttisen suuri mullistus että Eurooppaa EI enää tule OLEMAAN ja jonkinlainen Etelä-Afrikan ja Brazilian kohtalo on se positiivinen ja minimi mitä voidaan odottaa, eli absoluuttisen surrealistinen tilanne ja GIGANTTINEN, ja seurauksiltaan vieläkin ehkä enempi. Ja SILTI kaikki vitun sileäaivoiset koalanälyiset typerät tunkkaiset mulkut luulee että kyse on vain jostain "Maahanmuutosta" ja vääjäämättömästä Hyvänteosta™  ja "harmittomasta muiden auttamisesta" ja läl läl lää ja lämmin pehmeä henkäys ja hellanlettattentään. Vitun imbesillit.

Hukkukaa nekruihinne saatanan satiaiset.Ei kiitti !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti