perjantai 27. kesäkuuta 2014

Tupakkalaki yms Totalitärismiä & naisia

En ole tupakoitsija.

Mutta nyt meni hermot.
Näin vitun vihainen ja ärtynyt en ole muutaman kuukauteen ollutkaan. Mutta yritän esittää asiani mahdollisimman leudosti ja khuulisti ja rennosti ja ei-ärtyisästi ja kepeästi ja ehkä jopa lievästi vitsaillen!! eheheheheeee.


"heheheheee, hip hei ja rommia pulloon!! ..jjaaaahahahahaaaaa, ja ..tuuuosta vielä yksi! kas näin." *flömbs*

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014062718444050_uu.shtml

Elikkä ; Sosialistinen (Kommunistinen, Marxistinen, Kollektivistinen, Tasapäistävä, Pakottava, Lusiferiaaninen jne) ja "Terveys" -ministeriö haluaa ja aikookin, pakottaa taas tupakoitsijat yhä pienemmälle ja pienemmälle maatilkulle, ahdistaa yhä pahemmin nurkkaan niin kauan, että saavat limanuljaskaisen tahtonsa läpi ja kiusattua ihmisiä (eritoten miehiä) niin paljon ja niin kauan, että uhrinsa yksinkertaisesti luovuttavat. Tätä on ns väsytystaktiikka.
Uhri ajetaan läkähdyksiin, heltymättömällä takaa-ajolla ja sitten taputellaan toisiaan selkään hyvin tehdystä myyräntyöstä. Ja naukkaillaan sherryä tai kognakkia.

"Ohjelmassa esitetään, että .....pitäisi voida kieltää..."   ai, vai niin... ihanko suomessa? esitetään ja ilmaistaan tahtoa kiellellä asioita muilta olennoilta ??! Well ..fuck me running !

Haistakaa vittu !! saatanan typerät, kuvottavat, yli yli-mieliset Kommunistisessa hybriksessänne kieriskelevät ja elämäänne kyllästyneet byrokraattiämmät !!! Haistakaa vittu !! go fuck yourself !!

Nainen = Vapauden luonnollinen / luontainen vihollinen #1  !! Nemesis vallan.

* * *

No... yritän hillitä raivoani ja räjähtävää ärtymystäni ja kirjoittaa jotain suht ....jäsentynyttä.
Eli.......... .. . .öööömmm....... niin, siis..... siis: mitä helvetin saatanan perkeleen hevon vittua se kuuluu teille Valden byrokraatit, miten ihmiset elää ja on ja mitä päihteitä yms he käyttävät ?! Tämä on hyvin yksinkertainen kysymys saatanan lantapäiset ämmät!! mistä on kotoisin teidän "oikeutenne" puuttua toisten elävien olentojen tekemiin valintoihin missään asiassa ja asiayhteydessä ?!
Olkaa hyvät ja vastatkaa. Tässä on vastaukselle valmiiksi tilaa : ........................................................................................................................................................................................................................................................
(Lisätilaa saa pyytämällä).

Jumalauta, vittu, että voi olla kusta päässä ja peniskateus pinnassa !!! Thät´s rait, luettuani nyt taas aimoannoksen Hankamäen "Enkelirakkaus" teosta, olen aika samaa mieltä siitä, että hyvin suuri määrä naisten miehiä kohtaan osoittamasta vihasta ja katkeruudesta ja halveksunnasta ja näistä erilaisista säännöksistäkin ja laeista yms -on kotoisin heidän "peniskateudestaan" ja siksi naaras haluaa iäti!!!!!!! piikitellä miestä kaikin käytettävissäolevin keinoin, yksinkertaisesti : kun ei muuhunkaan pysty !!
Kun ei ole munaa !!! ns.

* * *

Tuosta Pohjois-Kore... ai siis, tarkoitin Suomalaisesta!! äääsh! sry, mea culpa !! holhouksesta ja sääntelystä ja pakkokeinoista yms paskasta käy taas kerran, hyvin ilmi se, että Valtio = suuri rikollisorganisaatio ja kusipäiden ja rottien ja muiden hylkiöiden viimeinen turvasatama tässä maailmassa, sinne kerääntyvät kaikki Beelsebuubin lapset ns, kun eivät muuhunkaan oikein kelpaa. Eikö jo Raamattukkin varoittanut siitä, että "ihminen hallitsee ihmistä vain hänen vahingokseen" ?!!? ja että kaikki ihmisten hallitukset ja kuningaskunnat ja valtiot yms on tuhoontuomittuja ja tulevat aina olemaan pelkkiä käärmeenpesiä ja kusiaistentäyteisiä paskaläpiä !!?!?

Ja Hankamäki on tehnyt mielestäni aika selväksi sen, mitä jo itsekkin olin ounastellut eli että tämä kaikki kusipäisyys johtuu lähinnä 1) Heteroudesta [tai liiallisesta Heteroudesta!!] ja 2) miesten ja naisten fundamentaalisesta, totaalisesta, absoluuttisesta ja ikuisesta yhteensopimattomuudesta!! (nuo adjektiivit ovat oma lisäykseni!).

Siinä missä siis Homo-miehet ja Homo-naiset ja Hetero-miehet tarvitsisivat kaikki omat valtionsa, tarvitsisivat myös ihan vain mies ja nainen -ihan omat karsinansa. Muuten ei tästä tule ikinä mitään muuta kuin itkua ja hammasten kiristelyä.

Mutta eniwei, takaisin asiaan.... eli siis taas kerran, kuten ihan aina, naiset -valtaa saatuaan- osoittautuvat totalitäärisiksi kusipäisiksi määräilijöiksi jotka haluavat ja vaativat, että heidän oma "moraalinsa" (eli sen absoluuttinen puute!!) ja heidän typerät ja pähkinäaivoiset kotkotuksensa ulotetaan koko kansakuntaa tai jopa maailmaa koskeviksi edikteiksi ja määräyksiksi ja pakkotoimiksi (samalla kun he itkevät ja valittavat esim niistä kauheista ja legendaarisista Natseista yms Totalitääreistä!!)

"Hitler johti ensimmäistä tupakanvastaista kampanjaa modernin historian aikana".
Nämä kusipäät haluavat nyt siis kieltää, kieltää kuin äiti lapselta (ja mikäs naarasta sen enempää lämmittäisikään kuin päästä joltain jotain kieltämään!! ja mieluiten siis mieheltä / pojalta) tupakoinnin!! kokonaan ! ...no, gud lak with thät !!

Kuten Nigel Farage Euroopan-Parlamentilta, minä kysyn nyt kaikilta teiltä Neuvostoviranomaisilta ; who the hell do you people think you are?!?!? eli : keitä vittu te luulette olevanne !?!? Tai ehkä tarkemmin voisi kysyä, että "mitä te luulette olevanne?!" Jumaliako kenties ?! (todennäköisesti).

Ja kuten Hankamäki Magnum Opuksessaan ihan oikein toi esiin, oikeutetaan Heteroyhteiskunnassa ihan-tasan-kaikki ja mitä vain, aina ja iäti "lapsilla" tai "lasten ja naisten oikeuksilla" yms paskalla !!
Hei!! ...entäs meidän poikien ja miesten oikeudet!?!? niin !! missäs ne on !?!? hei !!!?? .....hei!?!?

Haloo...?! ...hei !!??!? ay´ll whazzup ?!!?

Sitten nämä turhat syöjät, nämä puliveivaavat poliittiset vitun punkit ja täit ja muut vitun loiset ja haittatekijät ja kiusaajat ja sielunviholliset -haluavat poistaa röökiaskeista vieläpä etiketitkin !! ...hahhahaa...ah...huoh....ou gaad.

En tiedä itkeäkkö vaiko nauraa vaiko lähteä Eduskunnan Vapaamuuraritemppelille ammuskelemaan muutama läskipää. (Sehän se olisi se kaikkein paras ratkaisu ja se "oikea asia mitä tehdä" ja sitähän ne nimenomaan itsekkin oikein kerjäävät, jonkinlaista uutta Schaumannia, ja te kaikki!! iiiiiihan kaikki -tiedätte- tämän!! iiiihan kaikki teistä!! jok-vitun-ikinen! Poliisit ja kaikki!! ool of juu mathafakaaaz).

Jos en olisi lueskellut tässä mm juuri tästä aiheesta sekalaista asiaan ympäri nettiä, niin voisin nyt väittää, että : juuri tämän ja tällaisten pikkusieluisten ja ylimielisten määräilevien läskipäiden takia Amerikka perustettiin !!
Mutta valitettavasti Amerikan perustivat oikeasti Vasemmistolaiset kuumeiset ja fundamentalistiset änkyrä-kommarit ja "perustaja byrokraatit" (Solaari).

http://dissectleft.blogspot.fi/  "has America always been leftist?" tekstiin viittasin, mutten saanut eroteltua kyseistä tekstiä omaksi blogipostauksekseen joten linkki vie vain itse blogiin, muttei tuohon kyseiseen tekstiin. Ja siihen on näemmä ilmestynyt pari uutta samankaltaista ja lukemisen arvoisen oloista tekstiä sittemmin, joten lukekaa pois vain.

(Silmilleni hyppäsikin heti, tämä mielenkiintoinen sitaatti [siis nyt minun suomentamanani] ; "vasemmistolaiset ovat ihmisiä joilla ei ole oikeasti minkäänlaista moraalia tai etiikkaa, joten heiltä on turha odottaa yhtään armoa. Jos loukkaat tai ärsytät heitä milläänlailla -he murjovat / tyrmäävät / maahanpolkevat sinut keinolla millä tahansa, vaikka kuuluisitkin yhteen niistä vähemmistöistä joita he väittävät puoltavansa" !! Aaaaa-vitun-men !)

Ja nyt nämä Vasemmiston ämmät ovat taas polkemassa tupakoitsijoita, ja kovaa ja kunnolla !! "Täällähän ei saatana tupakoida, koska minä niin sanon !!!" kuuluu tämänkin asian todellinen laita ja viesti ja sisältö. Koska HE sentään ovat se joka sanoo ja käskee ja määrää. HE ovat sentään, saatana!!, Jumalia !! Maanpäällisiä Jumalia!! ja minimissäänki Pyhimyksiä ja Enkeleitä!! väkivaltaisia ja räyhähenkisiä, mutta kuitenkin ...enkeleitä !!

* * *

Mikään ei vieraannuta ihmisä "omasta maastaan" ja kulttuuristaan tehokkaammin ja nopeammin ja fundamentaalisemmin, ja eritoten miehiä, kuin jatkuva päällehyökyvä uusien lakien ja määräysten ja vaatimusten ja "velvolisuuksien" (ainoana todellisena sellaisena teillä kaikilla = kuolema! ei mikään muu) ja rajoitteiden ja sääntelyiden ja estojen ja kieltojen asettaminen ja pystytys ja pysytys ja luonti. "Ubi libertia, ibi Patria" !!

Siellä missä on vapautta, on isänmaani !!

* * *

Miksi luulette, että esim... minä!! haluaisin puolustaa...sodassa, tällaista pikku persreikää yhtään ketään vastaan, edes Ryssää, jos tämä "maa" ei tee mitään muuta kuin kieltää, vaatii, komentaa, estää, nöyryyttää, pidättää, puuduttaa, kuolettaa, anastaa, varastaa, tukahduttaa ja tukehduttaa !?!?!? miksi vitussa minä kuolisin tuollaisen paskasakin puolesta ?!?! miksi ?!?! kuolkaa te mieluummin !!

Hey !! ...why don´t you go ahead and fucking DIIIIEE !?

Haistakaa kaikki saatana vittu !!
Fuck you aaaall !!

(Paitsi ehkä ne pari tyyppiä jotka kehuivat tätä suomen parhaaksi blogiksi!!)

* * *

Elikkä ; teidän maailmankuvanne täytyy olla seuraavanlainen: me synnymme - sinä muutut jo lapsena minuunnähden arvokkaammaksi ja ylivertaiseksi, koska olet lukenut (luultavasti) psykoottisen -ja mielisairaan muutenkin-, jutkun eli Marxin pahanilkisiä ja satanistisia eli PerusJuutalaisia mielisairaita kirjoituksia ja nyt minulla on velvolisuus seurata sinua koko loppuelämä, koska sinä omistat minut ja minun lahjani ja potentiaalini ....koska?:..koska niin nyt vaan on!! ni !! diil with it !! ja kun sinä sanot "hyppää!" minä kysyn "kuinka korkealle?!" ....ja kun minä juon vaikkapa... Cocakolaa joka siis on epäterveellistä, sinä saat tulla ja määrätä minut lopettamaan sen, tämän asian mikä ei mitenkään liity sinuun, koska...?...koska sinä vain olet niin totaalisen Khuul !?!?

Haista saatanan harhainen kiusanhenki pitkä vitun paska !!

Minä synnyin vapaaksi, todellisuuden Jumalan lapseksi, en "muiden ihmisten" räsynukeksi tai miksikään vitun "subjektiksi" tai alamaiseksi tai omistettavaksi lemmikiksi eli orjaksi tai miksikään muuksikaan vastaavaksi.
Jos te todella elätte tuollaisessa "Mayassa" -harhassa ja luulette, että te voitte aina vain kiristää ruuveja ja olemassaolon rajojen jo nyt miniatyyrista kokoa, niin you got another thing coming !! nimittäin: sota !!
Tuollainen on veren kerjäämistä nenästään, ettekä te ole, kuten Tex Arcane sanoo, oppivia elukoita, minä olen, mutta te ette ole. Te ette siis ikinä ymmärrä lopettaa tai muuttua ajoissa ja sitten myöhemmin kun olette saaneet aikaan sen mitä luultavasti alitajuisesti ja salaa oikeasti haluattekin eli "tietynlaisten" ihmisten räjähtämisen silkasta Pyhästä Vihasta ja sietämättömästä raivosta, pääsette te vitun kullin-nuppi kusipää eunukit änkyttämään ja krokotiilinkyynelehtimään, käsiänne levitellessänne, kuinka pahoja jotkut (muut ihmiset) voivatkaan olla!?? ...nii i !! kyllä mäkin oon nyt niin sulullinen ...blääää bwlyääääää...

* * *

Naisten kyky ärsyttää ja provosoida on todella, todella ...äimistyttävä !!! Sitä saattaa joskus, hädintuskin uskoa tai käsittää todeksi. Ja olenkin aina ymmärtänyt sen, että ilman kyrpää, olisi kaikki maailman ämmät jo kuolleita ! Eli : jos heteromiesten raivon impulssit eivät siirtyisi, ikivä kyllä, suoraan hermokeskuksesta ===> pippeliin, olisi naarasten ruumiita kaikkialla ! Mutta koska se ärsytys usein muuttuukin pippelin tykytykseksi, on naaras useimmiten suht turvassa, ärsyttäessään ja päätään aukoessaan ja panetellessaan ja solvatessaan ja piikitellessään ja manipuloidessaan ja kontrolloidessaan jne jne jne ad nauseam!! ad infinitum !! ad - fucking -absurdum !

* * *

Kuten toivottavasti, simpanssiseni, jopa te näette ; ei hallituksella tai hetero-valtiolla tai byrokraateilla tai poliitikoilla yms ole mitään todellista virkaa tai hyötyä, ne on vain haitaksi ja kidutukseksi ja esteeksi ja provosoidakseen ja ärsyttääkseen ja kokeillakseen hyvien ja kunnollisten ihmisten rajoja (ja ne ON olemassa!!) ja tuhotakseen ja varastaakseen ja anastaakseen ja estääkseen ja tukahduttaakseen ja manipuloidakseen ja kiusatakseen ja kyykyttääkseen ja nöyryyttääkseen ja takavarikoidakseen ja murhatakseen yms jne yms jne etc. Ad nauseam.

Jotkut ne ei vain ymmärrä, koska riittää!! ja on tarpeeksi ja aika lopettaa.
Ymmärrättekö edes tätä yksinkertaista fysiikasta tuttua luonnon "lakia" tai piirrettä : "jokaisella teolla tai liikkeellä tjms - on yhtä vahva (ellei vahvempi!) vastareaktio tai teko tai liike tjms" ?!

Eli teidän täytyy siis, de facto, kuvitella olevanne todellisuuden yläpuolella ja siitä erillinen ja irrallinen instanssi jota Jumalan / luonnon / whatever -lait eivät koske ?! mutta jotka saavat kuitenkin itse määräillä muita ja luoda omia lakeja jotka kumoavat jopa luonnonlait ?!..... wau.... te olette niin ylimielisiä ja omahyväisiä ja kusipäisiä perkeleitä ja niin totaalisia pikku kiusaajia, ettei sitä oikein voi kuin... lähes "ihailla". Wau.

Susanna Huovinen !! haista vittu, kuole, ja pala helvetissä !!! (Ennenpitkää niin käy jokatapauksessa)

Sama koskee teitä kaikkia Valtion Paskapäitä ja muita Sielunvihollisia, joka on mielestäni teillä paras mahdollinen "monikkeri" tai nimi.
SielunVihollinen.

* * *

Eli : nyt halutaan taas tehdä suomesta vielä vähän vähempi. Mutta myös enemmän ahdistava ja vähemmän vapaa ja vähemmän merkittävä ja jotain mitä kukaan älykäs ja tervejärkinen ja täyspäinen ei ikimaailmassa haluaisi puolustaa hengellään, ei sitten ketään tai mitään vastaan. Miksi puoltaa vankilaa hengellään ?!? miettikää tätä, pitkään ja hartaasti saatanan vitun stalinistiset lapamadot ja muut Finglannin perkeleet !!

Te ette ole ikinä olleet oikea maa tai kansa, ettekä te tule ikinä sitä olemaan. Teillä ei vain ole sitä mitä tarvitaan.
You just ain´t got what it takes !! Te olette jopa Virallisesti -Cro Magnonin "ihmisiä" eli eräänlaisia jääkauden hirviöitä, ette niinkään oikeita inhimillisiä ihmisiä. Se on varmastikkin totta, että suomlannin juntti on oiva sotilas, ympäri palloa, sillä muuhun ei teistä juuri ole !! Tappamiseen, repimiseen, tukahduttamiseen, kurittamiseen, retuuttamiseen ja kiusaan yms siihen teistä kyllä on, mutta siihenkin vain siksi, että me "muut" olemme ihan oikea vähemmistö, emmekä ole vielä ikinä motivoituneet tekemään yhtään mitään, millekkään, koska olemme naivisti luulleet "rakentavamme myös itsellemme omaa maata" ja paikkaa ja sen sellaista. But boy were we ever wrong !!?

Tämä pohjoinen, pieni ja kurja -maapläntti kuuluukin siis vain omaa häntäänsä jatkuvasti nosteleville, lahjattomille, tennispallon kokoisen pään omaaville typerille ämmänkotkottimille ja heitä "ritarillisesti" puolustaville, nyrkeillään ajatteleville Cro-Magnon imbesilleille ?! Got it.

Olen huomannut sekä netissä, että tosielämässä, että hämmästyttävän moni, siis "ihan aikuisten oikeasti" todella äimistyttävä määrä jengiä, siis kunnollisia ihmisiä ja jopa niitä joilla on esim oma vene ja pari autoa jne eli "keskiluokka" ja muut -on alkaneet (Aakulan Jukkakin käsittääkseni) ihan tosissaan jo pohtia maastamuuttoa ja sijoittumista johonkin muuhun maahan, oikean elämän toivossa. Pysähtykääpä joskus pohtimaan tätä, yksinollessanne, saatanan kuvottavat kommarirotat ja muut vitun sianpaskat!!!! kuvitelkaa kuinka kusipäinen ja haiseva ja oksettava tyyppi sinä olet ja minkä vitun myyräntyön olet aikaansaanut jotta "kanssaihmisesi" ja "maanmiehesi" on alkaneet jo ihan tosissaan harkita koko vitun paskan hylkäämistä, kuin rotta uppoavan laivan. Mieti tätä joskus.
Olikohan se Marx ja 60-70-luku sittenkin ihan totaalisen perseestä ja oksettavinta beelsebubiaanisinta saatanan kuvottavaa ärsyttävää sontaa sittemmin.... aikojen muistamattomien ??!!? tulitkohan sinä itse!! sittenkin saaneeksi sen "väärän tietoisuuden" ?!? (vastaus on ehdoton Kyllä).

Luin ja tallensin tällaisen kommentin jostain päin nettiä jokuaika sitten (saattoi olla iltiksen nettisivut)


^^ hahahaaaa, aaaamen !! aaamen sinulle "veliseni". Ei-faking-men.

Tässä tämä nyt sitten on..... Suomi ei ole ehtinyt 100 ikävuoteen ja jo sitä puretaan, kaikki irtain myydään, ihmiset rokotetaan ja verotetaan kuoliaiksi (eikä kaikilla ole minun tulisenvahvaa "thumostani" eli oikeaa Sisua ja polttavaa halua iskeä takaisin!!) kaikki vapaus minimoidaan, täyden kiellon edeltä. Maa täytetään juutalaisten halusta, toiveesta ja käskystä -etelän hetelmillä ja muilla vastaavilla, ja ihmisiä kuunnellaan ja katsellaan kännykän yms -välityksellä, vakoillaan verkoissa ja pihoilla, kohta jäljitetään jo autojakin !! *epäuskoista, vaivaantunutta naurua*... huoh...

Virokin on tätänykyä käsittääkseni enemmän Oikea Maa jne, kuin Suomlanti. Viro !!
Virollahan on jopa vähän pippeliä sanoa esim Ryssille ; Ei !

Vittu, että tämä voi olla paska maa.

Ja pieni vinkki Cro-Magnon typerykset : sellainen "maa" jonka asukas / "kansalainen" joutuu noin toteamaan, ei tule kauaa kestämään, ei omaa heteroa "kilpailukykyä" eikä juuri mitään muutakaan, ja kaatuu sodassa kuin känninen Ryssä jollalla aallokossa.

* * *

"Kaavaillaan RAJUJA kiristyksiä...." ...
Minä olen, mitä vanhemmaksi tulen, yhä vakuuttuneempi siitä, että nämä "ihmiset" on asetettu tähän maailmaan ja elämään ihan vain ja ainostaan juurikin tuon takia : kiusaksi ja esteeksi ja hermojenkoettelemiseksi. Sillä mikä muukaan tuota enää selittäisi ?!?!? Ollaanko tässä osana jotain kosmista "Truman Showta" ?! vai mitä tämä kaikki on ?!!

Saatanan ämmät, saatanan idiootit, saatanan perkeleet, saatanan komentokommarit.

Tämä kaikki on suoraa seurausta naisten vallan lisääntymisestä, kun naaraat saavat valtaa, muuttuu "yhteiskunta" kuin taikaiskusta -keskitysleiriksi ja hysteeriseksi, vesikauhuiseksi, tunteilevaksi mutta tunteettomaksi, ahdistavaksi, nynnyksi ja lahjattomaksi ja näköalattomaksi pahuuden persläveksi. Tavallaan niinkuin Ryssänmaaksi *2.

"Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. 
  Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan."
 -Jesaja (Raamatusta).


Naaras on tyhmä ja itsekäs ja lapsellinen ja iäisen katkera laumaelukka, ei edes eläin, mutta elukka!! joka ei juuri kadu tai häpeä tai keinoja kaihda, kiduttaakseen "paskat ulos" itseään ylemmistä elämänmuodoista kuten esim minunlaisistani miehistä. Ja eritoten ne kaikki vitun rumat ämmät, jotka ei kelpaisi edes huoraksi, koska ovat niin vitun luotaantyöntävän vitun rumia ja vastenmielisiä. Simpsonien Moekin on niihin nähden kuin Brad Pitt.

Kun oma "elämä" on helvettiä, levitetään helvettiä kaikkialle ympärillekkin. Kuten kuppaa tai spitaaliakin !!

Want some? ...get some !!

Nyt alkaa olla sitten aika viheltää peli poikki, kuten RuukinMulkkuuna kommenttiosastollaan blogissaan.

Naisilta kaikki, ja tarkoitan todella sitten kaikki!!! valta pois ja äkkiä. Ja rangaistukset niille jotka ovat sitä jo ehtineet muiden turmioksi käyttää.
Itse palauttaisin esim välittömästi raippa / ruoska -rangaistukset !! Niistä luulisi jo kovakalloisimmankin imbesillin oppivan edes vähän !! Ja ne jättää arvet, merkit ja muistot ja tunnusmerkit pahuudesta -koko loppuiäksi. Se on hyvä rangaistus, kunhan sitä ei omi omakseen pahat, sudet lampaiden kledjuissa, ja ala käyttää meitä kunnolisia vastaan. Pitäkää tuo mahdolisuus aina apinan kallossanne !! Aina. Ihan aina.

Tuon pitäisi mennä ja mahtua suht pieneenkin päähän.

* * *

Kuten näette, kun ei ole mitään oikeaakaan tekemistä tai mitään merkittävää virkaa, alkavat rotat jäytää toistensa ja myös ympäröivien ihmisten nilkkoja.
Kun ei muuhunkaan pystytä niin ainakin kiusa se on pienikin kiusa !! Ja kasa älykääpiöitä ja "paremmintietäviä" idiootteja ja muita vitun keskinkertaisenkin alle jääviä imbesillejä on heti niinQ komppaamassa ja huutelemassa tuollakin kommenttiosastolle, että "jee!! juhuu!! jahuu, ja jihuu!! täähän on hyvä juttu!" "kannatan!" .......aivotonta, toivottoman aivotonta.

Minä olen teihin super pettynyt ja lopen vitun uupunut.
Ajakaa sitten koko paska alas, see if i care !!

"Pitäkää tunkkinne!"

Mutta ; seuraavaan maahan jonka me oikeat Valkoiset ja Miehet rakennamme, ei teillä ole enää mitään asiaa koskaan,  me olemme jo viisastuneet. Nyt vuosituhansien tanssin jäljiltä, samaa virhettä ei tehdä enää ...kymmenennettätuhannetta kertaa."Pahuudelle riittää, voittaakseen, se ettei hyvät tee mitään"Sähkötupakatkin vielä...oijoijoijoi...hahahahahaaaaaa.....voi voi voi ... lol hahahaaaaaaaa

Odotan jo innolla ja kauhulla ja snadilla stöndiksellä, että koska kalukukkarot tai kullihäkit tai siveysvyöt tulee taas muotiin ja pakollisiksi !!!
Heijasteliivi ja turvakypärähän ovat käsittääkseni pakolisia jo ´ensi-vuoden alusta´ lähtien, sisätiloissa. Uloshan ei ole juuri asiaa ilman  ilmallatäytettävää 1800-luvun sukelluspukua ja lasipallokypärää ?? vai olenko ymmärtänyt värin ?!
Ja Laihiallahan taitaa olla jo pakollista kierrättää oma virtsansa ja juoda aina se sama lieju uudelleen ?! ja ulosteesta on Virallisen Neuvon mukaan rakennettava jotakin hyödyllistä, vaikka vaja tai jotain.
Sinne voi muuttaa myös neekeriperhe, ehkä, jos... ja miksei !!? Niin !! miksei !?? Onko sinulla jotain salattavaa ja Valkoisia Etu-oikeuksia vai !?!?


On aika pistää pillit pussiin, lopettaa Valtio ja ajaa "Suomi" alas. Ja tsiigata vaikka vaan fudista. Jeeeeah, viva Brazilia, rikollisten ja loistentäyteisten paskarantujen ja "ihmebantujen" ja muiden katurottien ja alkulimaa alhaisempien neekerien luvattu pers.. maa. Tarkoitin : maa.


Valtion Neuvosto sanoo : kitukaa kaikki ja kuolkaa !! ja antakaa meille rahaa !! ahahahahhaaaaaaa.


" Ei..siis hei!! käääk, kää ää ääk! höh, Data!! sä oot niinku niin pahis, hahahaähähä sä oot kauhee hei! hyi sua tihihihiii "

Summa Summaarum ; elämä on sääntöjä ja lakeja ja kieltoja ja estoja ja määräyksiä ja direktiivejä ja ediktejä ja esteitä ja hidasteita ja ahdisteita ja ärsytyksiä ja aitoja ja karsonoita ja Poliiseja ja Valtioita ja vankiloita ja vartijoita ja kiusaajia ja kiusanhenkiä ja sielunvihollisia ja Luciferia ja pahuutta ja rikollisuutta ja itsekkyyttä ja sotaa ja ahneutta ja materialismia ja teennäisyyttä ja pinnallisuutta ja lahjattomuutta ja suurisuisuutta ja teeskentelyä ja pikkumaisuutta ja naisia ja elukoita ja Ryssiä ja Anglo-Saxoneita ja murhaajia ja Juutalaisia ja valehtelijoita ja ilveilijöitä ja typeryksiä ja apinoita ja Kommunisteja ja Stalinisteja ja Leninistejä ja Marxisteja ja elämäänsäkyllästyneitä vanhoja pikku paskalakkeja ja muita typeriä sieluttomia persläpiä -varten !!

Amen.

+ Ei tänne sälli, vapautta varten olla saatana synnytty !! Vaan tottelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti