tiistai 24. kesäkuuta 2014

Uutisten tynkää



"Jälkeen..." ?!.... *huoh*

Kirjoitus / ajatus -virheet ....tapaamme jälkeen !! ai sii.


Tuo ^^ ei voi enää olla vain iroonista tai sattumaa yms, vaan se on kohtalo !! Se on sitä kun henget leikittelevät tämänpuolisilla kuin teinit kyrvillään. "Techno Polis" ?!?!? ...ja Poliisilla on nimenomaan levinnyt Technologia käsiinsä ja juuri tuon nimisen paikan edessä ?!?... hahahaha HAHAhahahahahaA !! What are the odds !!!



^^ Asiaa !!!
Kertakaikkiaan kaunista !! HAHahahhahHAHa ahAHahahaaaa....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhaahahaaaaaaaa
ja ; ha ha haa.

"Kyttä rähisi kännissä"
"Sika kävi kimppuun"
"Miliisi tappeli juopuneena"

Siinä 3 vaihtoehtoista otsikkoa tuolle Uutiselle.

Kuten siat itsekkin aina välillä pääsevät näkemään ja jopa kokemaan, ei kukaan halua tulla heidän tai kenenkään muunkaan poisraahaamaksi ja nöyryyttämäksi ja sado/masokistisesti alistamaksi ja raudoittamaksi jne. Kuka tahansa vähäänkään inhimillinen pitäisi sitä todella vastenmielisenä, epäluonnollisena ja nöyryyttävänä ja loukkaavana ja vääränä! joutua johonkin saatanan rannerenkaisiin ja vielä pistetyksi johonkin helvetin häkkiin! mutta silti nämä ja muunlaisetkin vitun vatipäät kehtaavat aina ja kaikkialla ja kaikkina aikoina -vaatia sitä muilta ihmisiltä, että he vain yksinkertaisesti suostuvat tulla sikojen retuuttamaksi, koska. .... . ....niin nyt vaan tarttis tehä!

Mutta se on "kuulkaas enot" ihmisen ja muiden elävien olentojen jokaista luontaista impulssia ja vaistoa ja reaktiota vastaan, suoraan ja ´diametrisesti´ vastaan -antaa periksi ja luovuttaa ja alistua, jollekkin tuntemattomalle saalistajalle tai pedolle, vaikka se väittäisikin olevansa sinun puolellasi.
Vielä kun sillä on ase ja sinulla tod.näk. ei !!
Ja pamppu, ja Tazer ja kyynelkaasua ja pippurisumua ja isot lihakset ja paljon pituutta ja monta kaiffaria ja omat panssaroidut erikoisvankkurit (autot) yms sälää.
(Ja vitun tyhmännäköiset kengät!! tai saappaat)


Minä sanon edelleen, että ; antakaamme vain -jokaiselle kunnon ihmiselle- oma sähkölamautin ja nauttikaamme elämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti