perjantai 8. syyskuuta 2023

Muulien "Rasismi™" mylvintä

Eli suomalian "eduskunta™" mikä ikinä vittu sekin lie, kokoelma muita komentelevia hönöjä kai lähinnä, on ilmeisesti "kokoustanut" jostain nimeltä "Rasismi™" ja pitää sitä "Ehdottoman Tuomittavana™" paitsi kun kyse on nekrujen valkoisten syljeskelystä ja rkp-koiranpaskarikollisporukan suomalaisten fintiaanien syljeskelystä yms, mutta tämän kaikki ymmärrättekin jo - ja olette sisäistäneet kuin kiltit koirat joita olette.

Niin nin tällainen jokin neuvonpito ja selonteko ja muurahaisten kokoonatuminen on ilmeisesti (taas?) järjestetty. Halusin vain sanoa / kysyä että..

- mitä on tämä "Rasismi™" ja mistä jos jostain sitä voisi ostaa ja kokeilla ?  Poltetaanko sitä vai syödään vai ajetaanko sillä vai mikä se on ? Tarkka määritelmä kiitos !

- kuka antoi teille jonkinlaisen ylivertaisen aseman sanella Meille Muille että me EMME saisi OLLA tällaisia "Rasisteja™" -taaskin, mitä se onkin- ja oikeuden tuhota meidän elämämme ja sivilisaatiomme tuon tunkkaisen näädänpaskanne ja noidanhaistelunne takia ?

- kuka on määritellyt "Rasismin™" pahaksi ja ei-toivottavaksi ja hankalaksi ja epäsuotuisaksi ja ei-toimivaksi ja ei-haluttavaksi jne ? Muutakuin tyhmät rääkyvät ämmät ja lobotomisoidut keskinkertaistakin tyhmempänä syntyneet absoluuttiset sietämättömät nuorena Tsadiinmuuttavat vitun VITTUPÄÄ tytöt ja ääliöt jotka piestäisiin maaseudulla ärsyttävän kusipäisyytensä takia ? Ja sekalaiset huomiohuorat ja tietämättömät kailottajat jne ?

- MIKSI pidätte tällaista yhdentekevää ja KEKSITTYÄ hevonpaska "aihetta" ylipäätään tapeetilla Ihan. Koko. Ajan ?!? Ja kävelette muiden ongelmien, OIKEIDEN ongelmien siis, ohi ja yli ikäänkuin niitä ei olisikaan ? Miksi KESKITYTTE juuri TÄHÄN ?!? MISTÄ tuo käsky ja sanelu on tullut ja miksi ?

- Eikö teitä paitsi omatuntonne ja häpeä jo kalva, mutta itseännekin kyllästytä koko naurettava lapsellinen oksettava typerä turha tunkkainen näätämäinen ärsyttävä touhu ? Kuinka paljon sitä voi itseään häväistä ja halventaa jonkun vitun nekrun tai Amerikkalaisen juutalaisen nörtin nössön käskyjen ja/tai odotusten takia ?! Vittu HÄVETKÄÄ ! HERÄTKÄÄ !!


Oksettavaa ja provosoivaa tunkkaista kollektivismi-totalitärismiä koko paska kuten tiedättekin jo. Ja ei vaikuta ainakaan minuun mitenkään, minä kutsun nekrua AINA nekruksi ja muslimia demoniapinaksi jne. Ja teitä mulkuisi satanisteiksi.


Amen.P.s teillä EI OLE oikeutta sanella muille elämän "Oikeanlaista™" sisältöä, sellaista EI OLE sellaista oikeutta eikä moista sisältöäkään. Eli te vain haluatte ALISTAA muut komentoonne ja saanette pillunne märäksi tai kyrpänne suoriksi moisesta sadismista, ja olette vain ajattelemattomia pinnallisia tyhmiä tyhjiä naurettavia säkkejä säälittävää heikkoa ohjailtavissaolevaa typerää tunkkaista mulkkua vitun paskaa.


Haistakaa vittu ja hävetkää ja painukaa selontekoinenne anti-länsimaiset komentelijakommarit helvettiin.


Te kerjäätte sisällisotaa aivan 24/7.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti