torstai 26. kesäkuuta 2014

Parisuhelakijankutus osa.2

Ja, no... kai se on sitten puututtava vielä tuohon "parisuhelakijankutukseen" taas itsekkin. Eli näkyivät äänestäneen (taaaas?!?!?...) homojen yms oikeudesta mennä naimisiin (jeee) ja näyttivät äänestävän.... EI !

On se ny perkele sitten.... ketä vittua sekin edes kiinnostaa tai mitä käytännöllistä tai hengellistä tai transendenttia väliä sillä on saako vaiko eikö ?!

Voisin tästä sinänsä yhdentekevästä asiasta kyllä purnata enemmänkin jos vain viitsisin, eritoten nyt kun olen lueskellut pitkästä aikaa uudestaan omistamaani Jukka Hankamäen kirjaa "Enkelirakkaus" (joka on totisesti lukemisen arvoinen ja kiehtova kirja!) ja saatuani siitä taas pääni ja varastoni täyteen sekalaista asiaa Homoista ja Heteroista.

Hankamäkeä tässä nyt vähän siteeratakseni ja referoidakseni ja parafreisatakseni jne, homoille on ollut tyhmää ja ajattelematonta mennä vaatimaan kyseistä "oikeutta" (oikeutta tulla jonkun Orjaksi!! ahahahaHahah) heteroilta alunperinkään, sillä se 1) asettaa heterot samantien homojen yläpuolella olevaan, päättävään asemaan kun homot ´joutuvat kerjäämään oikeuksiaan´ heteroilta ja heteroyhteiskunnalta ja toisekseen 2) se ei välttämättä ole mitenkään homomiesten elämäntyylille tai tavalle sopivaa ja luontaista, mennä naimisiin. Eli homot ovat lähinnä alkaneet tavoitella heteroiden eli tavallaan vihollisten, heille langettamaa "tavoittelemisen arvoista" maalia tai pyrkimystä.
Vähän niinkuin jos minä saisin lavastettua sen, maailman tärkeimpien asioiden joukkoon, että onko vaiko ei, sinulla kuollut kettu kotonasi -keittiön seinässä kiinni, pultti otsassaan.
...siis ninQ ....mitä vittua sillä olisi minkään kanssa mitään merkittävää tekemistä, mistään syystä, ikinä, koskaan, kenellekkään ??!! Mutta jos sen osaa lavastaa ja pedata ja niin ees päin, -saada siis näyttämään tärkeältä niin ennenpitkää suuri määrä populaatiosta tulee sitä tavoittelemaan ja kehuskelee sitten pitkin SosiaalistaMediaa valokuviensa kera kuinka "meillä on jo kuollut ketunraato seinässä kiinni!! ja iiiiso pultti pääsään!".

* * *

Ja nyt sitten esim Timo Soini (joka on yhtä tyhmä kuin on lihavakin) retostelee ja jyrisee ja pärisee ympäri medioita ilosta ilkkuen kun "läl läl lää kuinkas tässä kävikään, läl läl läläälällää!!!" -homppelit ei saakaan mennä avioon. Ilmeisesti "joku roti pitää olla" !! (tai "rääpyä" ...en ole ennen koko sanaa kuullutkaan! liekö edes sana..?). Eli ilmeisesti siis, tarkennettuna, heteroilla on oltava tiettyjä "etuoikeuksia" tai näennäisiä sellaisia, homppeleihin nähden ja ...jos ei muuten niin, koska on kivaa kieltää toisilta kaikkea !! (Siitähän "Poliitikon" ura ja elämä koostuu, ffs!! kieltelystä ja komentelusta!!).

Olen totaalisesti samaa mieltä Hankamäen kanssa siitä, että Homoille olisi jo korkea aika saada ihan ihka oma kansallisvaltio. Jos niin suunnaton osa heteroista kerran ei voi hinttejä sietää ja tikahtuu kuoliaaksi sellaisen nähdessään, niin eikö se ole saatana "win - win" tilanne kaikille, että hinttapulit ja römpsänkourijat pysyy omilla puolillaan aitaa ?!
Ihan niinkuin ihmisen rodutkin. Kun ollaan erillään, kaikki pysyy suht reilassa. Jos ympäri mennään ja yhteen tullaan niin ...sitten kuuluu "bäng!" ja seuraa itkua ja hammasten kiristelyä. (Ei siis hammaslääketieteellisessä mielessä).

Heterot!! ; lakatkaa kaiken muinaisen ja typerän ja taikauskoisen ja juutalaisen ja hullun ja triviaalin ja älykääpiömäisen yms -pedestalisointi ja glorifiointi!!
Homot !! ; lakatkaa luulemasta, että tuollaisella heterohömpällä on jotain vitun väliä ja varsinkaan teille !!

Vitun bimbot ja idiootit !! ...olenko minä ainoa jolla on aivot / älyä, koko vitun planeetalla... (muukalaiset ulosluettuna tietenkin)

Yrittäkää kaikki olla vain vähän vähemmän pikkusieluisia !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti