maanantai 23. kesäkuuta 2014

Ämmäm Futista 1

Katsoin sivusilmällä futista !!!

Kyllä!! kyllä, tylsää oli.

Jenkit yrittti voittaa koko paskan fuskaamalla, tekemällä mahamaalin. Ne yritti mennä voittoon ja jatkoon mahamaalilla, mutta onneksi Porttogalin nekru tuli ja pukkasi käkkärä-tuhero tukallaan heille loppuun vielä "tasurin" eli suomeksi ; tasoitusmaalin.

Eli, hahahahaha Jenkit! ette päässeetkään voittoon ja Arkaadiaan möyrimällä, isolla mahallanne.

* * *

Futis.... on ainoita urheilun lajeja joka on yhtä tylsää ja platkua ja pitkäveteistä ja lähinnä dementoituneille neekereille sopivaa kuin Golffikin. Golf, tuo Skottien - ihmiskunnan niskaan langettama - virus. (Eli siis, ei se auto! sehän on ihan hyvä, vaan se laji missä muutama vanha höppänä heiluu ja huitoo mailoineen nurtsilla jossain savannilla).

Futiksessa sen sijaan lähinnä juostaan päättömänä pitkin ruohoista kenttää (joka lienee Snuup Lai´jonin unelma!) ja näytellään paremmin kuin Salkkareissa tai Kaunareissa ja vähän väliä, kieritään maassa, ruoholla, säärtään pidelleen ja irvistäen kuin synnyttävä äiti / nainen. Miksi ?!?! ....siksi, että niin voi tehdä !! Siksi !
Jos lätkässä saisi viilettää alasti, niin varmaankin tehtäisi. Ainakin joku tekisi, ei ehkä Selänne, mutta joku. (Lätkäkentällä muuten harvemmin näkee ns"viuhahtajia" kuin futiksessa!! ...mistä tämäkin johtuu?)

Futiksessa ei myöskään yleensä ole "tilanne päällä" eli peli ei jatku eli mitään ei tapahtu, tilanteet kestää lähinnä sen keskiverto 10-18 sekuntia jonka jälkeen kuuluu se täysin vääjäämätön pillin ..pillahdus? ja peli vihelletään poikki!! (kuten juutalais seremonioissa).

Vittu miten tylsä peli.

Mutta se on ihan auhoittavaa katsoa tuossa taustalla, sivusilmällä.
Lähinnä siihen tuo "maailman suosituin urheilulaji" kelpaa.

Kuten lempi blogaajani Solari sanoi (suurinpiirtein) "se on peli joillekkin vitun Apasseille, Meksikolaisille, Murjaaneille ja Nekruille - ei ihmisille!!"

Aaaamen !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti