perjantai 26. syyskuuta 2014

Ykpäihäläiset ja Ryskit

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014092518696139_vi.shtml

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014092518692824_uk.shtml

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014092518694401_vi.shtml?utm_source=leiki&utm_medium=iltalehti&utm_campaign=kontekstuaalinen

Kuten olen sanonut, on nuo kaikki "Slaavilaiset / Ryssäläiset" yms, rodut lähinnä eläimiä. Ja ilmeisen lapsellisia. Voisitteko ikinä kuvitellakkaan, että suomessa joku saatana hieroisi luistimianne saatana seinään! sabotoidakseen teidän suoriutumisenne jossain vitun yhdentekevässä TV-ohjelmassa ?! hahahhaha, vittu mitä idiootteja.

Kalpeaihoisia neekereitä. Ei muita. Vitun elukat.


Lisäys klo 14:31

Tässä vielä kommentti joltain Ukrainalais imbesilliltä tähän videoon, jossa kolme mutantinpaskaa ampuu reilusti ja urheasti jotain miestä takaraivoon ja ryöstää tämän.


Ja tietenkin väärinkirjoitettua Uklantia myös.
Mutta jutun juju on, että : mikä vittu noita saatanan lättäkalloisia vitun slaavilaisia aliapinoita oikein risoo noin suunnattoman paljon sekä homoissa, että millään lailla tai tavalla naismaisissa miehissä !?! Vitun typerät aliameeba idiootit, saatanan kyvyttömät paholaisen kusiaiset, vitun alistuvat typerykset ja pseudoaasialaiset aro-idiootit. Mikä vittu niitä oikein risoo ?! (paitsi alhainen järiki ja ÄO ja sielun puute yms).

Sen voin myöntää toki, ikäänkuin se itse tuota jujua ja asiaa mihinkään muuttaisi, että Live Leakissa ei pyöri ihan täysin ...täyspäistä, jengiä. Eikä toivottavasti edes vain "jonkunverran tunteiltaan ja järjeltään haasteellista"kaan. Siellä on usein aika vitun brutaaleja ja tahdittomia kommentteja ja naljailuita esim jostain irtopäistä tai jos joku on puukotettu tai mitä vain.
Oikea yrjön ja paskan sekaista ihmisyyden rumuuden likaviemärin sisältöä. Mutta eihän noita kamaluuksia voi katsomattakkaan olla, sillä "kuvottavuus kiehtoo ihmismieltä" (en muista mistä tuo sitaatti on, mutta se ON sitaatti! Saattaa olla muinaisesta numerosta Tieteen Kuvalehteä tai jostain.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti