torstai 24. huhtikuuta 2014

Liejuryömijät aukoo suutaan

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014042318234422_uu.shtml

Voihan vittu mitä älykääpiöitä !! AHhahHahaaaaa !! Vittu LoL.

Vaikkei "Teukkaa" kai kukaan minään Valistuksen ihanteena tai korkealentoisena ajattelijana varmaan pitänytkään, mutten oikeastaan saata edes uskoa Teukan ja tuon toisen imbesillin uponneen ihan näin alas !!

"Anti-Semitismiä"(tm)  ?!?! .....laik ...wtf !

Jos noissa kuvissa oikeasti näkee anti-jutkuutta niin on kyllä joko hyvin herkässä antisemiittisyytevaistot tai sitten on ihan suunnattoman typerä tai vouhkaa kun ei homokammossaan muutakaan enää keksi.


"Teuvo Hakkarainen ja Mika Niikko keskustelevat uusista Homo-postimerkeistä, mutapainimatsin merkeissä"

Älykkäitä ja järkeviä ja paikkansapitäviä mielipiteitä ! .....NOT !

Alkaa kai näillä äijillä olla kaikki edes kaukaisesti järkevähkö sanottava jo sanottu ja ruuti olla märkää. Teuvon pitäisi kai lähinnä poltella sitä sahaansa ja tuon toisen ...upottaa päänsä sontaan ja aukoa sitten suutaan, niin vitun tyhmää "läppää" kyllä äijät nyt "heittää". niin tyhmää, että ihan myötähävettää ja heikottaa.

                                              *************************************************************************************Kuten tästä esimerkkikuvasta ^^ voimme nähdä, paistaa siitä selvästi läpi -häpeämätön ja irstas Paholaisen pilkka. Pään sarvet ovat selvä, joskin ovelasti verhottu, parodia Paholaisen sarvista ! Ja kasvojen punoitus on selvä viittaus niinikään Beelsebuubin ihonväriin (eikä sillä siis oo mitään välii, kosk me ollaa kaikki kuitenki samoi)....?Kaikki nämä yllä nähdyt kuvottavat kuvaelmat ja parodiat ovat alhaista ja laitonta pilkkaa kuvassa esiintyvästä "Jukka Hildeenistä" ja loukkaavat jo jopa hänen älykkyyttäänkin.

Alkuperäinen kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti