maanantai 28. huhtikuuta 2014

Suomi Suomi

(Olin aloittanut tällaisen sekalaisen saarnan, silloin kun "Tähdet Tähdet" ohjelmassa putosi se Hermannin Pe.. Olli. En ollut ikinä jaksanut viimeistellä tätä, mutta nytpä viimeistelin ja julkaisen tämän nyt täällä, sikäli kun tästä jotain iloa on. Viimeiset kappaleet kirjoitin juuri äsken! valmiiksi ja puhtaaksi yms. Ei tämä ihan 100% tiivis ja koherentti ole, mutta kyllä tämän nyt lukee jos ei muutakaan tekemistä ole. Ideanani oli kai lähinnä ihmetellä suomen nykyistä outoa uutta olemusta yms. [Tuo napojen vaihtuminen ja ilmaston sekoilu ja auringon Maunder-minimi yms on jo aika peloittavaa! se sekoittaa kaiken! ihmisten päätkin ennenpitkää])Se on aina merkki siitä, että jokin maa tai paikka on alkanut menestyä, kun sinne alkaa saapumaan suuria lasteja ja määriä murjaaneita ja neekereitä yms potaskaa. Tämä kertoo siitä, että tuo paikka on alkanut tulla ns"puoleensavetäväksi" ja yleensä se vetää puoleensa kaikenlaisia välistävetäjiä ja huijareita ja koijareita ja rottia ja ammattitason loisia ja varkaita ja murhaajia ja muita sekopäitä +neekereitä  (jotka on kaikkkea tuota ja vielä enemmän!! jipii)

- Katsoin tuota "Tähdet Tähdet" ohjelmaa taas, missä kaksi hinttiä itki vuolaasti tylsiä esityksiään (ei millään pahalla), ja aattelin kuinka säälittävää ja tylsää ja ei-kekseliästä ja tavallaan myös suomalaisille ´alentavaa´ se kaikki on. Kun ei osata tehdä tai edes yritetä -mitään omaa ja uutta ja alkuperäistä, itse, vaan apinoidaan ja kopiodaan ja imitoidaan kaikki mikä irti lähtee sekä tämän päivän, että 70-luvun Anglosfääristä.

Siitä siinä koko Shoussa on kyse herran tähden!! Anglojen apinoimisesta ! Tekee ihan pahaa katsella ja kuunnella kuinka kaikki "vetää"  siinä niitä "biisejä" englanniksi ! Helvetti !

Miksette vaikka laulaisi edes jollain kauniilla kielellä kuten Italia tai osittain jopa Raska tai jokin tällainen? miksi aina se saatanan englannin molkotus !?!

Suomalaiset voisivat tehdä siis itsekkin jotain omaa ja kunnollista ja maltilla ja loppuun asti, eikä aina vain kopioida ja uudelleen lämmittää lajitelmaa anglopaskaa, jota kukaan ei enää oikeasti jaksaisi ja haluaisi niin paljoa kuunnella tai katsella.

- Ja nyt siis suomessa on jo ällistyttävän suuri määrä neekereitä yms, ja ne lisääntyvät kuten hyvin tiedetään ...nopeasti ! ja tehokkaasti ! ja tämän lisäksi on suomalaiset itse tehneet sitä mitä "isot" suuren maailman valkonaamat edellä eli ; yrittäneet parhaansa kykynsä mukaan tulla neekereiksi tai ainakin yhtä profaaneiksi ja tyhmiksi ja yksinkertaisiksi (laajalti onnistuenkin). Suomalaiset on myös alkaneet jo unohtaa oman toteutumatta jääneen(?) kulttuurinsa ja "juttunsa" yms, ja suomalaiset on lähteneet aikalailla ´täysin palkein´ kohkaamaan tähän Anglosfäärin kelkkaan joka on purjehtimassa suoraan kadotukseen (kuinkas muutenkaan).

 Suomi on osa EU:n totalitääristä ja aito-kommunistista liittoa, Eurostoliittoa ja avautunut koko muulle maailmalle monellakin tavalla (osin ihan hyvilläkin). Samalla vanha kunnon Vihtahousu naapurissa eli suuri Ryssäin maa on alkanut käydä omaan typerään tapaansa vähän kärttyiseksi ja lakanut taas pullistella.

Suomi on periaatteessa antanut sekalaisille pystyssäkulkeville kädellisille vapaan maahanpääsyn ja ylläpidon ja ihan passelin elintason ja muut herkut ja myynyt Ryssille tontteja, tärkeiltäkin strategisilta paikoilta, alennettuun pilkkahintaan, älykkäitä kun ovat.

No, joka tapauksessa, suomesta on siis lyhyesti sanottuna ; tullut ehkä ensi kertaa koko historiansa aikana, ihan oikeasti ja aidosti jokseenkin haluttu maahanmuuton kohdemaa ja sille jopa hyvinkin "vastaanottavainen" ja avoin. Suomi on muuttunut dramaattisesti, ja tulenee muuttumaan vielä enemmän. Ja tämä kaikki houkuttaa yhä enenevissä määrin sekalaisia rottia ja ne tuhoavat suomen ennenpitkää. Ja valkoiset, koska pelkäävät kaikkea, sallivat tämän ja hurraavat omalle tuholleen katsellen vierestä kädet kyljissään kiinni kuin hylkeillä (joilta monet suomlantilaiset näyttävätkin).

Ja tällainen "kehitys" voi johtaa enemmän tai vähemmän sen mikä ikinä "Suomi" sitten onkaan -tuhoon. Siis sen katoamiseen tavalla tai toisella ja sen hukkumiseen kaiken muun maailmassa -suohon. Se on jo alkanut tapahtua.

Voihan tosin olla, että syyllistyn tällaista joristessani itse siihen PerusSuomalaiseen "Uniikkiuden Uskoon" mutta ...en tiä...ei tämä nyt ainakaan mikään Somalia tai Swazimaa tai muukaan Afrikka ole!! tai mikään lähi-idän tadjikistanikaan.

Olen myös ollut pistävinäni merkille, että tämä lämmin talvi eli periaatteessa todella piiiitkä kevät, on jo vähän muuttanut meitä suomalaisia ainakin väliaikaisesti, ja sehän on kuin onkin siirtänyt meitä piirun verran kohti Suurta Maailmaa ja kaikkia muita ja tehnyt meistä snadisti avoimempia ja uskaliaampia ja halukkaampia ilmaisemaan itseämme yms. Joka ei ole ollut mikään tyypillisen suomalainen piirre. Voidaan luultavasti sanoa, että "tulisipa jo äkkiä taas talvi" !! koska ilman sitä me emme oikein tunne itseämme ja voimme ennenpitkää seota ja muuttua joksikin typeriksi ilveilijöiksi yms ...tai alentua Anglosfäärin tai Ryssien vasalleiksi tjms.

Vaarallista... kovin vaarallista, tavallaan, tämä liika lämpö. Joskin myös suunnattoman hyödyllistä, mutta se pitääkin osata nimenomaan hyödyntää jollain järjelliselllä ja rakentavalla ja todella, todella kauaskatseisella tavalla.

Esim purkaa vanhaa ja homehtunutta tieltä pois ja tilalle uutta ja khuulia, mutta siis ihan oikeasti khuulia ei mitään 20-vuodessa mädäksi homehtuvaa ja rumaksi sääistyvää paskaa, ja alkaa viljellä vaikka jotain uutta ja eksoottista täällä pohjoisessa ja ...miksei vaikka pistää vähän sekalaista jotain ...jos ei nyt "rautaa rajalle" niin ainakin kehitellä jonkinlaista siviilipuolustus ohjelmaa a la Sveitsi ! joka on muuten jo liian järkevä ollakseen edes totta, mutta totta se on !

Sen lisäksi, mitä tulee siis sotiin yms, sanoi jokin aikaa sitten kai "Kansankokonaisuus" blogissa Miltton Friidmani aika hyvin kun hahmotteli sellaista, että suomeen kannattaisi perustaa ainakin yksi erikoistunut ja oikein kunnolla ammattimainen sotilas ...joku ...yksikkö tai jotain, eli jonkinlaiset Erikoisjoukot, vähintäänkin tukemaan kaikkia tykinruuaksi joutuneita raasuja. Ja näille Erikoisäijille kaikki mahdollinen teknologia mukaan. (Siis ammatti-erikois-armeija periaatteessa).

Puitakin voisi ehkä istuttaa sinne missä niitä ei ole ja kerätä kaikki roskat mitä teidenvarsilla ja luonossa on. Käyttää siis tämä lämpö ja valo äärimmilleen hyödyksi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti