tiistai 1. huhtikuuta 2014

Rennyn uusi projekti 2014


    * * * Iloitkaa !! Riemuitkaa !! Juhlikaa !! ja saunokaa ja juokaa shamppanjaa !! "Riemuntai" on täällä !! * * *

R E N N Y    H A R L I N    ohjaa   jälleen    uuden    leffan !!!!

Rennyn uudeksi projektiksi on tälläkertaa valikoitunut mielenkiintoinen uudelleentulkinta 90-luvun klassikko piirretystä "Leijonakuningas".
Mutta annetaan miehen itse kertoa tarkemmin !

R.H : "No niin siis ..eli juu, tässä on nyt kyseessä ihan Megaluokan leffa minä vähän niinkun sanon! Et tää tulee varmaan oleen jotain sitä samaa luokkaa kuin aikanaan oli Waterworld ja Independence Day, ja nykyään esim Chris Nolan bätmänit, et ...siis kyl tää menestyy, ettei se siitä kiinni o"

R.H : " Ja tämä ei ole ihan suora kopio alkuperäisestä ja sikäli mikään mitätön vaisu kopio, vaan tässä on paljon esim kaikkii uusii mielenkiintoisii tvistei ! Esim, elokuvamme nimi ei olekkaan, toisin kuten saattaisit luulla, ´Leijonakuningas´ !! eheiii!! vaan se on mielenkiintoinen ja moderni ja freesi ja kekseliäs "Kuijonaleningas" !! Ja tälläkertaa Simba ei ole vain piirrosleijona vaan ihan ihka oikea ja elävä!! ...neekeri !! Ja vieläpä skifi Apina puvussa!!! Ja tämä kaikki tapahtuu siis tietenkin veden alla!! eikä missään jestödeisnyys Savannilla !! kamoon".

Eli siis paljon tältä on lupa odottaa ! ja mielenkiinnollahan me sitä tietenkin odotamme ! Pitäkää penkeistänne kiinni juntit ja pidättäkää henkeänne, sillä nyt pamahtaa !!


Elokuvan Tiisertraileri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti