perjantai 19. syyskuuta 2014

Like A Sexmachine

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014091818673010_vi.shtml

Ja taas !! Siinä on taas yksi vitun neekerisuuruus joka on ollut kulissien takana koko ajan pelkkä ...vitun neekeri. Uh ! oh ! a surprise there !

Tuo(kin) vitun seinäänjuosseen näköinen lähes käsittämättömän ruma mutiainen on piessyt ja rusikoinut ja murjonut neekeritärtään kuin Taisoni nyrkkeilysäkkiä. Ja sitähän noiden lajien (neekeri / muslimi yms) naaraat lähinnä onkin tai edustavatkin eli nyrkkeilysäkkiä.

Jos ne ei uita kulliaan salaa jossain transussa, leikkiessään ihan esimerkillistä Super Heteroa, niin sitten ne on joko pedofiilejä tai naistensa pahoinpitelijöitä !

Kuten "meidän kotoisen" vasemmistonkin suhteen, on myös neekerien ; eli "voit tuoda neekerin pois viidakosta, mutta viidakko ei lähde pois neekeristä" !! ja ei !! ei sitten vittu kulumallakaan !!

Näin ne vaan kierii ja rullaa.

Mutta ei.... mikäs siinä silti, tänne vaan!! ja mukaan ja sekaan. Saadaanhan ainakin joku josta on rusikoimaan vähän järkeä meidän Feministeihin ja muihin Moderneihin Natseihin. Saattavat kaiken raiskailunsa ja ryöstelynsä muassa, joskus jossain, puukottaa vaikka myös edes yhden vasurin ! Heeyy! it´s worth a shot? right ?!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti