lauantai 19. huhtikuuta 2014

Persian Ämmä

Palaan pitkästä aikaa tämän Blogin primääri astialle, eli ns "neekeri yms -asioihin".
Ja valitan siitä, että : näin tuossa taas yhden (ja useammankin) noita Muslimi-ämmiä, tiedätte kai sen tyypin, niitä sellaisia jotain perheenpäinä ..tai no ei sentään, mutta jonkinlaisena matriakkamaisena hahmona niille nuoremmille Muslimittarille toimivia vanhempia Persialaisämmiä ?! Ajattelin vain sitä, että ne näyttävät aina ihan helvetin happamilta ja kärttyisiltä ja tämä näkemäni kööri taisi koostua äidistä, lapsesta ja siitä Matriarkasta ja se äitä puhui kuullakseni suomea sille lapselleen ja siitä ei näyttänyt martiarkka diggaavan, ja ajattelin siis vain, että miksi helvetissä tulla suomeen ylipäätään jos ärtyy jo siitäkin, että lapsenlapsensa saattaa joutua alttiiksi suomen kielelle tai jopa oppia sitä !?

Eikö olisi järkevämpää pysyä siellä Persian kamaralla, hiekan ja pölyn ja hullujen Mur...siis Muslimi miehien seassa.

Tosin on kyllä kaiken rehellisyyden nimissä mainittava eräs asia ; nimittäin, jos tämä lähes abstraktioksi määriteltävä ja erittäin erittäin outo ja epä-todennäköinen asia toteutuisi eli Suomi vs Ryssä osa.2 niin suomellahan olisi siinä oma Muslimi-itsemurhapommittaja-osasto käytössään !! Joten eikö tämä ole itseasiassa jopa lohdullinen "kulttuuriarikastava" juttu ?! Taisin siis löytää vihdoin sen mitä se on kai koko ajan tarkoittanutkin, "kulttuurin rikastuminen" -muslimi pommittajia !

Allaah´u´ackbaar !!P.s Tuossa taustalla pyörivässä Bond-leffassakin (jota kävin myös Tuplajiille suosittelemassa!) on Muslimeita !! Ja ne on siinä ihan O.k !! ne on kai sittenkin ihan O.K !!
Niitä voi ottaa vaikka kotiinkin tai jotain, ruokkiakin niitä kai saa ja auttaa yms.
Mutta niitä ei saa!! kutsua esim ; rättipäisiksi, karvaisiksi, hiekkaneekereiksi ! Näin ei saa sanoa !

(Vaikka ne onkin rättipäisiä ja karvaisia kuin mäyrä[ja ainakin!! yhtä älykkäitäkin!! siis ainakin!!] ja asuu hiekassa ja on tavallaan määriteltävissä ainakin osittain, käsittääkseni, "neekereiksi")Tässä on Ahmed,  hän ns "ankkurilapsi" ja hiekk... Muslimi ^^ ja hämmästynyt nähdessään valokuvaajan ja kameran.


Ps.Ps.Ps.PS.spsspspsps... "ämmä" on Persiaksi ihan oikea sana btw. Check it out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti