maanantai 28. huhtikuuta 2014

Youtuubi videot, suomalaiset, Mokia

https://www.youtube.com/watch?v=dz2CgZuVwco

^ Olen jo kauan ajatellut sitä miksei suomalaiset juurikaan tee mitään tuollaisia videoita Youtubeen kuin tuo tuossa ylempänä.
Kaikki tuollainen on traditionaalisesti loistanut poissaolollaan suomessa vaikka kaikki tuollainen on erittäin tervetullutta ja useasti jopa ihan aidosti hyödyllistä. Joskin suomalaisten tapauksessa myös usein hyvin hyvin aneemista kuten tuokin, suorastaan jopa masentunutta / masentavaa. Varsinkin kun vertaa esim tähän ....

https://www.youtube.com/watch?v=Vfh5XxX2JoE

Vaikka ei tarvitsisi tuota tietoa noista luureista, katsoo tuota jo aika mielellään ihan vain videona, koska se on noinkin hyvin tehty ja puhuja ei kuulosta siltä kuin olisi juuri myynyt mummonsa Viroon mutapainijaksi.

Tehkää nyt perkele jo jotain!! tekin suomijuntit !! Kuten näitte, sillä skeidalla voi päästä yht´vitun´äkkiä, tuosta noin vaan, jopa Haliwuudiin asti !!!!! Mitä jos Elleni (lesbo) kutsuukin yht´äkkiä teidätkin luokseen!?? häh? ...repikää siitä.

P.s Aloin haluta jotain uutta Nokiaa !! :( ...saatanan tunarit, saatanan Mokia !! En saata uskoa, että se on poissa ....huoh..

Doiih!! kuka nyt ei haluis Windoussia puhelimeensa hei!!?? häh..kamoon!!? "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti