sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.11


Kapteenin Blogi. Tähtiaika 05.20.21.09.2014

Tervehdys raporttilokini !

Olenkin jo kaivannut sinua, ja mahdollisuutta raportoida. Ah....ihanaa. No niin, asiaan. Eli ; olemme lähteneet jo telakalta, noin kuukausi sitten, ja purjehtineet kuten lupasin, kohti Marssia ja tutkimaan josko saamamme tutkakaiku oli todellakin itse Kimi "Jäämies" Räikkönen.

Itseasiassa olemme jo tutkineet ainakin yhden kaiun Marssin pinnasta, mutta se osoittautui vain Lenita Airiston konsertiksi, sen sijaan olemme nyt matkalla kohti toista, toistaiseksi tunnistamatonta kaikua, jonka epäilemme olevan mahdollisesti Kimin alus tai sen oletettu pakokapseli. Olemme myös kuulleet huhuja joiden mukaan "Kimi olisi saanut potkut" tai olisi saamassa, mutta mistä ja miksi, sitä emme tiedä (vielä). On myös huhuttu, että Kimi todentotta on elossa, elää ja voi sangen mainiosti ja on itseasiassa jopa ylennyt muutamassa kuukaudessa paikalliseksi pikku-pomoksi jossain Marssin lukuisista kanaalikaivoksista (siis huom! Ka-naali). Tutkimme myös tätä mahdollisuutta, ja mahdollisuutta saada Marssilaista kaljaa, ainakin korillinen, hyvään hintaan... ja siis yksinomaan tutkimustarkoituksiin !

Muuta raportoitavaa on toistaiseksi esim se, että Raikkeri ajoi partansa! aina aluksesta ulos asti ! (tervemenoa sanonkin minä), ja Data sekosi tilapäisesti, kuultuaan,  elukka parka, suomalaisen "räp-artisti" "Cheekin" kootut teokset ja maistettuaan First Choise Colaa. Hän mm päätyi raiskaamaan erään kadetittaren ja murjoi nyrkeillään valtavia aukkoja aluksen käytävien sisäseiniin ja uhkasi syödä kissansakkin, jota ei onneksi ole vieläkään löytynyt.

Deanna on lähinnä voivotellut ja lässyttänyt ja myötätuntenut kaikkea mahdollista, leivänpaahdintakin!! (kahelia!) ja tehnyt kaiken tämän aivan liian piukeissa vaatteissa. Hänen ns "kamelinvarpaansa" alkaa jo todella koetella kärsivällisyyttäni !

Lääkärimme, Tri Beverly Crusher on ....kai tsiigannut telkkaa, en tiedä sanoa varmaksi, mutta mitään tähdellistä tehtävää hänellä ei tietenkään ole telakalla ollesamme ollut.

Worf, tuo tyhmä murjaani, on tietojeni mukaan lähinnä örissyt ja karjunut ja kulkenut pitkin telakkaa ja alusta ja Maan katuja (hän pääsi lyhyellä Maan-lomalle) vastaantulijoita metsästäen ja vaanien ja piesten (mikä mainio heppu!) ja sivalsihan hän myös yhden upseereistamme kullin irti ! Koska se hänen mukaansa "loukkasi" häntä, pullottaessaan uhkaavasti Worffin suuntaan.

Raikker on myös hurmannut useita naisia, ja muutamia homofiilejäkin siinä sivussa.

Se yksi kloppi, siitä en tiedä eikä kukaan muukaan eikä ketään voisi vittu vähempää kiinnostaakkaan.

Minä itse! ahaa, no .....minä taasen olen laihtunut noin 50 maan kiloa, ja saanut valmiiksi kutomani Eksoottinen Murjaani nukke-hahmon. Sain uuden akvaarion valmiushuoneeseeni ja siihen toistaiseksi vain yhden kalan!! yhden ! (ja sekin vain monni...pah!).  Olen myös itse imuroinut oman hyttini ja valmiusloosini ja datan ja Hra Worffin tukan. Hra Worf ei siitä juuri pitänyt, vaan murisi koko ajan kuin kissa saalis suussaan, ja ärähteli tasaisin väliajoin, mutta data sensijaan suhtautui siihen kuten kaikkeen muuhunkin eli viileän tyynesti ja lapsenomaisen kiinnostuneesti ja uskaliaasti, pistäen (hohohoh hahahahaa) yhdessävaiheessa jopa imurin suuhunsa ! (oioio, oi voi ovi oli siinä meillä nauramista).

Voi Data ! voi Data.

Ja niin, se sokea neekeri ! No...ooo..se on lähinnä pyörinyt (häiriöksi asti!) tuossa jaloissani (siis kirjaimellisesti !! [epäilenkin häntä mielisairaaksi]) ja pitkin ja ympäri -alusta. hän alaa jo käydä hermooni, hän aina mm sönköttää täysin käsittämätöntä teknistä-siansaksaa jota luulee kaikkien ymmärtävän vaikkei sitä käsitä edes Data !!

Tämä neekeri, tämä....tämää..tämätämä...tämä niin! tämä Hra La Forge(han se oli) tosiaankin, tämä Hra La forge on siis lähinnä kävellyt pitkin aluksen loputtomia käytäviä ja tunnustellen edennyt pitkin seinänviertä, kuin jokin vitun rotta!! (saaaatana!!) ja ilmeisesti vahingossa kopeloinut myös paria kadettia, yhtä upseeria ja minun muniani! ...ai saatana sentään..perkele!..

No, jokatapauksessa !

Olemme nyt jo hyvän matkaa Marssin kartoituksellamme ja lähestynemme tuota tutkahavaintoamme jo hyvin pian, jolloin voin raportoida tarkemmin onko se Kimi Jäämies vai ei ! Vaiko kenties Jimi "Jääpallo".

Sen näemme, ehkä, ensi jaksossa.Kapteenin Blogi. Raportin loppu.

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti