keskiviikko 17. syyskuuta 2014

EU:n maksut

http://www.iltalehti.fi/talous/2014091518657747_ta.shtml

Nyt saattas olla aika hyvä aika häippästä EU:sta.

Tullit nimittäin nousee taas, jälleen, yllättäen. Eli siis, suomen EU-jäsenmaksut tai jotkin vastaavat "suojelurahat" tjms nousevat. Eli: saamme pulittaa yhä ruhtinaallisemman summan omasta määräilystämme ja sorrostamme ja myös siitä, että saamme oikein luvan kanssa hamstrata tänne murjaania murjaanin perään ja maksaa niillekkin vielä jotain ja niiden maille yms.

Siististi khuul !

En tiä... kannattais ehkä maalata itsensä (ainakin tilapäisesti) mustaksi ja katsoa mitä käy ! Saattaisi tulla tuvan täydeltä hynää, seinistä ja katosta ja ikkunoista ja ovista ja kaikkialta.

Nyt jos koskaan ihmisapinain historiassa -kannattaa olla neekeri !

Mutta siis niin, eksyin jo aiheesta, EU:sta voisi nyt sanoutua jo vähin äänin irti. Jos pitää johonkin liittoon kuulua niin voisimme kai liittyä jotenkin yhteen edes Norjan kanssa? joka lienee 1 ainoita jäljelläolevia pohjoisia ja valkeita ja suht järkeviä maita. Ja niillä on öljyä (sekä kala, että ..junou...öljy-öljy-öljyä) ja kaikkea.

EU:lla voi toki olla, myönnettäköön, myös joitain hyviäkin puolia, mutta ylimalkaan se on lähinnä nähdäkseni ...eräänlainen.. "turhuuksien rovio". Ja nyt tuolle nozkille aiotaan heittää yhä suurempi setelinippu.

(Mikseivät vain lähetä rahojaan ihan reilusti, postiosoituksena Rotshaildeille ja lakkaa leikkimästä tyhmää?!)

Nyt vielä kun on tulossa suomen itsenäisyyden pippalot, olisi hyvä...junou.. olla ittenäinen ! Vielä kerkeis. Ja Skotlantikin repäisisi ja itsenäistyisi niin ...wau ! Olisipahan ....jotain.. ilo tai piru irti! ja illuminaattien suunitelmat mytyssä ! HAhahahHAhaaaa  ......aaaaaaaaaaahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti