maanantai 22. syyskuuta 2014

Plakaati Niinistölle

Luovutan täten, Virallisesti, anno domini 2-0-1-4  22.09 Kuninkaallemme, Fyyrerillemme, Johtajallemme Niinistön Sauronille ...siis...ei... hetkinen!...padamppa-padamppa-daam...niin siis, elikkä! tarkoitin Niinistön Saulille! (Sauli!! tietenkin! hahaa), luovutan täten President Devilillemme tämän, laatimani taulun / grafiikan. Lähinnä tämän sanoma perustuu lukemiini asioihin netistä ja ylimalkaiseen MuTuun siitä, ettei tämän nyt ainakaan ihan täysin mönkään ja metsään mene, tämä arvio.

Joten, pidemmittä puheitta ! ..................sil vous pait !"Target not found!....Target not found!  ... ai? minullekko?.. minääh..kiitän, kiitos. .."
On se lipevä kaiffari tuo sale. Ja näemmä kai Zombi ! tai joku kyborgi. Tuo eteenpäin nojaava asento on ainakin viite sellaiseen suuntaan, tuo ei ole luonnollista. Se on kuin sitä kannattelisi todentotta nuo rihmat tuolta katosta tai joku takapuolessa piilevä tanko tai jokin. Hyytävä asento kyllä suorastaan.


Niinihän kävi myös suoristamassa tuon ryssänpaskan, tuon  Vlad-Anastajan. Aika hyvä !! nais.
Niinistön zombie kävi vain vähän puhumassa ja sai täten Putlerin köysiin ja pakittamaan aikeistaan seivästää koko hela Ukraina ! nais.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti