lauantai 28. kesäkuuta 2014

Jeremiaadi kirjoitusvirheistä

Vittu !!!

Helvetin vittu. Että olenkin täynnä tätä elektroonista kirjoittelua ja sen mukanaantuomia loputtomia kirjoitusvirheitä !!
Havahduin ymmärtämään tuon eilisen tiraadini kirjoitusvirheiden häkellyttävän määrän nyt, tänään sitä silmäiltyäni, vähän laantuneena.
Korjasin mielestäni ne kaikki, mutta ....ne on ehditty jo lukea !! eli ...mikäs teet ?!


^^ Lähes tuolta tuntuu kun lukee omia jankutuksiaan jälkeenpäin. Siis ...sitä vain haluaa poistua äkkiä ja matalana maisemista, ei niinkään laahata takapuoltaan, ja siis paljasta takapuolta!, pitkin mattoa. Se olisi jo kahelia !! ja ihan... täysin... niinkun ..turhaa ?!? "Redundanttia" niin sanotusti.

Jotta haluaisin laahata persettä pitkin permantoa. ...niin ...let see.... mitä tarvitsisi tapahtua ?!..... ehkäpä... jonkun vitun vatipään ämmän tai ämmämafian -pitäisi ehdottaa jotain umpityperää ja komentelevaa, kuten ehkä esim, että "kaikilta tupakat pois ja sassiin!!!" tai jotain vastaavaa, tai ehkä jos suomea lähtisi homoviisuihin edustamaan joku itä-Helsingin huitoja, niin sitten!! sitten tekisi mieli jo vähintäänkin laahata ainakin omaa revaa pitkin mattoa !! ja vitun lujaa !!!

Tai tietenkin jos se (perse siis) kutisisi ihan suunnattomasti !! ja vielä enemmässä määrin, jos olisin sillä hetkellä jostain syystä kädetön ja sikäli kyvytön raapimaan persettä... käsin !!

(Mielenkiintoista triviaa ; uskoakseni ns "Ählämit" raapivat persettään juuri tuolla tavalla!! eli laahaamalla sitä pitkin mattoa kunnes syyhy häviää !! [Siitä kai alkuperäinen Persialaismaton disainikin on kotoisin!! ..kai...])Ei kommentteja:

Lähetä kommentti