sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Putro ja kakkatissiJa muita Uutisia : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014062818447189_uu.shtml

170,000 Kg lehmän sontaa....... tissin muodossa ?! Ja sitä kutsutaan nyt sitten taiteeksi. Tää oli tässä. Sivilisaatio / Sivistys / Taide / Kulttuuri yms = ohi !! Ohi on !!
Viimeinen sammuttakoon valot, kiitos.

Paskatissi, tissillinen paskaa, lehmänpaska utare....  ja toisaalta sitten on esim Mona Lisa tai lähes mikä vain Rembrandt tai Gallen-Kallelan teos ....on niin "maku asia" tuo taide kyllä.

Miksi ?!?!

Kysyn vaan, että miksi !?!?

No, mutta jokatapauksessa ; voihan se todella olla niin kuin Texas Arcane sanoo eli että ; Sapienssilta alkaa nyt vihdoin vain yksinkertaisesti loppua se varastettu intellektuaalinen löpö, mitä Sapienssi sai anastettua -joukkoraiskattuaan suuren populaation Neandertaalinaaraita noin 40,000 vuotta sitten.
Eli, nämä Sapienssille kuulumattomat, varastetut, Oikeat Ihmisgeenit alkaa nyt pikkuhiljaa haipua pois ja "ihmisaivot ovat kutistuneet viimeiset 200 vuotta, hyvinkin johdonmukaisesti" tai ehkä pidempäänkin. Ja tuloksena syntyy mm tällaista "taidetta". En tiedä, mutta onhan tuo sangen mahdollista ja kiehtova tulkinta ja hyvinkin selitysvoimainen.

* * *

Pelattaisko mieluummin vaikka Fudista ?!

Pääsis "Huuhkajatkin" edes kerran johonkin merkittävään asemaan ja peliin. Kisaamaan edes jonkun vilttiketju-sarjan alkulohkon toisiksiviimeisestä paikasta, jotain Anchoragen Karhuja tai jotain, vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti