tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kukke

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014042218232240_uu.shtml


Maailmassa vallitseva  kiehtova synkronismi iski taas !! Juuri kun olin tulossa tässä, tänä iltana Blogaamaan sekalaisesti aiheesta "Juutalaiset ja juutalaisten älykkyys tai sen puute" yms, tuli eteeni sekä tuo iltalehden juttu, että vielä tämäkin : http://iqpersonalitygenius.blogspot.co.uk/2014/04/differential-onset-of-dysgenesis.html

* * *

Tuosta ^^ jutusta ; tuon voi nähdä niin, että siinä se "Maailman Juutalaisuus" (World Jewry) nyt taas yrittää pullistella lihaksiaan ja valloittaa lisää "Gentiilien" alueita ja mieliä ja sieluja ja elämiä ja kulttuureja yms. Siinä ne taas yrittävät sanella meille kaikille kaapin paikan, ja jotkut hyväuskoiset houkat on aina valmiita rahoittamaan intoa piukassa -kaiken mitä jutku keksiikään pyytää.

Kuinka monta kertaa pitää tuollekkin juutalaisrötiskölle sanoa selvä "ei!!!" ennenkuin sen kohkaaminen todella lopetetaan ?! Kenelle sitä ylipäänsä edes ollaan pystyttämässä ?!!  Minä en ainakaan menisi sinne ihan vain jo piruuttanikaan, protestina.
Eikä menisi moni muukaan, mutta eipä se nyt näy uppoavan asiasta päättävien, päättävien-ämmien ja äijien pieniin ja ihraisiin päihin.

* * *

Ja mitä tulee juutalaisten tarunhohtoiseen älykkyyteen: sitä ei ole.

Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti