perjantai 5. syyskuuta 2014

Uutisvirtaa 24h osa.6

Yötä.

Toimittajain ammattipätevyyttä ja kielipäätä parhaimmillaan. "Jokerttissaa..... ja keikko mon naalissaa Hahaaa!! ihanaaa".

* * * * *


Valitettavasti nyt myös NATO on alkanut räpätä / käyttää "rap-musiikkia" yhtenä "Terrorisminvastaisena" tekniikkanaan. Vetohan on kyllä sikäli ovela, että kuten Räp ylipäänsä muutenkin, se voi hämmentää ystävien ja vihollisten rajaa ja saada väkivaltaählämit anteeksi "Lähi-idän rauhanomaiset kansat" kadottamaan todellisuudentajunsa. (ahahahahaaaaa ! ...hahahahaa "todelisuudentaju"...ählämit...hahha).

Mutta mautonta se kyllä suurimmaksi osaksi on.

* * * * *

"The times they are a changing".....

Kaikkea uutta auringon alla !! Olisi outoa jos joku, mainittakoon tässä sivumennen, -menisi joskus, jossain, naimisiin esim ....hevosensa kanssa ! hah!! hevosen!! hahahahaaa, kaikkea sitä....

* * * * *

Iltalehdessä tuossa jutussa missä käsitellään "Villen murhaa" -luki aiemmin mm, että "tekijä oli mm ´stalkannut´ uhria..."

Hyi jukolauta saatana sentään!! vittu, että tekisi mieli tulla ja pamauttaa jollain saatanan vitun lankullu päähän teitä Stadilaiset vitun näennäis-suomalaiset, vitun Ruomilaiset, suomlannin kosmopoliitit, vittu !! Opetelkaa perkele edes oma vitun kielenne. Ei ole mitään vitun "stalkkausta" saatanan lahopäät !!! suomenkielessä tuo kyseinen toiminta on nimeltään "varjostamista"  "vaanimista"  "kyttäystä"  "seurailua" "väijymistä"  "ahdistelua" yms.
Jos te ette ole tarkkoja, teiltä katoaa ennenpitkää ihan tasan oikeasti, oma kieli ja oma kielitaito ja sen mukana haipuu pois myös idea nimeltä "Suomi". Anglot kyllä kestää sen! mutta kannattaako teidän kestää ? Niille kyllä kelpaa se, että muut unohtavat ittensä ja alkavat köyhänmiehen Angloiksi, alennus-angloiksi, halppis-angloiksi jne.
Se osoittaa, Stadin typerykset, -alamaisuutta !! Se osoittaa kuuliaisuutta maailman "johtokansalle".

Kunhan muistatte tämän.

* * * * *


Hyvä !!! hah hah haa. Hyvä ETF. Finnairin vitun Jante-laki kommareita on syytäkin yrittää, edes yrittää, kyykyttää, edes vähän, ja edes jonkun toimesta. Siitäs saavat saatana.

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014090418631540_uu.shtml

Suomen Sotilaat keräämässä heinää tulevaisuuden Muslimeille ja Somaleille. Ja tietysti!! (no tietysti!!) neekereille.

Suomen Sotilaat luomassa ja siirtelemässä ja kasaamassa heinää, tulevaisuuden Maahanpaenneille Somaliraukoille ja Virolaisille työmiehille.


Ensimmäinen avustuspaketti Haitille valmis !! Suomen Sotilaat keräävät heinäpusseja joutessaan, tulevaisuutta varten. Monikulttuuri-ohjelman tarpeisiin. Eritoten Romanialaisille hevosille joilla suomessa pian kuljetaan kaduilla ja kujilla.

====> kelauksella nykyaikaan....

Kuuluisa "Linnanmäen motti" Helsingissä.

Jou mään. Oulun poijjaat on täällä taas !! älkää siis hätiköikö. TCB


"Kulttuurin Rikastaminen" ja "Kultamunaisuus" käytännössä kuvattuna. Ja totisesti! -kukapa ei tuota dikkaisi ?

Suomen yksi kaikkien aikojen ´suosituimmista´ministerittäristä, ja yksi Kultamuna-rikastuttajatar.
Nuff said.

* * * * *

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288733816470.html

...."rauhallinen naapuri, on rauhallinen".

* * * * *

http://www.iltasanomat.fi/elokuvat/art-1288733782417.html



* * * * *

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288733602467.html

"Suomi...100% riippuvainen ryssän kaasusta". Mitä teidän päässänne oikein mahtaakaan pyöriä?.... "hei! ruvetaan riippuvaisiksi vihollisesta! jeee".

Nyt sitten ja vähän vitun äkkiä, omaa voimantuotantoa !! lisää, lisää, lisää. Aurinkovoima on nyt suuren maailman nouseva "se juttu" ja trendi ja tekniikka vain kehittyy, myös sitä kannattaa siis katsella.

* * * * *

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288733765434.html


Kapteeni joutuu pyytämään nyt, poikkeuksellisesti, ns Suuren Yleisön apua, sillä en ole kyennyt laiskoista ja vähäisistä yrityksistäni huolimatta paikantamaan näitä vuodettuja kuvia. Eli ...missä ne on ?!!??! mistä niitä löytää ja voi nähdä !? Apua.

Minun tarvitsee nähdä nämä kuvat. I need these fucking pics !! now !

* * * * *

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2014/09/04/jenkkilehti-suomi-on-yksi-kurjimmista-maista/201412288/12?pos=tuoreimmat

Nyt alkavat päästä lähelle totuutta. Vaikka on tottakai vielä paljon, todella paljon, kurjempiakin nevadoita kuin suomlanti, on elämä täällä "pohjantähden alla" ollut traditionaalisesti aika vitun kurjaa ja köyhää ja yhtä vitun kusipäistä kituutusta.

* * * * *

Tässä kaikki Uutisvirrasta tälläkertaa, haistakaa vittu & näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti