keskiviikko 13. syyskuuta 2023

Etninen moska vs Valkoinen Ruoka

 https://www.youtube.com/watch?v=BxddLo7bPlU&ab_channel=PaulJosephWatson
Mmm...ooouujes. Tämä oli yksi parhaita jollei paras PJW video tähän mennessä ! Mahtavaa että valkeille idiooteille ja nykylapsille / nuorille tietämättömille tolloille näytetään edes jooootain Toisrotuisten Todellisuudesta, joka on niin karmaisevan alkeellisen barbaarisen alainen ja tajua vaille ettei sitä valkoisena kykenisi edes kuvittelemaan jollei sitä näkisi. Ja että SITÄ PASKAA tuodaan ihan  häikäilemättä ja häpeättä tänne ja puhutaan polleana paskaa siihen ihan pokkana päälle kuinka siinä on YHTÄKÄÄN hyvää puolta. 

Kuten olen sanonut, teidät tulisi repiä riekaleiksi kaikki rotupetturit saatanan Tsadin saasta "Monikultturistit™" ja muut saatanan aivottomat sieluttomat mauttomat kyvyttömät lahjattomat mulkut perkeleen näädät.

Älyllisesti laiskat paskahousut.

Mielistelevät heikot valehtelijat.

Luuserit.


Eniwei, valkoisten ruokakin on tottakai kuten kaikki muukin valkoisten verrattuna muihin, parasta ja ylivertaista. Ja valkoinen on ainut olio koko planeetalla millä on mitään tajua hygieniasta, ja kyllä, jopa Japseilla on siinä paaaljon ymmärryksen varaa.

Ja kuten olenkin sanout joskus, olen ollut aikanaan työssä sellaisten ählyjen kanssa ja voin sanoa että  hygieniaa ne Türkin apinat ymmärtää saman verran kuin kulkukoirat, eli en itse menisi IKINÄ ählämien "pizzeriaan" esim. Enkä kovin moneen "etniseen ravintolaan" muutenkaan. Eritoten kinkkien näennäs Japanilaisiin. Valitettavasti itsekuri ja tahdonvoima puuttuu suurimmasta osasta lammaskansaa aivan 100 %  totaalisesti ja täysin ja siellä  ovat jatkuvasti, kuin sillit suolassa..  kinkkien räkälöissä. Post Covid.

Ei mitään, mitäs periaatteista tai totuudesta tai intresseistä ja moraaleista yms, pääasia että menette ja  annatte kommaripuolueelle rahanne ja tukenne ja saatte vain jotain äkkiä(!) ja helposti ahnaaseen leipäläpeenne vitun siat.Haistakaa vittu.


Kiitti.
#MuusiOnParasta

#LohiKeittoRlz!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti