torstai 12. kesäkuuta 2014

Parisuhelaki jankutus

Puutun vielä tähän "polttavankuumaan aiheeseen" josta nyt ja edelleen jaksetaan jahkata ja intoilla, eli tasa-arvoiseen parisuhdelakiin tai ihan vain homojen oikeuteen mennä naimisiin.

Sanonkin asiasta lähinnä seuraavasti ; ketä vittua kiinnostaa vittuakaan koko paska suuntaan tai toiseen !?!? Hääääh ?!! Huu givs a fak !

Hankkikaa elämä !!

Kuten minun oma lempiblogaajani asiasta totesi ; "Jeesus ei missään kohtaa Raamatussa sano / mainitse, että ´avioliitto on pyhä´ yms paskaa, joten se ei ole pyhä!! ja oikea kysymys onkin, että ; mitä helvettiä Heterot sitä haluaa!!? (avioliittoa) mitä helvettiä Heterot sillä tekevät!? sehän on nimenomaan Homojen juttu, ja se on varmaan alunperinkin Homojen keksintö!!"

Eipä tuohon paljoa ole minulla lisätä !! (tuo ei ole sanatarkka sitaatti, mutta "parafreisausta").

Eli kaikille niille vitun imbesilleille jotka jaksaa aina kunnon papukaijana toistella, että "avioliitto on pyhä, avioliitto on pyhä! Polly haluaa keksin" : ei!!! ei se ole pyhä!! ei mitenkään, eikä milläänlailla tai tavalla. Pyhä se ei ehdoitta ole!!

Ja nykyään se on peloittavan turhakin vielä, nyt kun nainen saa niin paljon helpommalla kuin ikinä ennen (kai) sen mitä haluaakin, eli elättäjän ja suojelian jne eli Valtion.
Menkööt sen kanssa naimisiin sanon minä!! hahahahaahah bwuahahahahaa ahaaaaaa ...aaaaaaaaaaaaa... lol.

No niin.

Rauhottukaa ny sit taas Heterot jo, perkele !! Tai Homot, en osaa sanoa mitä te suurimmaksi osaksi oikeasti olette, mutta saattaa se olla niinkin kuin tuo samainen blogaaja myös on sanonut eli, että : "oikeasti, suurin osa ihmisistä on Homoja" eli Hetzkut on itseasiassa itse!! se todellinen vähemmistö !!

Näin minäkin olen alkanut epäillä.Pyhä Papukaija Pyhällä Puu...ppelin oksalla.

2 kommenttia:

 1. Homoilla on, kuten tähänkin asti, ollut täsmälleen sama oikeus mennä naimisiin kuin kaikilla muillakin. Se, että he eivät halua, ei ole muiden ongelma eikä varsinkaan avioliittoinstituution.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ??...onko? Siis....täh?...niillä siis ON jo oikeus mennä naimisiin ??! Mitä helvettiä siitäkin sitten ylipäätään väännetään kättä !?!? Well... fuck me running !
   Ja jos eivät halua niin ...sitten ei !! Ketään ei kai erityisesti hetkauta moinen, suuntaan tai toiseen. Eli ; ei!! se ei totisesti ole kenenkään muun kuin itsensä "vika" jos ei naimisiin mieli. Du bist richtig.
   Sitäpaitsi: miksi ihmeessä homot naimisiin menisivät muutenkaan !?!?! WTF !? (lopunkaiken taidan kuitenkin olla sitä mieltä, että jos kenkään avioliittoon "kuuluu" tai joku siitä hyötyy niin kyllä se on edelleen heterot ja eritoten kai lapset. Mutta poikkeuksiakin löytyy.)

   Poista