maanantai 14. huhtikuuta 2014

Homopostimerkkikausti ja Maanantai

http://janrossi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/165665-tahan-on-tultu-gaypornoa-postimerkeissa

Siinä taas joku jaksaa ulista "homopropagandasta" .... *huoh*
Ketä vittua tuokin lopunkaiken kiinnostaa !? Eikö lapset todellakaan saisi ikinä, missään nähdä edes pakaroita ?!? Sekoaako ne de facto siitä !? Tuhoaako se lapsen psyykkeen !? Calm the fuck down ppl !

Ihan jeeshän se on, että Tom saa jotain tunnustusta tai jms. Eikä niitä merkkejä tarvitse ostaa ! Ja kaikki tällainen on sikälikin hyvä, että se vanha ja ummehtunut ja Neuvostoliittolainen Pohjois-Korea Suomi saa kyytiä ja kunnolla, ja suomlannin juntit ovat pakotettuja edes vähän muuttumaan ja päivittymään ja päivittämään tajuntaansa ja maailmankuvaansa ja omakuvaansa yms. Kaikki muutos ei ole nähkää aina pahasta.

Sittenhän sen näkee, jälkeenpäin, mikä muutos oli hyvästä ja mikä pahasta. Homoja kuoliaaksi niittaavat MaMut ja pippeleitä silppuavat kiimaiset hullut, sekä jutkut että muut ählämit, -ne on ihan ihka oikea uhka kulttuurillemme ja maallemme ja lapsille! ja ...yksinkertaisesti vain : ihan vitun kuvottavaa sakkia !

(Voihan niissä siis toki olla poikkeus tai kaksi, mutta kuten Matruuna jankkasi siellä blogissaan ; poikkeus vahvistaa säännön)

"Kapteeni sanookin nyt: rentoutukaa!! joka iikka ! nyt on Maanantaiiiiiii !! ihananananaanaaaaa aaaaaaa aa !!"
* * *

Mainittakoon muuten tässä asiayhteydessä sellainenkin juttu, että : yksi simppeli syy siihen, että tällaisiakin hengenhaukkomiskohtauksia aiheuttavat postimerkit on otettava käyttöön, on se ettei suomessa ole juurikaan mitään muutakaan kulttuuria mistä ammentaa !! Täällä ei nähkääs vain kerrassaan riitä toisin kuin suuressa maailmassa -mitkään kulttuurin hahmot ja piirteet yms. Täällä vain ei ole mitään Disneytä tai Elvistä tai Mozarttia tai Rembrandttia tai edes Hitleriä ! Täällä on vain joku vitun vetelä hippi Eduskunnassa ja 3miljoonaa Poliisi-Sotilasta (vitun Zombiet!). Täällä ei kulttuuri kukoista !

Perunankasvatuksesta tai paperinjalostuksesta tai ahtaajan työstäkään, kun ei saa mitään niin hirveän merkittävää irti !! Tai ainakaan suomalaiset ei saa, anglot saisivat ! minä ihan tiedän sen !
Siitä / niistä, irtoaisi elokuva poikineen ja postimerkkejä ja lahjamukeja ja pyyhkeitä ja sarjakuvia ja kynnysmattoja ja puutarhatonttuja ja TV-sarjakin luultavasti, ja khuuleja moderneja dokumentteja ja valokuvia yms sälää. Muttei täällä !! Ei saatana!! eikä perkele !! ei täällä !!
Täällä tehdään ja tanssitaan niin kuin Suuri Johtaja Kim Jon.. no, Suuri Johtaja sanoo !!

Ehkä ; jos te tekisitte itse jotain ja jos tuo vitun Kommunistinen Totalitäristinen Paskavaltio ei tuhoaisi ihmisten sieluja ja uskoa mihinkään ja sensuroisi ja aktiivisesti estäisi toisia ihmisiä menestymästä ja toteutumasta -voitaisiin täälläkin valittamisen ja inisemisen ja  änkyttämisen sijaan ...junou ... oikeasti tehdä jotain !!!! Jotain uutta ja jotain todellista !!

No mutta kuitenkin ...

" AAaaaaaaaaaahhhhh !! maanantai !! huippua ! tervetuloa maanantai rakas !! terve-vitun-tuloa !! yahooooo ! "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti