perjantai 12. syyskuuta 2014

Bisnesläski Jet-h-Ro

"Myyntimies Jethro"

Katsoin eilen tuota ohjelmaa ensimmäistä kertaa, pienen pätkän. Siinä Jethro meni mm autokauppaan ostamaan (mikä hetero klishee!) "vaimolle kauppakassia" ...hahaha...eniwei, siellä kaupassa tuli joku myyjän luihu sitten kysymään "voinko olla avuksi" (johon voisi vaikka vastata, että kyllä! painu vittuun!!) ja jäi siihen sitten Jethrolle autoa kaupittelemaan.....tai pikemminkin kyyneliään nieleskelemään !! Tsiisus vittu, etten ole koskaan nähnyt (muistaakseni) myyntimiestä niiiin totaalisen lytättynä ja alisteisena ja paniikissa kuin se vitun liero oli Jethron kanssa !! Haahahaha, melkein porua väänsi.

Se ilmeisesti tajusi hyvin nopeasti itsekkin, että "ei perkele, tästä ei tule mitään......ei kusettajaa ja bisness äijää voi kusettaa"... ja Jethron olisikin kannattanut ihan vain sanoa suoraan,, että "don´t bullshit a bullshitter!" eli "älä kuseta kusettajaa!".

Se myyntiäijä sai saatana hädintuskin puhuttua!! niin totaalisen tikahtunut se oli tilanteessa. Osittain varmasti kameroiden ym läsnäolon takia ja osittain sen, että kyseessä oli minimaalisen kuuluisa bisnesläski Jethro. Mikä vitun nimi tuokin on?! "Jethro" ?!...kuulostaa lentokoneen moottorilta tai joltain.

Voi kuvitella, että kyseinen autokaupittelija tuli siihen ns"takki auki" siihen tilanteeseen ja aatteli, että "hahaaa, siinä on se seuraava ´sucker´* hahaha, ei muuta ku.n......"

(* Höynäytettävä, helpostihöynäytettävä höynä, kusetettava jne).

Mutta joutuikin itse uliseen ja vinkumaan vieressä kun bisnesläski ja ilmeisen rikas(?) Jetro tulikin siihen pamppuna pätemään ja istuskelemaan autoissa ja käyttäytymään liian itsevarmasti ym. Autokauppias ei tod ole tottunut moiseen! ne vainuavat epävarmuuden ja höynäytettävyyden ja iskevät siihen kuin sika limppuun, ja osaavat käyttää hyödykseen tavallisen pulliaisen höynäytettävyyden ja ylimalkaisen jahkailun ja tietämättömyydenkin, ja ennenmuuta -köyhyyden.

Mutta jet-h-ro vaan nappasi kauppamatkalla mukaan 12, 660 €uron "kauppakassin" ja tinkasi siitä rabattia vielä 160€ !!

Ei paha.

Toisilla on varaa.


Toisilla ei !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti