keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kyborgijyrä pelastaa päivän !

Tiivi-Taavi-Tuhoaja yritti turhaan ottaa Jyrki Käteisen henkiseen talutusnuoraansa ja kontroloida tätä alfa-aalloilla.

Cyborgi-Jyrki esti (mahdollisesti) suomen ja ukrainan välisen, verisen konfliktin !! kertoo Roitters.

Jyrki on saanut suomen nostettua suosta, ja onnistunut ottamaan myös niskalenkin hengenvaaralliseksi tiedetystä Ukrainalaisvakoojasta joka esiintyy ympäri maailmaa  mm "Viron Pääministerinä" -nimeltään Tiivi-Taavi-Tuhoaja. Lempinimeltään ....Susanna.

Kuva otettiin onnekaasti juuri sillä hetkellä kun hän koetti saada Jykä Käteinen haltuunsa, lähettämällä tämän päähän asennettuun kyttäkaremaan käskyjä (luultavasti), ns"agenttikellostaan". Josta tiedetään vähän, mutta kerrotaan sitäkin enemmän. (Kuten muuten, btw, Monikulttuuristakin).

 Ja kuten näettekin ehkä, onnistui Jyrkin kaikessa rauhassa ja malttinsa säilyttäen -kimmottaa tuo säde suoraan lehdistöön ja yleisöön, huh! onneksi!! Muuten ....ken tietää mitä olisi tuleman pitänyt !

Jyrki yritetiin ilmeisesti myös -joko myrkyttää tai muuttaa ns"vihreäksi" pöydällä olevan ns"raskaan vihreän veden" avulla.
Jyrki todistautui kuitenkin liian ovelaksi mennäkseen moiseen Ryssäiseen halpaan ! hah!! siitäs saitte, saatanan slaavilaiset vitun apinat !!! aaaapinaaaaaaat !! ahahaAHahAHHaha HAhaaa lolz @ ya´ll !"Aahhahahhaaaaa, aijaijaijaaa ahaha, ai vittu et sä oot paska jätkä!! vitun typerä Latvialaisnynny saatana!! vittu mikä homo jätkä saatana !! HAhahahaaaa !! Ttu mä  nauran sulle saaaaatana!! hahahaha ! Vitun pelleeeeeeEEeeee !!!! "

"No niin no joo, no ....voisihan tästäkin jotain mieltä ehkä olla, tai sitten voitais antaa Ryssille persettä ja nuoleskella lattiaa ja alentaa heidän veroprosenttejaan ja kynnystään tulla kansalaiseksi ja kansalaisiin ja niin ees päin. Mutta ...ja juu ja onhan sinullakin Jyrki, ihan kauniit lasit, eihän siinäkään mitään...blaablaaBljaa...blyyaaaaaatt !! "Ei kommentteja:

Lähetä kommentti