sunnuntai 28. syyskuuta 2014

TS

Tuntemattomasta Sotilaasta ollaan jälleen puuhaamassa uutta versiota. Johon minä sanon, että ....itseasiassa ihan hyvä idea. On mielenkiintoista jos siis jaksaa kyseistä vitun paskaa ja muinais-reliikkiä vielä jankata, -nähdä siitä modernilla kuvan ja äänen laadulla ja kaiken visuaalisen ymmärryksellä yms ....moderni versio. Saattaa olla oikein hyväkin, mutta vähintäänkin kiintoisa.

Tosin.... junou?.... siihen ei nyt kuitenkaan tarvi eikä pidä, sitten ympätä mitään neekeriä tai Femakkoa tai edes homoa tai mitään muutakaan sillätavalla modernia. Vain siksi, kaiken lisäksi, että niin voi tehdä.
Tai no...joo no, tietenkin itseasiassa ; kyllähän siellä rintamalla ja sen takana ja sivussa ja kaikkialla oli toki homoja ja eittämättä jopa pari sen ajan versiota Feminististä, mutta ei kyllä takuulla nekrun nekrua !! Ei missään ! Afrikkaa pohjoisempana. Paitsi ehkä Stadissa.
Siellä saattoi ihan oikeastikkin olla joku neekeri, ehkä joku sen ajan muusikko tai raiskari tai joku poliittinen pamppu... vaikkakaan en usko siihen aikaan olleen kovinkaan montaa neekeripoliitikkoa missään.. muualla kuin jossain pusikossa jossain Lusambossa (Kongo) tai jossain.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti