perjantai 5. syyskuuta 2014

Aamuvirkut Suomijuntit

http://ossiojutkangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/175249-jos-mina-en-nuku-et-nuku-sinakaan

Tuossa on nyt niin hyvä kirjoitus tuollaiselta hipiltä, että täytyisi miltei aploodeerata. Ainakin linkitän täällä siihen, nyt ja tässä. Se olkoon tribuuttini.

On totisesti totta ja tyhmää yrittää väkisin istuttaa kaikki ihmisen eri versiot samaan tympeään muottiin taas kerran. Kaikki eivät ole samaa rotua eikä lajia vaikka olisivat samaa maata, ja se mikä sopii kanalle, ei sovi kukolle. Saarnatkoon juutalaisMatruuna mitä halajaa.

Kaikkien biologia ei ole sama, eikä siksi toimi samoin. Sen sijaan, että yrittäisitte aina väenvänkäämällä väkisin pakottaa muita samaistumaan omaan olemassaolon kokemukseenne, mitä jos vitun maaplaneetan apinat yrittäisittekin ymmärtää kaiken laajuutta ja loputtomuutta ja muotojen yms -runsautta !!? Kas siinä teille visio.

Eat that.

Ja on muuten aika tarkkaan totta, että suomessa lehtipuhaltimet ja ruohonleikkurit yms alkavat päristä heti aamusta, tuossa seitsemän maissa useimmiten. Sitten jos asut kerrostalossa ja satut siihen epäonniseen saumaan, että taloon tulee joku niistä iänikuisista vitun remonteista niin aika saletti on, että sekin maanperusteellinen jyske ja pärinä ym, alkaa maaaahdollisimman aikaisin. Tai naapurien koirat vähintäänkin aloittavat (usein koko päivän mittaisen!!) kakofoonisen kuorolaulantansa / serenaadinsa / haukkunsa ja ...nehän jaksaa !!

"Suomi on ihmeellinen yhdistelmä yksilö -ja yhteisökeskeistä ajattelua. Yhteisöllisyyshän näkyy siinä, ettei hyvinvointivaltiossa ainakaan vielä jätetä ketään nälkiintymään kadulle tai jäätymään ulos -30 °C pakkaseen. Heitä ei jätetä oman onnensa varaan, vaikka heillä ei olisi ystäviä tai sukulaisia — yhteiskunnan tehtävä on pelastaa heidät, koska niin on katsottu olevan oikein. Toisaalta samaan aikaan aamu-unisuutta pidetään sitkeästi yksilökeskeisesti ihmisen omana vikana".

Tuota olen itsekkin aina ihmetellyt tässä maassa, että täällä ollaan toisaalta totaalisen kollektivistisia ja toisaalta tämä taas on eräänlainen pien-Amerikka. Ja totta kuin kirkon rotta on myös tuo kaikki, että suomlannin juntit ei ihan hevillä muuta mielipiteitään / harhojaan ja muutu !! Ei edes vaikka saatavilla on uutta ja faktuaalista tietoa ! Suomalaiset on usein yhtä vitun typeriä jääriä kuin kreationistitkin ! ja siis yhtä typeriä.

* * *

Mainittakoon tässä asiayhteydessä sellainenkin, että ; toisin kuin suurin osa teistä karjan jäsenistä luulee ja "tietää" -on nykyihmiset oikeasti sangen sekalainen "mötli kruu" joukkio erilaisia lajeja ja versioita ja rotuja parsittuna yhteen. Yhdeksi näennäiseksi populaatioksi kunkin Valtion alueella jne. Mutta meidän eromme ovat kuin yö ja päivä, ja näitä eroja on paljon!! Me emme ole mikään yksi ja jakamaton "Homo Sapiens Sapiens" joka  yksinkertaisesti vain pelmahti esiin, tyhjästä!, Afrikassa aikoinaan ja lähti sieltä sitten leviämään pitkin maailmaa.

Anglosaksit ajattelevat kai näin, mutta mitä sitten? ....nehän ajattelevat paljon muutakin typerää, kuten vaikka ....kreationismia! (joka, kuten lempiblogaajani sanoi, on oikeasti Satanismia!) tai että juutalaiset on sika siistiä jengiä tai että heillä on oikeus kävellä muiden ihmisten maihin ja julistaa ne omikseen yms.

Eniwei... mm Neanderthaalin perimää tarpeeksi sisältävillä ihmisillä on wanhan-ajan kaksivaiheinen unirytmi, ei moderni sapiens rytmi eli "monofaasinen". Jo tämän pieneltävaikuttavan seikan yli käveleminen aiheuttaa suunnattomia tuhoja ja potentian menetystä "yhteis"kunnassa, mutta eihän kukaan tällaisista mitään perusta. Sen kun menevät vaan ja määkivät lauman mukana.

Lyhyesti asia esitettynä: ainakin sittemmin Kristinuskon vitsauksen, on valkoisilta kadonnut lähes tyystin... Todellisuudentaju !! Enää ei eletä Terra Firmalla, Maan / Urantian / Telluksen tai mikä tämän nimi sitten liekin, pinnalla vaan jossain maagisessa "tulevaisuudessa" ja mitä ikinä Anglot nyt juuri tällähetkellä onkaan kohkaamassa. Valkeat on unohtaneet perusasiat ja biologian ja luonnon ja kaiken yksinkertaisen mikä on ihan liian lähellä jotta sitä huomaisi. Minä en näitä unohda, mutta minä olenkin suht fiksu.

* * * *

Lopuksi totean vielä moisen "truismin" eli suomeksi -tosiasian- tai -faktan- että : suomalaiset on hyvin, hyvin jääräpäisiä uskossaan siihen, ettei mitään asennetta tai mielipidettä tai ajattelua tai vakaumusta tai muutakaan voi eikä pidä muuttaa tai päivitää, ei. sitten. yhtään ! "Tuumaakaan ei anneta periksi!".
Tämä on härkäpäiden luvattua maata, tämä.

Suomalaiset on niitä kansoja jotka omalla tavallaan, eivät ole eläneet todellisuudessa ...pitkään, pitkään aikaan.
Ja muistutan vielä niille jotka vaipuvat epätoivoon kuten minäkin usein, tämän lanta-kansan suhteen ; yksi simppeli syy sille miksi nämä eivät ole kehittäneet tai kehitä nyt tai tulevaisuudessa mitään Anglosfäärin kaltaista rikasta ja rönsyilevää ja pulppuavaa kulttuuria yms tai ikinä ilmaise mitään jne -on se, ettei niillä vain ole mitään sanottavaa ! Kun ei ole mitään mitä antaa niin ....mitäpä sitä voisikaan antaa ?!
Suomalaiset on ...aika jäykkiä. 

Karismaa on kuin lyhtypylväällä ja ulosantikin on usein kuin klapilla päähän lyödyllä autistilla. (Ja uskoisin, että ns "autismi" onkin suomessa hyvin yleistä). Ajatuksia saattaa toki olla, mutta niiden toteuttaminen, pelkäänpä, jää jollekkin vielä hamaan kaukaisuuteen peittyvälle sukupolvelle ! ja ne tulee olemaan neekereitä, kuten hyvin tedätte. Eli ..Ohi On !

Tai Mulatti-Ryssiä luultavasti. JA neekereitä.

Ja ihan lopuksi vielä se päivänselvyys, että toinen syy suomen kulttuurin mitättömyydelle ja sen täydelle lethargiselle vetämättömyydelle ja pateettiselle vätysmäisyydelle yms, on se ettei suomalaisia ole tarpeeksi !!!!!! ja tämä maa-alue on liian iso näin mikroskooppiselle väestölle, ainakin siinä suhteessa, että jos halutaan elävä ja "vibrantti" kulttuuri kuten vaikka Italiassa tai Japanissa tai luoja paratkoon, Saksassa !! 

No, mutta... menkää te nyt töihin joilla on työ-elämä ja ne joilla ei.... menkää vain ..johonkin! tai olkaa paikallanne. Mutta kunhan menette ajoissa !!

Mieluiten liian!! ajoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti