sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Skotlanti pysyy Y.K:ssa

Skotlannin itsenäistymis äänestäminen meni sitten myttyyn. Eikä mikään yllätyskään sillä suurin osa teistä "ihmisistä" on tylsiä, typeriä lampaita eikä ikinä valmiita ....oikeasti tekemään jotakin !! Junou, olemaan aktiivisia jonkin Utopian suhteen tai jonkin khuulin suunnitelman tai jonkin, yksinkertaisesti, mitä naiset eivät tue tai halua, ja siksi minulla ja teidän bulkillanne on hyvin vähän yhteistä.

Olisi ollut ihan suunnattoman khuulia nähdä aito ja oikea, itsenäinen, Scott-landia. Mutta ei. Ei käynyt, nin ei käynyt. Piti pitää kiinni "vauvanraiskaajien saaresta" kuten Tex Arcane sitä nimittää nykyjään. Täytyi pysyä "Unionissa" ja anionissa ja munionissa. Ei voinut riuhtaista itseään vapaaksi.
Samasta syystä, ounastelen, kuin miksi valkoiset ja nykyihmiset sinänsä, eivät haluaisi tunnustaa todellisuutta todeksi ja esim rotujen eroja ym, koska se viittaa hyvin hyvin ikävään ja ahdistavaan asiaan lopunkaiken, nimittäin vastuuseen ! Ja eräänlaiseen "velvollisuuteen" yms.

Jos esim myöntää maailmassa olevan mätää ja epäkohtia ja virheitä ja vieläpä ihmisten aiheuttamia sellaisia, se voisi viitatakkin siihen, että sinä olet niiden korjaamisesta vastuussa jos vain suinkin kykenet. Ja tätä nykyapinat välttävät keinolla millä hyvänsä, kuten kai kaikkina aikoina ennenkin. Jos siis sinä, voisit auttaa pommittamaan ISIS-sekopäitä, mikset ole paikanpäällä pommittamassa ?! jos sinä, voisit raijata neekereitä takaisin Afrikkaan (kuten jo Aabraham Lincoln halusi!! hahahah hyvä Abe!) niin mikset raijaa !? jne jne jne


* * *

Eniwei, ennekuin eksyn aiheesta, Skottien täytyi pitää kiinni "illuminatin" ja (ihan tasan oikeasti!) Vapaamuurarien "aikojen Suuresta työstä" (vetää kaikki vutuiksi ja tuhota ja kontrolloida sitten siitä jääviä sauhuavia raunioita) ja "kansojen yhdistämis projekteista" ja siitä että koko hela maailma saatetaan ilmeisesti jonkun, yhden, Maapallon Keisarin saappaan alle. Vitun idiootit !! hahahaa, ne eivät koskaan opi historiasta saati sitten nykyhetkestä mitään! yhtään mitään !

Jos mitään, pitäisi maailmaa nimenomaan purkaa ja pienentää ja lohkota ja lokalisoida (kuten homomiehet tekisivät Hankamäen mukaan, ja niin tekisin minäkin! avec-fucking-plaisir !!). Ja yrittää saada houkuteltua näitä tyoeriä ja vauhkoja metsän eläimiä mitä "ihmisiksi" kutsutaan, ottamaan vastuu ja vapaus sinne mihin se kuuluu, ja oikeus, eli ihan omiin kätösiinsä.
Mutta, koska ihmiset on typeriä kuin hatullinen paskaa, näin ei tod.näk. tule koskaan käymään, ei koskaan. Ihmiset hakeutuvat luonnostaan, aina, takaisin talliin, takaisin kontrolliin ja "jonkin itseään suuremman alle". Se johtuu teidän geeneistänne, lähinnä. Mahdollisesti siitä annoksesta mitä nyky"ihmisessä" on reesusapinan geenejä, niistä. Se se on suht typerä perkeleen elukka, se !!

Ääri hierarkinen ja väkivaltainen ja panikoiva älyltään kääpiömäinen minihirviö. Paneskeleva vitun varas !! kuten niin musertavan suunnaton osuus teistä kaikista, rakkaistani ! mon ami ! mon chéri .

Siltikin, iroonista kyllä!!!! kun ihmisiä yritetään paimentaa yhteen, globaalisti eritoten, ja ajaa johonkin Yhteis-elon Utopiaan kuin käärmettä pyssyyn -tuppaa tuo kyseinen tussari ennenpitkää kämähtämään omaan käteen ja aiheuttamaan summa pahan. Ihmiset nimittäin on, paitsi tyhmiä laumaelukoita, myös -helposti panikoivia ääliötä !! (the best of both worlds!). Mahtavaa? eikö ?

Tämä on tämän planeetan säälittävä ja surullinen ja loputtomiin toistuva näytelmä, ja kuten Texkin on usein sanonut "se olisi todella tylsää ilman sitä, että ainakin näyttelijät vaihtuvat välillä". Ja myös eräänlainen "heteroklishee" tai heteroudesta (liiallisesta [eli naaraiden mukaan elämisestä]) johtuva ongelma. Jota kukaan ei vain kehtaa ongelmaksi kutsua. Koska sitten taivas saattaisi tippua, tai kristinuskon lupailema taivaspaikka mennä sivu suun, kuin elämä pohjoiskorealaiselta killisilmältä luiskaottalta.

Laif is a bitch.

* * *

Eli sinne meni sitten sekin mahku !! perkeleen Skotlannin juntit ! William Wallace ei vain pyöri, mutta luultavasti heittää volttia haudassaan par´aikaa, ja mies parka... miksei ?! hänellä on kaikki maailman syy niin tehdä.

 Toisaaltahan se olisi ollut hyvin haikeaa (kuten Virheiden lähtö Hallituksesta) jos enkut ja skotit olisi erkaantuneet, mutta juuri tuollaista pöllämystyttävää ja surettavaa ja yllättävää ja repäisevää ja ällistyttävää Valkonaamat aina tarvitsevat kavahtuakseen hereille milloin mistäkin vitun typerästä horkastaan. Tämä on vain 1 valkeuden akilleenkantapäistä. Eräänlainen todellisuudenvastainen härkäpäisyys. (Myös jutku kärsii omasta versiostaan tästä. Vaikea sanoa kumpi on pahempi / toivottomampi tapaus).

On ehditty jo tuoda esiin mahdolinen "vaalivilppi" eli illuminaattien ja vapaarunkkarien umpikiero tapa laskea ääniä, sillä kuten muistaakseni Staalinin persläpi sanoi "vain sillä on väliä kuka äänet laskee".

http://whatreallyhappened.com/node/353715

* * *

Jollain / jollakulla tällä planeetalla, on "intresseissään" pitää kaikki karja-apinat karsinassa ja kontrollissa ja mieluiten yhditää myös ne loput, vapaana mesoavat "uhat".... "kansalliselle turvallisuudelle" tai ...."lapsille" ....tai kissoille tai koirille tai jollekkin, mille vain riili (really).


* * *

No, mutta.... älkää antako tämänkään lopullisesti masentaa ja kuolettaa unelmaa vapaudesta tällä vankiplaneetalla, ajatusta itsenäisyydestä ja suvereniteetista ja hallitsemattomuudesta eli "anarkiasta". Mikään muu unelma sinänsä, ei taida olla vitunkaan arvoinen, eikä mitään muuta siksi niin kiivaasti vastusteta.
Koska te olette, de facto, omiistettua karjaa, ei karjanomistaja tietenkään, luonnollisestikkaan, halua luopua kantturoistaan ja kyytöistään ja teuraspässeistään yms, saati sitten tappaa niitä !! (paitsi joskus...silloin tällöin, vähän, sodissa yms).


Tervetuloa Maahan  !



(Y.K = Yhdistynyt Kuningaskunta, jos joku moista ihmetteli).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti