torstai 5. kesäkuuta 2014

Hiekkaperkeleen Hirveät Hampaat osa.2Törmäsin taas siihen yhteen tuntemaani Hiekkaählämiin jolla on totaalisen järkyttävät hampaat ja henki !!
Ja totisesti, ja katso ja minä haistoin ! ; sillä sen henki totisesti haisi !! se haisi!! (kyllä vain! ou jeeeah). Vittu että se haisi !! Saatanan perseestäkään ei tule yhtä pyörryttävää ja pysäyttävää löyhkää kuin tämän Afghaanisissin suusta !!
Sillä tyrmäisi jo platuunan verran kaasunaamareihin verhottuja avaruusnatsejakin, ja heleposti, sillä saanee kaikki koirat kaikkoamaan, ainakin muutaman kymmenen metrin säteeltä.

Ja kun sanon pysäyttävä tai järkyttävä -tarkoitan täsmälleen sitä !! Tämän kaiffarin henki haisee niin julmalta, niin saatanan tukahduttavan pahalta, että se on ihan tasan aidosti ja oikeasti "pysäyttävä". Elintoiminnot menee siinä ihan säppiin ja seisokkiin ja siitä tekee mieli vain astua äkkiä kauemmas ....paaaaljon kauemmas, mutta sosiaalietikettihän kiistää mahdollisuuteni tehdä niin joten yritän ottaa yleensä vain noin 10 askelta johonkin suuntaan enkä sen enempää, koska silloin ehkä jopa tämä typerä rättipää alkaisi mahdollisesti aavistella jotain.

En tiedä sitten ....itse pidin tätä vähän liian lapsellisena ja klisheisenä ja itsestäänselvänä yms "heittona" tai "vitsinä" kun se eräässä leffassa mainittiin, mutta nyt sitä on täysin mahdollista ja osuvaa käyttää ihan itse ja ihan tosissaan ; "harjaako se hampaansa koiranpaskalla?!?".

Saattaa nimittäin olla, että harjaa!! harjaa kyllä.

Nuo hampaat tuossa kuvassa, on lähes Cesar Millanin jenkki / dollarihymy hampaat verrattuna tähän erämaakaheliin aasinnussijaan. Ajattelin sitä katsellessani ja haistellessani, että "ei jumalauta saatana, voi vittu sentään!! siis... nussiiko tuon vaimo tuota!!? ...en saata edes kuvitella... voi naisparka!"

Siis ......ei kai se voi, ei kai se saatana voi!!!? nussia ketään kun sen hengitys karkottaa kaikki happea hengittävät olenot läheltään !!? Ehkä jos hengität jotain rikkihappoa ja metaania tai jotain muuta vastaavaa primordiaalista satanistista litkua niin allest klar, mutta ihmisille tuon höyryjen hengitys on pidemmänpäälle varmaankin jos ei tappavaa niin ainakin se altistaa luoja ties mille eksoottisille taudeille ja olotiloille.
Sillä päässee "korkealle" eli pilveen, se toimiikin kait ihan oopiumia vastaavana pöllynä, ja ehkä se selittää sen, että (jos) sen vaimo sitä nussii -se saa siitä sentään ilmaisen "pilven" ja pääsee samalla tajukankaalle- eikä tarvitse haistaa sitä saatanan Pandooran lipasta mikä sen suu on !!
Siellä piillee myös itsensä Hitlerin haamu ja kasa Marxin paskaa ja muutama kuollut raato (ehkä niitä Oululaislapsia ...huu nous!?)

En tiedä onko sille kukaan ikinä kertonut valkoisten keksimästä töhnästä tai tahnasta nimeltään "hammastahna" !? mutta syytä olisi ja vitun äkkiä !! Toisaalta, liian myöhähän se jo on, ei siihen enää auta sirkkelit eikä vasarat eikä kaasut eikä höyryt eikä edes laaserit. Se on tapettava koko äijä ja heitettävä Aurinkoon ja toivottava vain parasta.

Olen Youtubesta katsellut joskus sitä Ählämiläskiä Ständapkoomikkoa "Omid Djalili" nimeltään ja se on kotoisin Iranista ja sehän aina jauhaa siitä "halitoosista" eli ...onko se siis jokin Ählämien Rotu / Kansa -tauti !?!? Näyttäisi nimittäin olevan !! Hyi vittu, yök !!

Siinä yksi syy lisää käännyttää joka vitun Kamelikuski rajalta ; niiden vitun hirveät suut ja hampaat ja selkäpiitä karmivat hengitykset !!
Kauhuelokuvissa, jos olisi hajut, olisi noiden suiden paikka !!

Luulin, että on jo ihan hirveää ja maailmanlopullista joutua istumaan noin vartti, samassa autossa, jonkun sellaisen kanssa joka sekä tupakoi, että juo kahvia ja on tehnyt näitä molempia juuri ennen autoon astumistaan, mutta !!! hold your horses!! eipä vain olekkaan.

Todella hermojaraastavaa ja hyvin haastavaa ja ällöttävää ja kuvottavaa ja vastenmielisen järkyttävää on tavata tämä Ähläminpaska ja joutua hengittämään sen läheisyydessä !! Se, se se vasta on kamalaa !! lemme tell ya !

Melkein mieluummin notaisin maasta kämmenelleni koiran takapuolestaan juuri ruuttaaman paskan ja imppaisin sitä, kuin hengittäisin tämän hiekkaperkeleen lähellä !! Niin vitun kamalaa se on!! eikä tämä ole mitään Blogikirjoitusta varten laadittua liioittelua vaan kylmä tosiasia ja todella todella kylmä !

Sain siitä itseasiassa sellaisen lievästi ´vainoharhaisen´ olon, että "fak!! nyt minun henkeni döfää tuolta!! faakk!!" ja jouduin kotiuduttuani jynssäämään omat hampaani ja toivoin hartaasti, että saatavilla olisi ollut esim SB12:sta (joka muuten on ihan helvetin hyvää ainetta tarkoitukseensa!) mutta ei ollut. Joten tyydyin (suomessa valmistettuun) purkkaan sen sijaan.

Aatelkaa miten kamalalta on sinun haistava, jos ihmiset, sinut tavattuaan, menevät ja repivät itse oman nahkansa irti (siis nylkevät itsensä) ja heittävät sen rievun Gangesh-"jokeen" (kakkavirtaan) ja polttavat kaikki vaatteensa, menevät saunaan ja desinfioivat suunsa ja hampaansa ja jäytävät purkkaa seuraavat 26-tuntia !! Aatelkaa !

Allaaaa-hu-Ackbaar....NOT !

P.s En tiedä, mutta saattaahan olla, että kyseessä ei ole niinkään henkilökohtaisen hygieenian laiminlyönti tai muukaan välinpitämättömyys / tyhmyys -vaan eräs Terrorismin muoto !! Ehkä se onkin ihan tasan tietoista ja tahallista ja tarkoituksenmukaista toimintaa, pelotella ja ahdistella ja haistatella -ihmisiä / -lle. karmealla hengellä. Pahalla Hengellä.

(Ja tuo on sitten MINUN!!! yksin MINUN keksimä nimitys "Hiekkaperkele" !!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti