maanantai 23. kesäkuuta 2014

Pete NyyGoodin pimppimessu..konsertti






"Siig Hail ja ajatukset ylös!! ja pippelit alas!!"

" Gloooria in excelssis deee ee ooo..."

"Halusisin siis vaa öö, sanoo niinQ homoille, et painukaa hintit vittuun!! jeeaah mään! ja suvaitsevaisuutta kaikille! jeeeaahhh!!"  "ai hei, onx toi nyt se taivas sitte?! waauu"

Ein Volk,  Ein Petri,  Ein pussy.
(Yrittääkö tuo tyyppi tuolla oikeassa laidassa "fistata" tuota jättipillua?!?!)                            ^^^^

" Jou määän!! munat ilmaan!! "
Ja tässä tätä taas on, nykyaikaista loistoa ja makua ja tasoa ja glamuuria, kaikkia samassa.
Vitun moukat !!

Tämä lieneekin se paljon odotettu ja puhuttu "Hetero-Pride" tapahtuma tai kulkue tai mikä lie ?!

Toisaaltahan tuollainen on mitä sopivin vastaisku Kukkahattu-Totalitääritantoille ja kaikille kalkkiksille tiukkaperseille yms, mutta toisaalta ; tuo on ihan vitun moukkamaista ja profaania ja alhaista ja ...jotain.... äklöä tai jotain.
Ja tuollaista siis kuuntelee käsittääkseni nykynuoriso ?!

Niistä ei tule mitään kovin merkittävää tai sivistynyttä, ma veikkaan.

Niistä tulee ghettonekruja.
Ne on jo ghettonekruja.

Tosin, edes ghettonerkun rotat ei uskalla vajota Amerikassa ihan noin vulgaariin alhaisuuteen sillä se olisi jo liikaa niillekkin, tulla nyt esim lavalle ...ulos suuresta rouvapillusta !! Ja Anglosfääri on sen verran tiukkapipoisempi tällaisissa asioissa, ettei ne ihan äkkiä sallisi moista tai edes haluaisi tehdä mitään noin ääliömäistä tai mitä tuo sitten ikinä onkin.

Tai no, ehkä se käy ja kelpaa jos kyseessä olisi jokin muu kuin musiikki-tapahtuma, mutta kun kyse tulisi olla soinnuista ja sävelistä, melodioista ja musiikista -on moukkamaista ja väärin astella sisään suuresta pillusta ja pöllöillä paljain tissein pitkin lavaa ja räpätä kuin jokin kuolaava neekerin kloppi jossain Nyy Jookissa sillan alla, jostain vaipoista ja tisseistä ja perseistä ja kulleista ja spermasta yms.
Ei kovin tasokasta.

MaakinRutruunahan on aina jankannut siitä kuinka "seksuaalisuus on tuhoisin kaikista voimista" ja kuinka sen valloilleenpäästäminen johtaa erinnäisiin katastroofeihin, ....tuossa Peten esityksessä on varmaankin jo nähtävissä lopun alkua ja nykyajan moraalittomuus yms rappio.
Kuten Tex Arcane aina sanoo, meno on kuin Rooman vihoviimeisinä päivinä, ja jopa pahempaa.

* * *

Kuten näette, kykenee valkoiset ja Petri Nyygoord helposti vajoamaan jopa alemmas kuin sekalaiset pimeät voimat, neekerit ja muut musulmaanit. He-le-posti !!

Tuota ensimmäistä kuvaa katsoessa ei ole kaukana ajatus, että siinä on nyt tämänhetkinen ja moderni Pakana / pillunpalvonta-Druidi messu käynnissä !! Niin totaalisesti se sellaista muistuttaa. Eli kuten näette, ei tällä planeetalla juuri mikään muu muutu kuin vaatteet ja tekniikka yms "ulkoinen". Kaikki muu on ja pysyy.

"Ei mitään uutta Auringon alla"

P.s Yksi syy tällaiseen sekoamisen on takuulla (ja siteeratkaa toki minua, jos haluatte!) se, ettei suomalaiset osaa olla olemassa kesäisin. Suomalaisilla ei oikein ole "kesä minää" tai mitään luontevaa kesäolemusta yms joten suomlantilaiset vain yksinkertaisesti lässähtää ja väsähtää ja sekoaa ja lkaa käyttäytyä normaaliakin ärsyttävämmin ja moukkamaisemmin ja kitata kaljaa ja niin edes päin.
Jos ilmasto ihan oikeasti yhtään lämpiäisi, sekoaisi suomalaiset lopullisesti ja totaalisesti ja aivan täysin, ja kadottaisivat kaiken senkin vähän minän ja itsen mitä heillä on tähän asti ollut.
Ja alkaisivat pelata futista!!

P.s 2
- Toisaalta..... en voi kyllä ihan täysin tuomitakkaan tuollaista pillunmessua, sillä asettaahan se naaraat sekä ansaitsemaansa, että haluamaansa ja luonnolliseen -asemaansa. Äitimme uloslukien HUOM!!
Raiskatuksihan ne kai haluaa ja revityksi ja raadelluksi ja kohdelluiksi kuin Muslimien ämmät eli kuin latopihan elukat.


P.s 3
- Minä alan pelätä futista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti