torstai 12. kesäkuuta 2014

Vapautta Delffiineille

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014061118397700_uu.shtml

Olen kerrankin viherhippien yms hörhöjen kanssa samaa mieltä ; pois Särkänniemestä nuo kalat !! (nisäkäs, tiedetään)

Ihan vain siksi, että niiden oikea habitaatti (eli elinympäristö) ja paikka on valtameressä eikä tuossa kuvottavan rumassa Kommunistisessa punaisessa persereiässä nimeltä Tampere !!
Itseasiassa minkää elämänmuodon paikaksi ei sovi Tampere !! Niin kuvottava se on, paitsi ehkä juuri kommarien yms jotka on jokatapauksessa siinneet sellaisesta alhaisesta liejusta ja muinaisesta rumuudesta, ettei ne välitä tai erota, että "mitään erityistä olisi tekeillä".

Käy todella säälix näitä örvelöitä, että ovatkin jo joutuneet elelemään Tampereella luoja ties kuinka kauan. Yäk !!

Sekoaa sitä vähemmästäkin!! Siinä on varmaan, siinä altaanreunalla -käynyt aina vähän väliä "Juti" huutelemassa jotain typeriä ja lihavia junttiuksia kuten "rillataanX!?" ja "nyr´rillataan nääx, hahaha ahahaha" ja "just näin! se on ylämuMmooon!! jiihaa" ...*puistatus*.

Harmi, ettei ne ole purreet sitä (Jutia) siltikään kaulaan... sillä silloin sieltä olisi valunut kaikki se ylimääräinen ihra pois ja ehkä sinne altaaseen, ja tukehduttanut ne delffiinit kuoliaaksi (se tosin olisi huono juttu, se).

* * *

No jokatapauksessa; kun aina joskus kuulee sanottavan, että "sen sijaan, että vain kritisoisit, mikset tarjoa uusia vaihtoehtoja!?" ...tarjoankin nyt vaihtoehdon. Nimittäin; sinne voisi delfiinien tilalle heittää uimaan vaikka kaikki suomiräppärit !! ja sen juutalaisen vitun kääpiön "Uniikin" !! Siellä ne voisi molskia ja polskia ja uikuttaa sen kun kerkee, eikä haittais juuri yhtään !!
En luultavasti kävisi siltikään kyllä niitä katsomassa, mutta jos niitä voisi vaikka seurata netistä jotenkin niin ehkä sitten.
Ändi Mäkkoinkin voisi vaikka kipata siihen sekaan, ja katsoa kuinka se muuttaa akvaarion dynamiikkaa. Ja vaikka muutama haukikin vielä.

Se olisi kunnon kalasoppaa se.

Frii Wili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti