tiistai 24. kesäkuuta 2014

Uus Hallitus (jeee)


Tuomio-Oja pisti parhaan ja huomaamattomimman lasi-silmänsä tätä "okkeisshöyniä" (tilaisuutta) varten päälleen.


No niin.

Suomella on nyt sitten uusi Hallitus!! (jee) ja uudet kiristäjät ja anastajat yms lakisääteiset lierot.

Ja sille povataan jo heti kättelyssä suurta menestystä....
.....

Menestystä munaus...huoh, olkoon.

En usko minäkään tuon kuivakan köörin pelastavan yhtään mitään saati yhtään ketään, tai "kampeavan" ketään tai mitään muuta "ylös" mistään -kuin kätensä jonkun onnettoman "poroporvarin" taskusta koura täynnä kultakolikoita. (kenties... huu nous)

Mutta kunhan eivät haali enää yhtäkään MaMua niin en kyllä jaksa välittääkkään tuon taivaallista. Tylsistyn mieluummin, katatoonian partaalle, ja puoli kuoliaaksi, jonkin ihan muun syyn kuin politiikan tuijottamisen takia. Vaikka futiksen tai jonkin.

* * *

Ensin oli Käteinen ja nyt on Tynkä.
Voihan vittu tätä menoa.

Muistakaa, ja muistittekin kai, että vielä jokin aikaa sitten Stubb toisteli kuin mantraa "Monikulttuurisuus on rikkaus, Monikulttuurisuus on rikkaus" jne ad nauseam, ad infinitum (ja nuo olivat hänen tarkat sanansa!). Taisi olla silloin PersuJytkyn aikoihin, eli viime vuosisadalla. Mutta kuitenkin. Ja kansa muistihan on tunnetusti lyhyempi kuin doobermannin häntä.
Stubbi vaikutti siinä haastattelussa joltain treenatulta ja psyykatulta ja valmistellulta ja huolitellulta näyttelijänkaltaiselta ...en tiä.. "manchuurian kandidaatilta"? tai joltain harjaantuneelta Guffenmentin robotilta tai joltain, papukaijalta nyt ainakin. Mutta papukaijoista minä tykkään!! ja niissä on väriä ja elämää ja niillä on sentään jotain khuulia sanottavaakin yms. Ja ne on välillä ihan viihdyttäviä.

* * *

Jos jotain haluttaisiin saada aikaan suuntaan tai toiseen, niin miksei sinne pistettäisi samantein tällaista kokoonpanoa: Putin, Obama, Ville Haapasalo, Ändi Mäkkoi, Anna Abreu, Paavi Lipponen ja vaikka Maradona ja Thöynii Blää (Blairin Toni).
Siinä olisi jotain mitä seurata.

+ Unohtamatta tietenkään Faragen Nigeliä !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti