sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kypsää Svedut, todella kypsää !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014091318661030_ul.shtml

Vittu mitä moukkia !! Että voikin olla lapsellista sakkia saatana. Pelkkiä pilallehemmoteltuja ääliökakaroita jotka ei tajua edes miten käydä paskalla oikein tai  miten sitoa kengän-nauhat, ja kehtaa käydä julkisesti aukomassa typerää päätään niille jotka edes yrittävät, edes jotakin vaikka on jo todennäköisesti liian myöhä. Maa on jo neekerien. Ruotsi siis.

Ruotsi kuuluu Lähi-Itään, ei Skandinaaviaan.

(Muistan tosin ajan, kun Ruotsi vielä kuului, ainakin nimellisesti, Skandinaviaan ja "länteen" yms. Uskomatonta, mutta totta).

Ja kun kerran vasemmiston kollektivisti petturi moukka ääliö kototerroristit on ottaneet tavakseen julkaista "vihollisten"....uuu..eli ihan tavallisten kansalaisten, kuvia netissä -niin levitetään nyt itsekkin sitten edes tätä uutisfotoa.

"Hail...stakaa vittu!"                 "Hei kattokaa! tosson joku nekru!?"              "Vittu tää on kyllä itseasiassa aika siistii"
Ei lainkaan mikään Vasuri-Lesbo-Femakko tuo tuossa !?? Käyttäytymässä kuin känkkäränkkä lapsi. Kuten koko Anglosfäärillinen idiootteja ja koko Ruotsi ja moni muukin paskamaa tällähetkellä.

Myötätunnen suurehkosti niitä (ilmeisen harvoja?) jäljelläolevia järjellisiä kohtaan, jotka haluaisivat elää omassa maassaan, rauhassa, ilman nekrun nekrua, yrittää tehdä edes jostain unelmasta / suunnitelmasta totta jne. Mutta ei ! Joka sukupolvi saa omat versionsa näistä vitun idiooteista, rymyämässä ja mylvimässä kaikkialla, kuin vauhkoontunut Gnuu-lauma.

Tulisi jo perkele edes se talvi. Se aina vähän rauhoittaa näitäkin vitun kaheleita, ja uskoisin sen myös latistavan neekerien ym halua asettua loisi.. siis asumaan maahamme. Ja ehkä ne jotka täällä jo pitävät majaansa (luultavasti kirjaimellisesti) saa talvi ehkä harkitsemaan Maastamuuttoa!! joka olisikin jo aika näky ! ja khuulia.

Suomesta on tullut johonkin ekstenttiin jo vähän liian hyvä maa asua ! Sellainen houkuttelee nähkää kaikenlaista sakkia, kuten koralliriutta houkuttelee kaikkea mahdollista elämää.

Daz sum mature shiiiit Hååkkan ! reeeelz mature.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti