perjantai 19. syyskuuta 2014

PerSujen kivitystä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014091818675435_uu.shtml

Ja siinä on taas nämä Kulttuuri-ihmiset, nämä Ymmärtäjät ja Auttajat, ja Suvaitsevaiset ja sikäli Fiksummat ja ylimalkaan Paremmat Ihmiset -vauhdissa ! Hahahahaaa, vittu mitä älykääpiöitä saatana !!

Typerät kakarat. Ampukaa ittenne !

Nämä samat saatanan vitun iilimadot käy TV-haastatteluissa / haistatteluissa, änkyttämässä "päivän polttavista puheenaiheista" ja tietämässä niistä paremmin eli aukomassa lähinnä sitä tyhjää ja hyödytöntä kusista päätänsä, ja muutoinkin kehtaa esiintyä jonain vitun "moraalinvartijana" vaikka ovat syntyneet täysin vailla moraalia!!!!! kuten 98% naisistakin.

Vitun elukat.

Valkoisia nuo ei ainakaan ole!! thät´s fo demn shöö !! (voivat toki olla iholtaan yllättävän valkeita, mutteivät rodultaan. Luultavasti jotain cro-magnon sekopäitä tai jotain vitun Heidelbergensis throubäkki vajakkeja).

Kuinka te voitte olla noin vitun lapsellisia ? ja ...typeriä. Mitä hevon vitun järkeä (aaahahahahaaaaaa! "järkeä"! näiden toimissa!? ahahahaaaaaaa..) tai ideaa tai mitään, tuollaisessakin on olevinaan ?! "no no no ..no .no...no....no niimmutku ni, ni niin ni ku ei toi o samaa miältä kummä nin mä heitän sitä kivellä! nii iii"

Koska kuten kaikki varmasti tietää, niin tekee kaikki pätevät ja tasokkaat ja älykkäät ja länsimaiset ja valkoiset ja aikuiset ja kypsät ja sivistyneet ja kunnolliset ja hyvän puolella pahaa vastaan toimivat olennot !! niiii !! jeee ....ne heittää toisia kivellä!! wuhuuu!!

Olettehan te ihan oikeasti tietoisia, että apinat!! vii-da-kon  de facto... apinat!! ihan oikeat apinat! ne heittelee suuttuessaan ja kun eivät jostain tykkää -ulostettaan ja luoja ties mitä muuta, ympärilleen ja sen päälle kenestä / mistä apinasta eivät tykkää !??!?! Eli käyttäytyessänne noin, käyttäydytte ihan samoin kuin apinat viidakossa, eli oletettu "evoluutio" ei ole vielä hipaissutkaan teitä? ! Ja tämä ei haittaa tai hävetä teitä mitenkään ?!

Atavistista touhua, vähintäänkin. Ja tarpeetonta ja lopunkaiken myös, ei vain hyödytöntä, mutta "kaunterproduktiivista" eli haitallista. Jotain mikä iskee vain omaan nilkkaan, mutta pahuus ei tätä jostain syystä ole vielä koko universumin olemassaoloaikana joko a) tajunnut tai sitten b) se ei vain välitä vittuakaan.

* * *

Ja taas on sönkötetty jostain vitun älykääpiömäisestä "Fasismista" ?!? Siis... mitä ..vittua... eikö teillä saatanan typerillä kusipää skideillä ole mitään muuta sanaa sanavarastossanne kuin tuo vitun järjenköyhä klishee "fasismi" !??!? "Jeee!! ...jeejee vitu joo, vittu...vittu jihuu, kaikki o vittu fasismii!! nii... fasismii hei, kelatkaa!" "niin on !! oujee, ja sit rasismii!" Älkääkä toki unohtako myös "Basismii" !! vakavinta kaikista !!

Te haluatte vain jonkin, minkä tahansa, tekosyyn jonka varjolla piestä ihmisiä ja puukottaa ja ryöstää ja tuhota "julkista omaisuutta" ja aiheuttaa yleistä pahennusta (kaikkien paholaisten 1 primääri tavoite) ja aukoa päätänne ja niin ees päin. Ja kaikki tietää tämän!

- Kaikki Tietää Tämän !!! - Vitun keharit !! Vitut te ketään huijaa tai mitä se sitten onkin mitä te luulette tekevänne vitun aivovammaiset idiootit.

Mutta... kun aivot on liian pienet eikä toimi kunnolla, ei voi kun pidellä ja pudistella päätään ja kiljua. Ja rikkoa paikkoja kuin jokin vitun Scifileffan mutantti-tsombie joka on juuri luotu jossain labrassa, vailla merkitystä, vailla tarkoitusperää. Se lähtee ennenpitkää vain tuhoamaan ja könyämään kaiken kauniin ja rakennetun ja laaditun yli, jättäen tuhon vanan peräänsä, koska. .. .. .  koska se on lähinnä kaikki mihin se pystyy ja ....thät´s it.

Ei mikään mysteeri.

* * *

P.s Jos saan aikaiseksi ja haluan antaa teille sen ilmaiseksi ja anonyymisti täällä blogissa, olen suunnitellut hyvin yksinkertaista ja selventävää kirjoitusta mm näiden asioiden oikeasta (biologisesta) syystä ja alkuperästä.

P.s 2 Ja vielä tuosta PersuVainosta..... miksi nämä ääliöt kohdistavat niin hysteeristä vihaa ja kauhua juuri Persujen suuntaan ?! Mikä niissä niin risoo näitä Vasureita ? Näitä Rauhaa ja Rakkautta (LoooooooooooooL hahahahahaaaaa!!) rakastavia Hyviksiä ?!!? Mikä ?! Ettei kyse vain olisi siitä naisten ja juutalaisten ja vasurien yhteisestä helmasynnistä eli "projisoinnista" ?!?! Persut nähdään sellaisena mitä vassukat itse ihan oikeasti ON !!? Eli ärsyttävinä mulkkuina, jotka ei kykene muuta kuin sotkemaan ja sähläämään ja purkamaan, kuten naisetkin johtoasemissa, ja muutenkin missään kissanhoitajaa merkittävämmässä virassa.

Vittu "uuuuuu" persut ! Johan on vittu kauhistus!! varsinainen vitun abominaatio vallan !! Äääääk, juoskaa !! PerSut tulee !!! Käääääääääääääääk.

Tylsä maahan tämä toki on, ei sitä voi kieltää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti