torstai 5. kesäkuuta 2014

Tuu tu Tuu / 2-to-2

http://www.iltalehti.fi/talous/2014060518371912_ta.shtml

Saudi-Arabiaan, Jeddaan, rakennetaan siis Maailman Korkeinta Tornitaloa / Pilvenpiirtäjää. Ja suomlantilainen KONE-hissit saa toimittaa siihen hissit.... miikä on ihan khuul. Mutta !! ; eikö ole jotenkin outoa tai kohtalon ja omaista ....tai jotain, sattuvaa? ironista? törkeääkin tavallaan?! yms, että juuri Ählämimaailmaan rakennetaan Maailmankorkeimmat Tornit sen jälkeen kun ne (hiekkaperkeleet) ilmeisesti ainakin, romahduttivat Nyy Jookista, Amerikasta juurikin kyseiset talot eli helvetin korkeat Tornitalot ?!

Itselleni tämä pisti jo heti silloin silmään kun Burj Khalifaa / Dubaita alettiin puuhata. Mietin, että mitä vittua?! ensin ne tuhoaa Nyyjookin piirtäjät ja sitten saatanan tahmaiset läskit, rakentaa itse (siis rakennuttaa!) itselleen omat ja vieläpä paljon korkeammat ja hulppeammat !!? Alhaista...

Onko tämä jotain kilpailua?! kuka saa pitää hallussaan isoja taloja ?! ja kuka ei. Tarot korteissahan on "kaksi tornia" (muistaakseni) ja kohtalo Ählämeillä on omat 2 Tornia ja valtavat onkin, ja Jenkit menettivät 2 Tornia. .. . ...mielenkiintoista... lähes mystistä.
Ja sittenhän on "Taru Sormusten Herrasta - 2 Tornia" !!

Miettikää tällaisiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti