torstai 21. syyskuuta 2023

Raxat ja romahdus

 https://www.iltalehti.fi/talous/a/611b7850-2f18-4536-8ca4-aec4a701664f


Wau 188 !! Se on jo suomen kokoisessa mitättömässä läntissä aika järisyttävä lukumäärä !! Houlii fakin shit.

En tiedä onko nuo oikeita raxafirmoja vain jotain "raxafirmoja" mutta aika  juttu tämäkin, kaikki on  lässähtämään päin, on ne setämiehet näemmä olleet tässä oikeasssa jotka on povanneet suomen olevan konkurssissa kohta. Ei näy olevan kiistäminen, ja kaiken taso sen kun laskee ja hinta nousee ja vapaus katoaa ja tilalle totalitäriää tyranniaa ja lisää tukahduttavaa alistamista ja imbesillit jotka vain hurraa mukana ja tietenkin laivalastillisia neekereitä ja ählämeitä ja somppuja yms paskanahkoja demoneita.


Ja tällaista yleistä epä-pätevyyttä yms saa nykyään jo kokoajan nähtäväkseen..
.. kirjaimellisesti mehulasi. "Lasimehua kiitos". Tai mitä lie tuo on, jos se ei ole mehiläinen jätzkissä niin sitten se on jotain metalliromua makaroonissa tai jonkun sormi ärtsopassa tai lasia mehussa tai  mitä lie vitun asbestia ja styroksia suklaassa ja perseessä ja isän kädessä. Koko paikka alkaa näemmä ikäänkuin lahota.


Sytyttäkää joku koko roska tulee sanon minä, sillä siitä päästään.


Ja hei ! Jos ne somput on kerran rakentaneet vallan Tsadinkin aikanaan , senaatinaukion mm jne, nin nehän vois kai korvata nää lässähtäneet raxaäijät ? Eix vaan ?


Pistäkää toinen aukio pystyyn vaan !


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti