perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.4


Kimi on kuin onkin säilynyt Jupiterin hyytävällä ja tuulisella pinnalla elossa ! Ja hän on jo saanut välillä myös radioyhteyden Maahan. (Olli Rehn, joka lähetettiin myös avaruuteen ja osittain Kimin pelastamiseksi, -on tällähetkellä teillä tietymättömillä. huom)

Kimi sai tietojemme mukaan eilen (To 17.04.2014) hataran ja epäselvän, mutta kumminkin, Radioyhteyden Pasilan Punaisiin Kommunisteihin tai "kansankielellä" "YLE"n radioon.

Kimi valitteli sekalaisista hänelle siellä Jupiterissa sattuneista asioista, ja kertasi kuinka hän mm söi vahingossa omaa paskaansa ja eksyi kerran hiekkamyrskyyn ja myös sitä kuinka hänet miltei söi valtava, valtava mato !! "nii ..se oli siis kai joku juutalainen tai joku, emmätiiiä, siis ...nii se oli *huokaisu* sellain iso pötkö ..jolla oli hampaat ...siis vähän niiku Timo Soinikin mut ei ihan samanlainen...emmätiää.. nii sii...no joo.."

Kimi ehti myös valittaa siitä, että hänen aluksensa oli mennyt niin kriittisellä hetkellä epäkuntoon ja syössyt hänet tähän katalaan kohtaloon, josta ei ehkä ole poispääsyä. "Juu...se ....ei se, ei se kestäny oikeen, se oli vähän liukas ja ..narisi ja oli ruosteessa ja yks meteoriitti ...ohitti mut ja tönäs niinkun periaatteessa sit tänne alas... ja avaruuskin oli just siinä kohin vähän sellain kalteva ja hankala, et  et ei siinä oikeen voinu mitään ...*huokaus* tehä..." Kimi kertaa.

* * *

Eli, siellä se Kimi nyt edelleen sitten on, Jupiterissa ja näyttäisi olevan vielä pitkän tovin. Sillä onhan mm häntä osin pelastamaankin, lähetetty Olli Rehn kadonnut jo kauan sitten kaikkien tutkasta, ja hänen epäillään joko "loikanneen" ehkä Pohjois-Koreaan tai sitten hän on jysähtänyt väkivaltaisesti Kuun pintaan.

Kimi sen sijaan on aika hyvin jo paikannettu, muttei vielä ihan 100% ja hänet saatetaan joskus tulevaisuudessa käydä nostamassa Jupiterin pinnasta ylös. Kunhan tekniikka ja talous kehittyvät / edistyvät tarpeeksi, jotta pelastusoperaatio voisi olla mahdollinen ja tulla kyseeseen, mutta toistaiseksi on tärkeämpää kuitenkin ruokkia kaikki Afrikan neekerit ja Mozambikin Gorillat ja vaatettaa Viron ja Pietarin ja koko Ryssän katulapset ja ostella Mustalaisille Mersuja.

Mutta ehkä jonain päivänä näemme vielä elävän ja hengittävän Kimi-faking-Räikkösen !!

Jiahuuuu !!

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti