keskiviikko 20. syyskuuta 2023

Nekrut & Stounhenz (Historian mutaaminen)

 https://www.youtube.com/watch?v=D-Z-UiVzi7I&ab_channel=AnythingGoes
Wau !


Jumalauta ...jos puhutaan julkeudesta ja häikäilemättömyydestä, aivan absurdin pohjattomasta syväpöyristyttävästä megakusipäisyydestä superhävyttömästä kommari-marxisti-globalisti paskarottaudesta niin ..no .. tuo ^ menee jo sinne ihan kärkeen.

Vittu aivan abysmaalisen kamalaa valhetta ja manipulointia ja mikä järisyttävintä; katsokaa miten häpeämättömän julkean ylpeilevän peittelemättömän suoraviivaista se on JO !!! Täysin pokkana  puhuvat ja kirjoittavat ja julkaiset tuollaista silkkaa saatanan paskaa ja sitä pistetään jo jumalauta lasten ja nuorten daijuihin ja aivopestään niitä sitten ihan totaaliseen absoluuttiseen fiktioon ja MEGAVALHEESEEN ja koska niistäkin leijonan osa on persoonattomia aivottomia imbesillejä kuten aina, ne todennäköisesti alkaa jopa uskoa moista superpotaskaa ja ihan silkkaa "kokeillaan jos tämä naurettava läpinäkyvä paska oikeasti uppoaa johonkin lobotomisoituun lampaaseen" koiranpaskavalhetta ja sitten inttää niskasuonet tykyttäen punaisina sekalaisissa TV-väittelyissä meitä Rasisteja™ vastaan, osaamatta siis hävetä atomiakaan, kuinka me olemme väärässä ja he sentään Tietävät™  että ja kuinka...  junou. .  vitivalkoinen Britannia onkin jotenkin maagisesti aina olutkin synkeän paskanruskea musta nevada kuten Afrikka !! 


Jumalauta wau  !! WAU WAU WAU WAU WAU WAU  WAU !!


Tämä on jo TODELLA uskomatonta, TODELLA. Breiknek spiid todentotta, tässä mennään vauhdilla  työleireille ja muuhun kommariuteen. Englantia ollaan TODELLA häivyttämässä maailmankartalta ja TODELLA tositarkoituksella ja TODELLA suoraviivaisesti.  Aika vitun käsittämättömän ällistyttävän äimistyttävää ja järkyttävää ja ihan vitun super-ärsyttävää.

*

Me emme enää elä Normaalitilassa™ - siitä on  jo kauan kun se vielä vallitsi, nyt ollaan suursodassa jo joka tapauksessa ja hyvin oudossa sellaisessa ja tämä sota on syytä voittaa.

Ja kuten olen monta monta monta kertaa siteerannut, muistakaa että juutalaiset sanoo "jos haluat tuhota vihollisesi, kasvata hänen lapsensa" !! Tismalleen sitä ne saatanan tuholaiset TAAS tekee, tässä sitä mennään, ihan samaa manipulointia ja valhetta ja aivopesua ja loputonta, LOPUTONTA, provokaatiota ja rajojenkoettelua ja Kritiikin Kulttuuria™ kuin aina ennenkin  mutta alati kiihtyvään  tahtiin ja aina vain häikäilemättömämmin. Samaa tekee  kiina ryssä ja ählämit, tämä on HYVIN yksinkertainen  kuvio. Se se yksi saatanan rotanoksennus soroseeni-saasta ymvastaavat megarikkaat  äklöttävät isot paskaläjät "suhteineen" saatanan paskamadot  kusipäät.VITTU !
Ja hei !! MUISTAKAA, ja muistakaa nuoriso AINA, että : neekeillä EI OLE omaa historiaa, ei MITÄÄN saavutuksia, ei MITÄÄN kulttuuria, ei minkäänlaista arkkitehtuuria tai ihmis-sivilisaation YHTÄKÄÄN piirrettä. Neekeri on pelkkä alaston villieläin Afrikan savannilta ja mudasta ja viidakosta ja se on aina ollut ja se tulee aina olemaan, se on vain yksinkertainen superprimitiivinen tyhmä lahjaton haitallinen hyödytön ruma yhdentekevä vitun mutapaakku alkeellisesta paskaliejusta ja ikuinen ihmis-sivilisaation tuhoaja ja loinen ja kivireki. Ei MITÄÄN muuta. Ja juuri SIKSI sille yritetään epätoivoisesti kehitellä ja VARASTAA omaa "historiaa" muilta koska niitä kai hävettää itseäänkin jo ettei niillä ole MITÄÄN. KAIKILLA muilla on sentään JOTAIN mutta nekruilla yksin ei ole  MITÄÄN. 

Ne on turhin alkeellisin ja hyödyttömin ja tyhmin rotu. Tai ehkä ne on itsessään jo erillinen LAJI jos totta puhutaan. Samaa sanoi lempiblogaajanikin aikanaan, eli "en tarkoita että nekru olisi epäihminen, vaan sanon että se on EI-ihminen".  Neekeri EI OLE ihminen an sich ylipäätään.

(Nekru ei ikinä keksinyt edes pyörää !!)


Tämän on loputtava. Se on ihan 100 % yksinkertainen totaalinen fakta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti