tiistai 8. huhtikuuta 2014

100-vuotias Suomi

Yötä.

Olen ajatellut tässä muutamia tunteja tai pari päivää, tätä aihetta "100 vuotias Suomi" ja mitä se merkitsee ja niin ees päin. Ja luettuani sekalaisia kirjoituksia netistä, mm Aakulan Jukan selostuksia yms -päätin itsekkin puuttua vähän tähän asiaan.
Ensiksi: tuo ensimmäinen osio tästä on toistaiseksi julkaisemattoman kirjoitukseni alku, jota en saanut vain jatketuksi saati julkaistuksi joten julkaisen sen kai sitten sellaisenaan, sillä se jo sivuaa aihetta jokin verran.1.
Olen ajatellut uudestaan tässä viimeaikoina, sen mitä tulee ihmisten rotuihin ja lajeihin ja ala-lajeihin ja niiden piirteisiin ja kulttuureihin, saavutuuksiin, ajatuksiin, makuun ja tottumuksiin yms. Ja olen totisesti päätynyt samaan maailmankuvalliseen johtopäätökseen kuin itse Texas Arcane ja muut vastaavat Elävät Fossiilit. Eli että, tämä on se tie ja Tao ja tapa ja näkökulma jota meidän olisi aina pitänytkin käyttää, sillä kaikki muut näkökulmat loppuunkulutettuani ja läpikäytyäni ja koettuani, olen tullut saapuneeksi lähemmäksi totuutta tällä kyseisellä "tavalla" kuin millään muulla. Olen ymmärtänyt samallatavalla kuten itse Teksikin kai, sen että ei ole sinänsä olemassa mtään yhtä yhtenäistä ja tarkkarajaista sinänsä "Valkoista Rotua" tai edes täysin Mustaakaan sikäli, ihan kuten suurin osa ihmisistä ei juurikaan ole ikinä ihan täysin 100%:sen tyylipuhdas, siniverinen versio omasta Somatotyypistään, vaan yleensä näiden välinen siirtymävaiheen olento. Eli siis suoraansanottuna ; on tarkennettava käsitystä siitä kuka oikeasti on ns Oikea Valkoinen ja keitä ovat kaikki muut, ja mistä nämä erilaiset olennot ja geneettiset Hirviöt tulevat. Ja meistä valkoisista siis ne, noin 20% maailman väestöstä, -jotka ovat näitä ns "eläviä fossiileja" eli Neandertaaleja, ovat niitä ainoita oikeita ja originaaleja Valkeita tai kuten Tex sanoo "Maapallon Vanhamies" eli niitä alkuperäisiä varsinaisia Ihmisiä isolla iillä. Nämä loput ovat itseasiassa toisin kuin aina toitotetaan, päinvastoin nimenomaan uudempia tulokkaita ja vähemmän kehitystä ja erikoistumista läpikäyneitä apina-ihmisiä.
Sen sijaan, että edelleen ajateltaisiin, kuten olen itsekkin yrittänyt -aina epätoivoon saakka, wanhalla kunnon Nationalismin / kansallisromantiikan tapaan itseämme esim "Suomalaisina" tai "Ranskalaisina" tai "Saksalaisina" sinänsä, on ajateltava itseasiassa paljonkin tarkemmin. On ajateltava sitä mistä kenenkin veri lopunkaiken tulee ja mitä se tarkoittaa.

Siinä!! Siinä oli kaikki mitä olin saanut tuosta ajatuksentyngästä aikaiseksi !
Mutta ei hätää ! Sillä minä jatkan nyt yht´äkkiä, ex-tempore tässä ja nyt tuota ajatuskulkuani !

http://dienekes.blogspot.fi/2014/04/neandertals-gave-europeans-lipid.html

"he team found that Europeans had differences in the concentration of various fatty acids in the brain that were not found in Asians or chimpanzees, which suggests they had evolved recently. The Europeans also showed differences in the function of enzymes that are known to be involved with the metabolism of fat in the brain."
[Tuosta puuttuu näemmä "T" kirjain alusta...no ..jaa]

"Aasialaiset ja simpanssit" ...samassa..hohoohhooh..lauseess..hahohoh..ssa ! HahaHahAHahahohoha !! Ahaaaa.. oouhwouwouwouwowuoo.

Niin eli, siis > olen aatellut tätä jo pitkään ja periaatteessa päivittäin, ja mitä enemmän sitä ajattelee sitä vaikeammaksi käy kiistääkään tuota viestiä, että valkoiset ovat tiettyyn ekstenttiin itseasiassa Neandertaalin-ihmisiä!! eivätkä mitään Sapien-Sapiens simpansseja ja että kuten se 1 höyrypää aina selostaa "tulee kaikki hyvä ja kaikki kehitys aina Thaaleista, ei koskaan Sapienssista".

Ja kun tätä ajattelee, käy itsestäänselväksi, ettei myöskään Nationalismi tai Kansallisvaltio kuten ne on tähän asti tunnettu -ole kovinkaan realistinen ja todellinen ja alkuperäinen ja orgaaninen ja sulava tapa "liittää ihmisiä yhteen" (jos ne on todella liitettävä yhteen ylipäätään). Toki Kansallisvaltio on ehkä tähän asti toimivin ja parempi kuin mikään "imperiumi" tai mikään vastaava korttitalo (Ryssä esim!).
Ja kun tässä on nyt sitten nykyään, sanotaanko ...n 1990-2013 kyseenalaistettu sitä mitä tarkoittaa olla esim "länsimaalainen" tai "suomalainen" tai mitä vielä, "valkoinen" yms -tuli mieleeni väistämättä tässä "kuka ei kuulu joukkoon" leikissä tämä Thaali-Cro Magnon-Sapiens näkökulma. Vaikka tämä ei sinänsä ihan 100% ja suoraan -liity tähän asiaan "100-vuotias Suomi" tuli tämä kuitenkin yhtenä kortena keossa mieleeni.

( Ja tämä on muuten yksi uusi puolustuspuhe ja syy -kun kyselevät, että "millä perusteella on väärin että musta ja valkea lisääntyvät keskenään? tai jotain muuta vastaavaa. Nin ....tällä!!)

Toisaaltahan tämä on mitä asiaankuuluvin, nyt kun Suomi on täytetty neekereillä ja ählämeillä ja vaikka millä, ja Ryssillä, -juttu. On ehkä sitten pakko kysyä, että "kuka tai mikä todella on Suomalainen?!" Jos esim wikipediaan on uskominen, on suomalainen n.90% todennäköisyydellä Cro-Magnonin ihminen eikä se ylivertainen(?!) Thaali jota Tex hehkuttaa.  Mutta ymmärtääkseni kuitenkin, neekeri on kokolailla se täys-Sapiens Sapiens, ja myös maailmassa ainoa ihmisrotu (sikäli kun tätä nyt on kaikista edes mittailtu!?) jolla ei ole aivan ainuttakaan Neandertaalin geeniä !! Ja totisesti, kun sitä katsoo mitä valkoisilla on ja neekereillä ei ...on ero hyvin hyvin brutaalin ällistyttävä ja massiivinen!! Ja nyt kun vielä satelee näitä uutisia ympäri nettiä / maailmaa siitä kuinka nyky Eurooppalaisilla todentotta on huomattavan paljon perimää Thaaleilta -tulee Teksin hourailut kyllä hämmentävän mahdollisiksi ! Shit is gettin real !

Se on hyvin harmillista jos Suomi todella koostuu ´vain´ kroomagnonin ihmis-apinoista, ja se ettei tällaista asiaa ole käsitykseni mukaan kai juurikaan tutkittu suomessa?. Mutta se tiedetään kuitenkin, ettei neekerit ja murjaanit ja lähi-idän terroristit kuulu suomeen, ei vaikka voissa paistais ! Eikä edes millään "pahalla" mutta selavii vaan, such is life !

Mutta tässähän on sellainen kiehtovahko aspekti, että jos ilmasto nyt todellakin on lämpenemässä (oikeastihan se taitaa ajautua kohti uutta jääkautta) ja tänne alkaa pesiytyä mm uusia eläinlajeja ja kasveja, niin alkaa tänne myös pesiytyä se "heinäsirkkalauma" mikä Sapiens Sapiens on. Eli ehkä yksi pohjavirrassa ajelehtiva syy mustien ja ruskeiden ym tänne virtaamiseen on se, että tänne alkaa muodostua heille sopivampi ilmasto ! Eikä olennot ole aina / yleensä itse edes tietoisia toimintansa syistä per sé, vaan etenevät tai ottavat takapakkia vain vaistojensa ohjaamina. Ehkä siis neekerikin hakeutuu vain vaiston varassa uusille reheville seuduille ja anastaa näin taas yhden maapläntin lisää, uutteralta ja ahkeralta Thaalilta ja iiiisolta läjältä kroomagnonin sekopäitä.

Suomen voi siis, toisinsanoen, kuvailla tai ajatella olevan yksi neanderthaalin selviytymis-seuduista tai majakoista maailmassa, jota nyt alkaa? suuret ja loppumattomat Sapiens-simpanssilaumat riistää ja anastaa ja tuhota ja koluta ja käydä. Pian ei ole muuta paikkaa "valkoisille" kuin muuttaa kaikki Gröönlantiin !

Mutta eniwei: tämä on vain eräs asia ja nyanssi -joka kannattaa teidänkin muuliseni, pitää tästedes aina mielessänne ja ajatella sitä aina kun joku kysyy "mikä on Suomi" tai "kuinka määritellään kuka on suomalainen ja kuka ei?!".

Ja mitä ne totisesti sitten ovat ?!
MINÄ !! sanon, että : Suomi = ajatus! idea, visio, tapa olla olemassa ja elää, kieli ja hajanainen pohjoinen juntti-kansa, maa-alue ja haapea, raaka kulttuurin tynkä.
Suomalainen = ...oi voi...suomalainen on tietenkin suomen asukas ...mm..mutta..mm..mutta kuka?! njoo no...no joo ....no... sellainen kuka ...siis on ...laik what? valkoinen? "suomalainen"? ..."pohjoinen"?..ääh menee kieltämättä vaikeaksi !! Kun joku pyytää määrittelemään jotain mitä ei ole ennen tullut erikseen edes ajatelleeksi, saa sitä hetken aikaa funtsia ja vatvoa ja hämmästellä.
Olen tätä sekä ajatellut, että yrittänyt etsiä kaiken mahdollisen aiheeseenkuuluvan tiedon ympäri ja ämpäri netttiä, enkä ole juurikaan tullut hullua hurskaammaksi! ! ! Mutta voidaan kai sanoa, että jonkinlainen alkusuomalainen populaatio täällä on jo suht ammoisista ajoista lähtien "budjannut" (what ever the fuck that means!) ...siis ollut, asunut, elänyt jne. Ja että tänne on aikanaan, aikojen saatossa tullut sitten jengiä hela tiiden, sieltä ja vähän täältäkin, mutta tietty ydin-ryhmä on aina ollut täällä muodossa tai toisessa, vaikka sitten kuinka pieni. Ainakin siis viime jääkauden loputtua ja yhtä putkea tähän hetkeen asti. Eli jos ei muuta, niin sanotaan että "suomalainen" on puhtaimmillaan se jonka juuret on todellankin näissä alkukantaisissa / -peräisissä muinais-suomalaisissa ja jotka ovat jo useita sukupolvia puhuneet ehdottomana äidinkielenään tätä erikoista ja harvinaistakin -kieltä. Kaikki meistä Oikeista Suomalaisistakaan ei ole itseasiassa siksi ihan Oikeita, että tänne on totisesti muutettu ennenkin, sieltä täältä eritoten tietenkin Ruotsista ja ehkä jopa Virostakin ja näistä muista ympärys"kunnista" yms, mutta myöskin lohdullista kyllä ...Saksasta !
Eli osassa suomalaisia on siis ihan aitoa Hunnia tia Sakua tai Saksalaista / Böömiläistä illuminaattihullua yms. (En itse paljasta, sen enempää kuin oikein tiedäkkään, omaa osuuttani moisista alkuperistä. Mutta ylpeähän niistä olisi jos niitä edustaa!).

Mutta yhtä asiaa en alennu edes yrittämään selittää, eikä siitä ole juurikaan edes ajatusten maailmassa mahdollista tinkiä : suomalaiseksi ei voi neekeri tjms tulla ! Yksinkertaisesti vain saapumalla paikalle ja sanomalla "olen suomalainen". En oikein osaisi kutsua suomalaiseksi varmaan edes täällä jo 20 vuotta asunutta Angloa!! niin erilaisia ne ovat kuin me, sisältä ja päältä.
(Minä olen ihan vallan puhunut sellaiselle!! siis ihan oikein tosielämässä!! juu!! ja vieläpä sen omalla kielellä!! että repikääs hipit siitä!!)

Suomi on pieni (ja pieni) läntti läntistä Siberiaa, jossa asuu hajanainen ja sekalainen, mutta suurimmaksi osaksi yhtä kieltä puhuva kansa! Se se Suomi kai sitten on.
Mutta näistä aiheista on pitänyt jotain jankuttaa jo kauan, joten katsotaan jos jaksan -niin kirjoitan myöhemmin jotain enemmän, mutta nyt siis takaisin aiheeseen josta saavuin tänne saarnaamaan eli satavuotias Suomi !

* * * 

En tiedä onko se jotain kohtaloa tai jotain, mutta jotenkin oudolta ja mikroskooppisen uhkaavaltakin tuntuu, että juuri suomen 100-vuotis synttärien kynnyksellä on Venäjän pojat alkaneet taas ärhennellä ja käydä hankalaksi !! Ja samalla suomeen on otettu kansan kokoon suhteutettuna suht suunnaton lössi "ulkkiksia" eli MaMuja, ja on tehty vaikka mitä sabotaasitöitä Suomen kaatamisen helpottamiseksi. Sattumaa ? kohtaloa? sekalaista tyhmyyttä?! mene ja tiedä.
Mutta ....tuntuu jotenkin ..vähän ...keljulta, että kun Suomi on vihdoin saamassa täyteen sen maagisen ja komea tasanluvun 100, on maassamme alkanut näyttää tältä...Ei siis hyvältä näytä.

Näyttää siltä, että Suomesta on tekeillä vain yksi Afrikan siirtomaa muiden joukossa, kuten Amerikasta ja Euroopastakin. Suomi alkaa siis ajatuksena kadota ihmisten mielistä ja päistä, ja maana ihan silmistäkin. Voihan se toki joksikin paremmaksi ja enemmäksikin muuttua, muttei neekerien avustuksella. Ei koskaan, ikinä.

Hajoaako Suomi kangastuksen tavoin, katoaa kuin pieru Saharaan ? jo ennenkuin ehtii edes täyttää 100 vuotta eli yhden ihmisen eliniän !?

Kuten olen muistaakseni aiemminkin sanonut, muistakaa se mitä jopa raamattu sanoo ; "kansat ilman visioita katoavat" ilmestyskirjasta tuo on, mutten muista sen tarkemmin KVG jos haluat tietää.
Ja jos visiosi on vieläpä korvata itsesi sekalaisilla elukoilla ympäri maailmaa, ...kuinka totaalisesti voitkaan kadota !?! aatteleppa sitä !
Ehkä se siis toteutuu, mitä Ständapkoomikkoneekeri "Dave Chapelle" sanoi siellä jossain Lontoolaisklubilla ; "pian olemme kaikki beigejä!" eli muutumme kenties kaikki mukavan ruskeiksi Mulatti-Muslim-Mischlingeiksi !!! Miettikää sitä !

Tosin se on yllättävän ja jopa ällistyttävän! helppoa välttää !! : älä lisäänny minkään itseäsi rusehtavamman kanssa ! tadaa ! problem solved !
(Ja kyllä!! valitettavasti tuo kattaa myös rakkaan Labradorinnoutajasikin !! )

Katoaako Suomi siis pois!? miksikä se muuttuu ? mikä se ylipäänsä on !? oliko se ihan loppuunasti ajateltu tekele ?! mitä...missä..kuka...mistä..mihin...wtf !

Yrittäkäähän nyt pysyä jonkinlaisen tolkun sisällä, vaikka oletan teidän kyllä jo heränneen ja muuttuneen juurianne myöden. Kohkatkoon Media mitä mielii, minä tiedän teidän jo heränneen, ja te tiedätte että minä tiedän, ja minä tiedän että te tiedätte että minä tiedän!...että te tiedätt.... jne jne ad nauseam.

* * *

Pakko on vielä sanoa, että : miksi ihmeessä jotkut valkoiset ja kaikki neekerit katsovat neekereillä ja apasseilla ja virolaisilla ja moldovalaisilla ja Ulan-Batorilaisilla ja Nenetseillä ja kaikilla maailman vinkuintiaaneilla olevan aina oikeus änkeä ilmaiseksi mukaan siihen kyytiin, minkä useat sukupolvet valkoisia on aikaansaaneet ?!? Mistä tällainen oikeus johtuu !? Voiko joku valaista minua ?! Mikä on tämä oikeus ?! siis ihan oikeasti ! jos tämä on jotain todellista, valaise mua !
Miksi täällä pyörii kaikenlaisia omastamielestään Messiaanisia Ählämeitä ja Sählämeitä ja neekereitä ja muita, katselemassa minua kuin halpaa makkaraa ?!? saan niitä katseita ihan tarpeeksi jo ´omiltani´ kiitos vain !

Vielä enempi : miksei ne pyöri Venäjällä / Venäjälle !?!?!? Siellähän sitä tilaa on jos missä !! Suurimmaksi osaksi typö tyhjää ! Eli jos mustan-maailman väestöpaine pitäisi johonkin Nevadaan purkaa niin ===> Venäjälle !! Se on jo muutenkin niin monirotuinen ja etninen, ettei se siellä tahtia haittaa.

Katseet Gröönlantiin neanderthaalini !! katseet Gröönlantiin !P.s Oliko tässä kirjoituksessa nyt sitten mitään erityistä järkeä ?!... huu tö fak nous. Aika hyvä se kuitenkin on.
Ps.Ps Suomen 100-vuotis bileissä ei sitten TOD: räpätä !! Ei nimittäin TOD !!!


Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti