tiistai 16. syyskuuta 2014

Matele !!

http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288738109194.html

Yöööääk !! Hyi vittu.

Rupesi ällöttämään samantien tuota lukiessa ! Mikseivät vain samantien sano, että "ole mahdollisimman itsetön ja sieluton ja nöyristelevä ja alistuva orja".

Vittu näitä ämmiä ja idiootteja. Tästäkin, eli työstä, on tullut pelkkää ämmien kivaa näpertelyä ja itsensä promoamisesta itsetarkoitus ja kaikkea alhaista ja vastenmielistä ja kiipijämäistä pidetään hyvinä puolina, ei suinkaan luonnevikoina.

Ja mainittakoon samalla, kun Matruunan blogissa mainittiin töiden nykytilasta sekalaisia asioita, että otin tämän kuvakaappauksen mol.fi:stä ja tässä on siis koko maan kaikki saatavilla olevat työt / ainakin ne mitkä on virallisesti avoinna ja haettavissa mollista.



11, 105 Avointa paikkaa !! AHahAhahaHah..a.hH.a.h.......hahah....*huoh*..ahahaaa ... ja työttömiä joku... mitä? 500 000 ?.. hahaha ja sitten vielä jankutetaan ja änkytetään, että "menkää vaan töihin laiskimukset" tai nälvitään työttömiä ikäänkuin sitä voisi itse työpaikaksi muuttua !

Oletteko te ihan ääliöitä ? (lähinnä ´rhetoorinen kysymys´..)

- 11 105 työpaikkaa
- 500 000 työtöntä

Miten sovittaa miljoona ihmistä kolmeen työpaikkaan ?!

Missä ne on? ....missä ne on !?? ....missä näitä tarunhohtoisia ylimääräisiä ja riittoisia ja ylenpalttisia ja vieläpä mielyttäviäkin -työpaikkoja on ?! Missä? ...Narniassako kenties ?

Olen Matrushkan kanssa samaa mieltä tai ei siitä tarvi mitään mieltä olla kun se ON niin, että nykyään ei enää käytännössäkatsoen OLE lainkaan jäljellä "mieluuisaa" työtä ja sellaista mihin ennen saattoi miltei vain kävellä sisään ja julistautua paikan työntekijäksi. En tiedä ettekö te työmyyrät ole vielä aidosti käsittäneet ja horkastanne heränneet, mutta ajat ovat ihan oikeasti muuttuneet ja dramaattisesti ! Tässä ei nyt enää eletä... mitä kautta te sitten ikinä itse elättekin vielä. Kaikki yksinkertaiset ja mielekkäät hommat on joko ulkoistettu, annettu totisestikkin roboteille tai niihin otetaan lähinnä neekeriä ja virolaista ja vietnamilaista, muttei valkeaa eikä miestä.



Siinä on yksi esimerkki ^^

"Työn JOHTAJA"
"Palvelu ESIMIES"
"Asennus PÄÄLLIKKÖ"
"TYÖN JOHTAJA"
"MYYNTI PÄÄLLIKKÖ"
"PROJEKTI PÄÄLLIKKÖ"
"AREA MANAGER..."
"TUOTEKEHITYS PÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLIKKÖ!!!!"

Pääääällikkö sitä ja päälikkö tätä ja johtaja tota ja manageeri tuota. Siinä teille "avoimia työpaikkoja" saatana !

Näettekö tuossa tuon simppelin kaavan ? Jos ette, niin antakaa kun helpotan sen havaitsemista ; siinä on lähinnä POMOn paikkoja, ei "alaisen" tai työmyyrän yms. Bossille, Big Bossille löytyy kyllä vielä snadisti kysyntää, muttei juuri muulle.

Jos jotain työtä on nykyään vapaan, se on joko A) pomon / päälikön tasoa, B) sairaanhoitaja tai lähihoitaja tai joku henk.koht apulainen, tai C) tarkoitettu lähinnä naisille ja jo hyvin pitkälle urallaan edenneille. Revi siitä sitten, työtä "duunarille" tai ...mille vain hoi polloin pösilölle.

* * * * *

Tämä on hyvin huonosti, lopunkaiken, organisoitu "maa". Tai kokoelma kännisiä Samojedijuntteja, whoteva.

Eniwei, tuo alun linkki, iltsikkaan, tuo.... tuo tuollainen ei ole enää ihmisläheistä eikä inhimillistä eikä realistista yms. Se on vain yhdenlaisen paskiaisversion (ihmisestä) metodi jolla kyykyttää muunlaisia ja ottaa niistä hyöty irti, parhaaseen P-Korealaiseen tapaan. Juuri muut kuin Anglosfääri ja ...enimmäkseen sielläkin vain Kwa -ei ole ikinä päässeet tässä asiassa puusta pitkään ja kohti jonkinlaista inhimillisyyttä. Tosin nyt ovat lässähtäneet kyllä ja tuntuvasti, mutta siellä ylimalkaan merkitsee enemmän ihminen ja taidot ja ehkä joskus jopa persoona kuin se meneekö läpi palavan renkaan ja istuuko käskettäessä vai ei. Täällä kaikki ihmisyys ja välittömyys ja eritoten luovuus! on ihan suoraan vain kielletty.

Ja näin mitätön ja pieni "maa"... ja se luulee, että sillä on varaa tuollatavalla kyykyttää ja tylyttää ja alistaa ja nöyryyttää ja sivuuttaa jne jne yms. Vittu mitä idiootteja ! (Ja antaa saatana joka vuosi "kehitysapua" jonka nekrut mällää luultavasti lähinnä aseisiin ja huumeisiin ja murhiin yms, 2 miljardia €uroa! [muistaakseni]).

Suomalaiset yksinkertaisesti -vihaavat toisiaan. Asia on niin simppeli. Suomi on änkyräin ja kantturain paratiisi. Ihmiselle oikea helvetin pätsi. Tosin iroonista kyllä, hyvin kylmä.

Ja toistetaan nyt vielä kerran ; yksi elämän tärkeimmistä asioista jos halutaan siis rakennella "yhteis"kuntia ym, olisi tehdä siitä mahdollisimman motivoiva ja sisällyttävä, ei exlusiivinen, ja antaa mahdollisimman monen elää omaa elämäänsä häiriöttä ja rauhassa ja "antaa kaikkien kukkien kukkia" eli tukea luovuutta tai ainakin olla tukahduttamatta sitä. Mutta kun ei, nin ei !

Tämä masentava pikku paska saa aina ja ikuisesti kaikkein älykkäimmän ja parhaimman yksinkertaisesti luovuttamaan ja lyömään hanskat tiskiin. Siinä kaikki. Ei ehkä kuulosta äärettömän uhkaavalta, mutta kuvitelkaa esim.. maailma nykyään jos Da Vinciä ei olisi ollut tai Von Braunia tai Teslaa tai lukemattomia muita. Juuri ne joita maailma aina eniten hylkii, kammoaa, sensuroi ja vihaa -tuppaa olemaan niitä joita se eniten kaipaa. Tietää sen sitten itse tai ei (näiden tyyppien tarpeen).

Tämä on totisesti : Naisten Maa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti