sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Khuulia Kanye, Khuulia ! osa.2

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014091318660276_vi.shtml

Tuo tyyppi !!..... dat fukken guy, or nigger ..whateva.

Vittulan väet.... mikä ääliö. Mikä itseään täynnäoleva ääliö ja typerys ja mulkku ja moukka ja neekeri. Tuo lienee se lopputulema Amerikkalaiselle "entitlement" kulttuurille ja neekerien lähes de facto pyhälle asemalle jenkeissä.

Toi on jo niin tyhmä, että sitä käy ihan sääliks.

Luin juuri jostainpäin nettiä, yritän löyttä linkin lähitulevaisuudessa tänne, sellaista kirjanpätkää Amatsoonissa mielestäni, jossa käsiteltiin aihetta "neekerit vs Nasa". Eli kuten on usein todettu ; me valkoiset saimme periaatteessa valita näistä kahdesta 1) loistava Star Trekkimäinen tulevaisuus tähtien seassa, scifi teknologioineen päivineen yms, tai sitten 2) neekerien ja muiden pimeiden murjaanien loputon pedestalisointi ja auttaminen ja sietäminen ja ylistäminen yms. Ja valkoisethan valitsi tietysti nekrut ! Yli avaruuden tutkimuksen.

Tokihan se on kai noista kahdesta helpompaa, ja vähemmän pelottavaa jne. Mutta.... neekerit yli tähtien ?! Tai ylipäätään jonkinlaisen ultra-kuulin skifi-tulevaisuuden yli.

Mahdollista se kyllä on, mutta silti vähän erilaista kuin mitä immeiset ilmeisesti odottavat, ja siihen pitää oikeasti löytyä höyrypäistä tahtoa ja siihen pitää oikeasti keskittyä. Ja kumpaankaan näistä, teistä ei ole.

Joten se siitä ! totisesti.

No.... katsellaan kun edes itä-aasialaiset myllää kohta ehkä kuussa ja sitten alkaa asuttaa Marssia. Tsiigataan sitä neekerien kanssa kotisohvalta ja hierotaan neekerien jalkoja ja nauretaan yhdessä aasian vinosilmien typeryydelle kun niillä ei ole neekereitä ! hahah AH aHAHAHAAA !! "eihän niillä ole edes nekruja!.." ahahAHAhahaaha

Mutta eniwei : tuo on tyhmä tuo Kanye ! ja ilmeisen sekopäinen ja luullakseni myös jonkinasteinen narsisti tai solipsistinen ...lapsi. Ja ...en tiä.... ehkä siitä löytyisi myös lähemmässä tarkastelussa ripaus histrionismiakin ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti