torstai 17. huhtikuuta 2014

Uutisista Huomenta !

Huomenia.


Siinä irvistelee taas yksi sosiopaattinen esimerkki siitä, että "kiusaaminen kannattaa aina!". Yksi menestynyt öykkärin paska lisää, ja te vitun idiootit olette taas kiimoissanne, silmät kiiluen, äänestämässä tätäkin paskakasaa johonkin vitun "EU ..parlamenttiin?!" tai johonkin muuhun kommari-Marxi moskaan ....te ette totisesti opi. koskaan. mitään.


* * *


"Nnn, nii...no nn, juu.. ...voiskohan tuon kameramiehen syödä...tai tuon julisteen?! entä ..olisikohan kenelläkään näistä yhtään ylimääräistä keksiä taskussaan.."

Ja ...haa, jahaa.... siellä on ilmeisesti käynyt niin, että Jethro ei ole saanut tarpeeksi piirakkaa tai saanut sitä tarpeeksi nopeasti ja paljon ja siitä on noussut häly ja sekasorto ja kaaos ja meteli kun Bisnessmaailman mursu, Jethro Roasted, ei ole saanut päivän (tai tunnin) annostaan. Eli, antakaa joku jo äkkiä tälle rasvakudoksesta rakentuvalle Big-Bossille -hänen tarvitsemansa kilokalorit ja rasvat ja sokerit niin saatte olla rauhassa.

Pitäkää Jethro rasvassa ja kaikki on tyytyväisiä.


* * *

Sitten jotain todella ikävää !Totta!! totta. Mutta ei tuo ole nähdäkseni vain "kevät ilmiö" vaan ihan täyspäivä riesa !! Kytät nimittäin ! Kyllähän se on siis ihan totaalisen aidosti ihan vitun karmiva "yllätys" tuo Poliisin olemassa ja läsnä -olo, mutta ....hei! itsehän olette moisen gangsteri organisaation päästäneet syntymään, ettekä ole tehneet elettäkään sen tuhoamiseksi ja vapauden saattamiseksi Maapallon oletusarvoiseksi tilaksi, joten ....you don´t get to complain citizen !

Saatanan Cro-Magnon räkäpäät !
Ne vain tykkää kyykyttää ja hallita, muita olentoja. SE on niiden juttu!! ei mikään muu kuin SE ! Teidän, orjat, "hyvinvointinne" yms ei ole ylipäänsä edes Geshtapon huoli-listalla, te ette ilmene siinä listassa mitenkään ....muuten kuin "miten saisimme tänään aiheutettua mahdollisimman paljon pahennusta ja itkua ja kyyneliä ja hammastenkiristelyä ja ongelmia ja pidätyksiä ja vapauden ja olemassaolon ja elämän rajoituksia, näille ´suojateillemme´!?" -tyyliin.

Ketäs tännän kiusattaisiin !?

Taas yksi uusi päivä, planeetta Maassa, jonka voi käyttää muiden vahtimiseen ja kyttäämiseen ja vartioimiseen ja kiusaamiseen ja pahoinpitelyyn ja vangitsemiseen ja heidän omistamiensa asioiden takavarikkoon ja lunastukseen ja anastukseen ja muuhun hauskaan ja hyödylliseen pamputukseen yms kusipäiseen, tyhjään, sieluttomaan, väkivaltaiseen "pätemiseen" !

"Uuuuuh heaven is a place on Earth ! "

* * *


Kuvottavaa ! ^^ sarjassamme "miksi kaikki suomessa näyttää samalta kuin Ukrainassa ja muissa itä-"euroopan" paskamaissa ja slaavitunkioissa yms". Vittu tuotakin ukrainalais.puolalais-slaavilais-ryssäläis-romanialais-moldovalaista ällöttävää Boratmaista "disainia" !! Yöööääääk !!

* * *

Sitten on taas tämä vitun sekopäinen, kuvottava, ällöttävä kaheli, Alastonsuomesta !!Hyi saatanan vittu !! yöääk!! Jos ei sinulla ole muuta tekemistä kuin trollata Alastonsuomea tällaisella kuvottavalla perverssillä vitun paskalla, niin ....tapa ittes !

Vittu TUO ON MIES !!! ^^^Fotoshopattuna (ja ihan VITUN HUONOSTI!!!!!!) naiseksi !!! Kuten olen usein uumoillut, mutten ole vain vaivautunut puuttumaan asiaan, mutta nyt kun kerran omistan blogin ja blogaan niin miksi ei !? Tuo on siis joku keski-ikäinen ? äijänkuvatus joka luulee naamioineensa itsensä ovelastikkin, naiseksi!, ja saaneensa kaikki suomen äijät kiimoissaan runkkaamaankin ..haha... hänelle!! ..tirsk...HAHahahah eheheh hHhohohohoohoahah A !!!! Jätkät onkin runkanneet koko tämän ajan ....mulle aahahaha ahahahahaaaaa !!

Häivy sieltä Alastonsuomesta vitun typerä muuli !

Vaikka muutoin olen seksuaalisuuden suhteen luullakseni suht "vapaamielinen" ja "ymmärtäväinen" ja "salliva" ja mitä näitä nyt on, mutta en siltikään ole ikinä ymmärtänyt joidenkin miesten fetisshiä pukeutua "ristiin" ?!!?

...

(Tämä ällötys kutsuu muuten itseään A.S:ssa nimellä "vaginaseksi" tällähetkellä, mutta tämä vitun sekopäinen trolli [ironista kyllä tuo sen fotoshoppaama hirviä näyttääkin ihan tasan Trollilta! ahahaha!] muuttelee aina nimeään, joten sitä ei koskaan tiedä millä nimellä tämä "kuuma kissa" ja "haluttava ja kaunis ja seksikäs" ja "fotoshopattu lättäpää" siellä esiintyy.)


* * *


Suomen - Työntekijätön - Posti        ......se on nopea !


* * *

Rihannan perse !


Voitte siis rauhoittua, Rihiksen perse on ihan sama kuin suurimman osan valkoisista miehistä. Eli ihan PerusPlittana.

* * *

Ja sitten vielä työpöydältäni tilaa viemästä tällainen....Suht rumia ämmiä !! Urppis on toki ihan tsiigauksenkestävä, mutta tuo hahmo tuossa ...^^ ..tuossa ! mikä tai kuka vittu se on,  .....ei sitä monikaan tiedä. Hirvittävähän se kuitenkin on. Enkä ole muokannut kuvaa mitenkään ! Yritin kyllä, mutten saanut siitä mitenkään tuon hirveämpää aikaiseksi joten olkoon.
Mikä Pyhä Paska, tuo oikein on !!? Miksei se ole PerLooks galtsussa !! vaan tuossa kuvassa !?!
Mikä tuo on !!!!???  WTF !?! Se on kuitenkin kai johonkin mittaan tietoinen sillä se näyttäisi katsovan suoraan kameraan ja ...en tiedä...ehkä jopa ...vai tulkitsenko nyt vain ... ehkä jopa hymyilevän ?!! O_0  aika vitun järkkyä !

Mikä se nyt sitten on !? hei ?! kamoon ...!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti