torstai 26. kesäkuuta 2014

Vekru raportti osa.1

Kapteeni raportoi ilmiöstä nimeltä "Veekerit" eli valkoiset neekerit.
Tähtiaika tällähetkellä suurinpiirtein noin 0:10 26.06.2014 ja rapiat, tässä kvadrantissa ainakin.

Olen pannut merkille tässä muutamien päivien kuluessa, että nykynuoriin lukeutuvat "veekerit" jotka ovat pukeutuneet useita numeroita liian suurin housuihin ja paitoihin ja tyhmiin hattuihin, ovat alkaneet paiskoa juomatölkkejä maahan, keskellä katua ja kaikkea, ja keskellä päivää. Ja pitäen erityisesti huolta siitä, että kaikki näkee kuinka kovia jamppoja on kyseessä, kun uskalletaan sentään saatana, ei vain pukeutua sirkuksen rähjäiseksi norsunpaskan ja heinän -lakaisija hamppariksi, mutta vieläpä paiskoa juomatölkkejä !!

Tsiisus faking, fak !! I better back the fuck down määän !!
Laik... for riiil ya´ll !

Siinä on sellaista "devill may care" ja "maverick" huolettomuutta, sellaista hällä väliä / haista paska asennetta ja roppakaupalla. Sellaista mitä joku ....Mäntsäläläinen tai Jyväskyläläinen tai Ivalolainen nuori kuvittelisi, että Oikealla Rappionekrullakin on, ihan ihka oikealla kriminaalilla paskakasalla joka on liian tyhmä harjatakseen edes hampaitaan tai ollakseen pistämättä pihallaan pitämänsä pitbullin paskapökäleitä suuhunsa, -on. Los Angelesin esikaupunkialueen tai Nyy Jookin pimeimpien kujien jenginekrullakin on, tuota tuollaista "mään!! ju beta bäk tö fak off määän! nou wha aim sein mään?" asennetta!! siinä paiskataan vaikka kokistölkki, tuosta vaan!!! tostaa vaan!! ääärh! johonkin nurkkaan ja vähät välitetään. Vittu ...joo !! "vittu joo!!"

Siis vittu, tietsä, tiettetstzä.. kuinka kova sälli on oltava kyseessä jos se uskaltaa tosta vaan!! paiskata saatana vaikka kokistölkinkin... ihan vaan maahan!! eikä edes pullopalauttaa sitä kauppaan ja saada vähän nappuloita taskunpohjalle !?!? siis tiettexte ?!?!

Tämä paljastaa myös, ettei heillä (Veekereillä) ole minkäänlaista alkeellisintakaan tajua rahasta ja taloudesta ! Ne paiskovat palautettavia (eli siis rahanarvoisia, eli siis de facto - rahaa!!) tölkkejä kuin Poliitikot kansalaisten rahoja Afrikan viidakkoon, ja  pitkin seiniä ja nurkkia ja ojia ja pieliä !! Ooooul rait ! oooul rait ppl.

* * *

Lähinnä minua on huvittanut lievästi, tuo kyseinen hurjastelu ja pullistelu. Jos sitä antautuu syväluotaamaan sen kummemmin, psykoloogisesti, niin siinä lienee kyse siitä, että nuoret yrittävät tehdä itseään tykö tässä maailmassa, yrittävät siis pystyttää ja sitten pysyttää -omaa läsnäoloaan (dasein) valtaamalla (mielestään) nurkkia itselleen ja ottamalla tilaa haltuun. He siis yrittävät saada itsevarmuutta jota heillä ei tod.näk ole, paiskomalla tölkkejä nurkkiin ja ulostettaan toistensa perseisiin ja ottalle !


....no, tässä on lopuksi, pamahtava kissa.

"Nuusk... mtääh..?"    "kurnau..."*poks!!*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti