maanantai 8. syyskuuta 2014

Eurooppa Austraaliaan

Oi... oi ei ! Sinne menee rakas Silja Eurooppani !!

Sitä ollaan nyt kai sitten, par´aikaa, siirtämässä (mahdollisesti vettä pitkin) jumalauta Australiaan asti !! ...ette yhtään pitemmälle sitä saaneet "vuokrattua" ?!
Ei suomesta enää hirveän paljon kauemmas pääsekkään, tietysti Uusi Seelanti on vielä vähän, piirun verran, kauempana, mutta noin niinkuin ylimalkaan........ tuo on jo aika kaukana.

Itse olen aina jostain syystä mielestäni tykännyt juuri Europasta, se oli hyvännäköinen ja tyylikkään khuulin niminen ja kaikinpuolin jees.

Ja se oli myös ensimmäisiä Estoniaa auttamaan menneistä paateista.

(Olen hommannut sen iltalehden vai Sanomien Estonia-liitteen ja luen vasta nyt sitä tuossa läpi. Ja luin sieltä lauseen joka sai minut heilahtamaan pystysuunnassa hetkeksi, joku sieltä selvinnyt nimittäin sanoi, että sen aluksi kuullun pamauksen jälkeen Estonia oli heilahtanut tai kohonnut tai mitä sanaa nyt käyttikin, vertikaalisti eli siis ikäänkuin se olisi ajanut jonkin yli !! itse en ollut muistaakseni ikinä ennen tuollaista nyanssia kuullutkaan ja tuli nanosekunnissa mieleeni nuo tuolla itämerellä tälläkinhetkellä parveilevat ja piilevät ja luimuilevat Ryssäin sukellusveneet!! ajattelin jo saaneeni mullistavan ahaa!! heureka ! hetken, mutta käännettyäni pari sivua lisää, näin että tuokin eli sukellusvene, on jo noteerattu siellä salaliittoteoriat osuudessa. Tosin sillä erotuksella, että siinä käsitellään sitä että sukellusvene olisi ampunut Estoniaa kun taas minä ajattelin, että sehän on vain tyypillistä ja rotuun eli biologiaan perustuvaa perinteistä Ryssäläistä liikennekäyttäytymistä kaahottaa miten sattuu, mistään välittämättä ja mihinkään katsomatta jne. Eli mielestäni jos mitään, olisi sukellusvene nimenomaan vain törmännyt Estoniaan vähän kuin jäävuori Titaaniseen, ja siten aloittanut koko uppoamistapahtuman, mutta..... tiedä häntä).

No... bon voyagé sitten kai vaan Eurooppa rakkaani ! Au révoir.

Ja hei!! Lisäys vielä !! -harmi, ettei ole täydessä lastissa! nimittäin Maahanmuuttaja lastissa!! ahahahahahhhaaaaaaaaa. Tuonhan olisi voinut oikein mainiosti lastata neekeriä ja muuta höynää täyteen ja kotouttaa myös Somalit sillä, mutta ei !! Taas hukattiin hieno tilaisuus. Saatanan Tunarit !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti