tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.5


Kimi Räikkönen on edelleen toiveikas !!

Jupiterissa  jo ...useatta kuukautta, jumissa oleva "Jäämies" Räikkönen on saanut lähetettyä edelleen -satunnaisia ja katkonaisia viestejä mm Nasan satelliittien ja muutaman maa-aseman kautta, ja hän on kertonut kaikesta tukaluudestaan huolimatta olevansa "ihan jees hei... kaikki reilassa".

Kimi sai mm lähetettyä tämän haikean tai säälittävän (kuinka sen tulkitseekin) viestin viimeyönä Hawailaiselle sää-tutkalle josta sen kirjekyyhky toi meille suoraan Pasilaan, ja vietissä sanotaan ;  "...*huokaus*...no joo, en tiä kyllä...kai tää tästä iloks muuttuu ja mut löydetään ja pelastetaan ja ...en tiä, minut saadaan vielä iloiseksi! minut saadaan kyllä vielä ihan iloiseksi!!" Kimi sanoo, jokseenkin riemukkaalla äänenpainolla.

Toivoa ei ole vielä menetetty eikä mitään lyöty lukkoon, mutta Kimin tilanne on siltikin, jokatapauksessa, sekä lähes absurdi, että erittäin hankala. Ja pelastus-operaatiokin on hyvin vaikea toteuttaa, eikä mm Olli Rehnistä ole edelleenkään minkäänlaista havaintoa, ei näkö, ei kuulo, ei tutka!! on kuin hän olisi "kadonnut kuin pieru Saharaan" kuten haastattelemamme Anakin-Vladimír-Putler asian ilmaisi (Näsän [Tampereen ´Nasa´n] työntekijä).

Joten Kimille on näkyvissä vielä toistaiseksi, ainakin pientä valonpilkahdusta synkkyyteen, toisin kuin Michaelilla joka on kuollut kuin kivi !

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti