maanantai 14. huhtikuuta 2014

Ukrainan tilanne -päivitysAika ...semmoista "kvasi" hyytävää tuo jo alkaa olemaan.

Sotakartalla siirrellään shakkinappuloita ja rajoja piirrellään ja triumfeista unelmoidaan. Kaikki tämä on Ryssän haisevan paskakansan lahja muulle maailmalle. Koska eivät muuhunkaan vitun liejurotat pysty, niin sitten pitää vain yksenkertaisesti sotia !! Kun ei ole mitään muutakaan annettavaa, on kohtalonasi vain sotia ja tuhota ja hyökätä ja tappaa ja repiä ja haukkua ja solvata ja manipuloida ja likvidoida ja murhata ja anastaa ja varastaa ja terrorisoida ja pelotella ja pyydystää ja syrjäyttää ja sensuroida ja kontrolloida ja kiusata ja härnätä ja ahdistella ja uhkailla jne. Ja kaikki nuo pätee myös "Valtioon" ja "Hallitukseen" yms kuvitteellisiin instansseihin.

(P.s Miltton Friidmanhan sanoi, että ehkä n. 5-10 vuoden päästä nähtäisiin mahdollisesti Moskovassa samat mellakat kuin nyt oli Maidanissa. Näyttäisi kuitenkin siltä, että niin voi käydä paljon luulemaansa aiemmin! ..hienoa!! hurraa)

Tervetuloa planeetta Maahan !! welcome to Earth !                                                                  * * * Kylvetään tuhoa, kun ei ole sielua * * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti