tiistai 16. syyskuuta 2014

Kala leikkauspöydällä

Ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014091618666479_ul.shtml

George nimiselle kultakalalle on nimittäin onnistuneesti tehty leikkaus ! Kalalle jumalauta!! kalalle !!
Kultakalalle!! ei valaalle tai haille tai jättihauelle, mutta miniatyyriselle kultakalalle. Hahaha. Mahtavaa.

Tämä on lohdullista ja hyvää ja uskoa lääketieteeseen valavaa jos minulta kysytään. Lääketieteen tekniikka yms on ainakin kehittynyt merkittävästi ...sittemmin esim... keskiajan tai rautakauden. Vaikka Matruuna muuta mutisisi.

On aika uskomatonta, että noin pienelle kohteelle ja vielä vittu kalalle!! jonka pitäisi siis olla vedessä! -voidaan tehdä ylipäätään yhtään mitään. Saati sitten noinkin monisyinen ja mutkainen ja yksityiskohtainen leikkaus ja vielä onnistuneesti. Niin onnistuneesti, että kala saa jatkaa olemassaoloaan ehkä vielä 20 vuotta !! Hahahahaa ...wau !

En nyt haluaisi pilata tunnelmaa ja olla mikään mäntti, mutten voi olla sanomattakkaan ; että... luuletteko ihan oikeasti ja tosissanne ja "aikuisten oikeesti" että esim neekerit tai muslimit olisivat kyenneet tuohon ?! Keksimään tarvittavan teknologian ja olevan kyvykkäitä operoimaan sillä, ja noin pieniä olentoja, ja olisiko niille tullut mieleenkän -pelastaa saatana yhden vitun kalan!! henki, moisella tekniikalla ja pikkutarkalla työllä ?!
Haluatteko inttää, että asia voisi olla niin ? ......Tuskin.

Tuskin kukaan viittisi itseään niin nolata, ilman mitään järkevää tai järjetöntä syytä.

Kuten olen aiemminkin sanonut, on valkoisten eläinrakkaus kerrassaan ällistyttävää ! Siitä lopunkaiken johtuu myös neekerien ym ottaminen lemmikiksi eli "Monikulttuurisuus" ja "Maahanmuutto" yms.



No, mutta : onnea George !!



"Live long and prosper"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti