lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.8

Olemme vihdoin saaneet, pitkästä aikaa, kuulla ainakin joitain huhuja, jo kauan sitten Avaruuteen eksyneen Kimi Räikkösen mahdollisesta nykytilasta !!

"Paalupaikalta hän ei starttaa! se on varmaa.."

Noin sanoi hänen läheinen ja erityinen ystävänsä Vidro Pettunaama (oletetusti Italialais-Intialainen). Yritimme saada pitempääkin haastattelua aikaiseksi, mutta Viidroo enätti kaikota nyyhkien pois paikalta, johonkin läheiseen pusikkoon, vuodattamaan kyyneilään rauhassa (ja siemeniään roskakoriin).

Saamamme tiedon / huhun mukaan "Jäämies" olisi iroonista kyllä "palanut poroksi" ja "jo kauan aikaa sitten!" kuten nimettömänä pysyttelevä lähteemme "suurisuu" sanoo.
"Suurisuu" väittää työskentelevänsä "lähellä Kimin avaruuteenlähettäneitä tahoja" ja "pääsevänsä helposti käsiksi sekä arkaluontoisiin tietoihin ja tiedostoihin, että seuraamaan aina niin halutessaan, tilannetta livenä" (eli ilmeisesti jonkinlaisesta NASAn lennonvalvontahuoneen kaltaisesta paikasta käsin).

(Ajattelimme myös kysyä tai pyyttää -kommenttia Maikhl Shuumahherilta, mutta sitten muistimme, että "ahaa!! niin juu, sehän makaa sairaalassa koomassa!")

Eli siis tiivistetysti ; Kimi Räikkönen on ehkä palanut poroksi!! palanut ulos, burned out, puh-pah-pelistä pois ! Ehkä.

Emme ole saaneet hänestä sitten viimenäkemän, minkäänlaista havaintoa, emme näkö tai kuulo tai muutakaan, muttei sillä ettäkö voisimme niitä edes saada sillä komentosiltammehan on edelleen, toisin kuin odotimme!, Rehniön ja hänen mutanttiensa vallassa ja tätäkin viestiä kirjoitetaan Hra. Datan perseeseen liitetyllä läppärillä, aluksemme kellarissa eli kone / pannu -huoneessa, lämpökattilan vieressä, poimuytimen takana ja keskusmuistin alapuolella.
(Ja mainittakoonkin, että Hra. Data ei juuri pidä tästä, tai kohta enää edes siedä, tätä tällaista "kohtelua" [vaikkeihän tämä olekkaan mitään ´kohtelua´ per sé, vaan pakon sanelemaa ...keinojen soveltamista] ja hän alkaakin jo osoittaa merkillepantavia ärtymisen merkkejä ja on jo esim paiskonut erinnäisiä tavaroita pitkin lastiruumaa, jossa enimmäkseen piileskelemme, -kuten esim vaiheisia, erilaisia kanistereita ja reppuja ja William Rikeria.)

Data sytytti mm jo yhdessä vaiheessa Willin parrassängen tuleen, ja kiljui jotain android-kielistä sönkötystä jossa on ihan liikaa, ylenpalttisesti, vaihtoehtoja ja mitä kukaan ei ymmärrä tai oikeasti edes halua eikä ennenmuuta tarvitse !

* * *

Mutta toistaiseksi meille ei ole tarjota mitään tämän konkreettisempaa, vain näitä huhja ja "puheita" yms potaskaa, mutta toivokaamme parasta ! eli että "Nuija & Tosinuija 2" tulee olemaan hyvä ja menestyksekä! Mutta nyt!.... haistakaa kaikki vittu ja kuolkaa !!

Rauhaa! (Worffikin tuossa taustalla toivottaa sitä teille! kaikille! für alle da! (paitsi tietenkin neekereille ja jutkuille!)

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti