lauantai 7. kesäkuuta 2014

Silminnäkijäraportti

"Kapteeni" joutui tuossa jonkunaikaa sitten näkemään rikoksen! silmin!
Ja tekijänä ...ihan totaalisen ja täysin sinivalkoisen supisuomalainen vitun kännijuntti narkkariapina !!

Saatanan vitun limanuljaska hippipaska, torakan paska, ali-ameeba, rehveli, narkkari, vittupää, mongoloidi, sekopää-kusipää, vitun läskipää paska !!

Tämä oli niitä ylläri-pylläri!! -niitä "Poliisin tuttuja" eli niitä 20% jotka rötöstelee kaikki 80% ja tulee uusimaan "tekonsa" niin kauan kuin kunnon Ihmiset antaa hengen niissä paskakasoissa pihistä.
Tiedän kyseisen hahmon kaupungistani, en nimeltä, mutta näöltä yms ja tiedän hänen käyvän nostelemassa "tuloja" Sossunluukusta, eli tämä saatanan paskaliero, vitun kusiperse, käy siis nostamassa "fattasta fyffee" ja sitten menee ja "rikokseilee" sen kun kerkiää ja pystyy ja juopottelee pitkin kylää ja eittämättä tekee paljon muutakin pahaa ja alhaista, mutta millä ei ole yhtä paljon silminnäkijöitä.

Ja luulee tietenkin, kuten kaikki vitun viemärissä ja lastenkodissa kasvaneet zombieapinat, olevansa joku "iha vitun kolee ja khuuli jätkä, ja vitun seksikäs ja katu-uskottava neekeri ja siististi khuul" ja niin edespäin.

Tuollaisten saatanan ketkujen takia alan jo tykätä Valvontakameroista yms, tai ainakin myönnän sen verran, että joskus niistä, jostain niistä, voi todella olla todella konkreettista hyötyä ! muttei kai tässä tapauksessa, koska tämä Beelsebuubin ulosteläjä oli katsonut kameroiden kuvakulmat niin, ettei tainnut niihin tallentua, en tiedä menikö juttu "eteenpäin" mutta toivokaamme parasta.

Vittu kun omistaisin "Teiserin" !! saatana !
Niitä pitäisikin jakaa ihan ilmaiseksi, kunnon ihmisille ja opettaa vielä tehokas käyttö "kaupan" päälle !!
Mutta tämä Utopia ja Fiktio vain maailmassa jossa ei ole kaikkialla pettureita ja sekopäitä ja idiootteja ja pahaa yms eli Teksiä mukaillen "Sapiens-Sapiens" simpansseja. Lähinnä ne näitä asioita tekee, koska ovat täysin tyhjiä kaikesta mikä on "ihminen". Täysin.

Olen alkanut jo aatella, että "eihän se Muslimien laki ehkä sittenkään ihan niin pahasta ole!! sillä sen vallitessahan saa kivittää sekopäitä kuoliaaksi ja katkoa varkailta kädet yms".

Sellainen "katu oikeus" onkin käytössä ympäri Etelä-Kwaata (Amerikkaa), siellähän ihan rutiininomaisesti esim poltetaan kadulla elävältä sekalaisia vitun laukkuvarkaita ja muita saatanan kusiruuttia paskarättejä paskahousuja, ja väkijoukko nuijii ja hakkaa ja potkii kuoliaaksi kaikenlaisia nistejä ja muita sekopäitä. Siitä voisi suomalaisetkin ottaa ainakin vähäksi aikaa oppia ja puhdistaa "kotipesänsä" !! Hoitaa asioita kuin Boardwalk Empiren jengit !

Ei kauhean kaunista eikä jaloa eikä siten "Valkoista" mutta -tehokasta ja katuviisasta ! (Tai ehkä tuo onkin valkoista, mutta olemme jo unohtaneet sen kaiken tämän Kristinuskon yms alla eleltyämme).

Suomalaiset vaan on valitettavasti, ihan liian kilttiä rotua ja kansaa, tehdäkseen mitään niin realistista ja "pystyvää" !! Mutta se on toisaalta myös suomalaisten paras ja ehkä yksi uniikeimmista puolista.

* * *

Summa Summarum ; kuten muistaakseni Samurait, sanoivat : "Liioiteltu hellämielisyys vajoaa heikkoudeksi, liioiteltu kovuus puolestaan kovettuu jäykkyydeksi..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti