tiistai 22. huhtikuuta 2014

Rodullinen Dominanssi ja Juutalaiset osa.1

Juutalaisista taas tai vielä -sen verran, että : http://www.counter-currents.com/2014/04/racial-dominance/
Lukekaa tuo ja katsokaa mitä mieltä olette.
Minä olen sitä mieltä (ja oikeassakin) että siinä ne Anglot ym nyt taas matelee omien kuvitelmiensa ja käsitystensä edessä ja pelkäävät hiestä märkänä ovelaa ja ahnetta ja tavallaan yli, mut kuitenkin ali -vertaista jutkua.

Tuossa on toki sinänsä järkeä ja muuta, tuossa "Rodullinen Dominanssi" näkemyksessä, näkeehän se nyt tyhmempikin ja otsallaankin, että niin on. Mutta en totisesti ole yhtä mieltä noiden Huu Haiden kanssa siitä, että juutalainen dominoi tällä hetkellä, ei vain valkoisia, mutta sitä kautta koko muuutakin "ihmiskuntaa" tai planeetta / maailmaa. En totisesti !

Pähkinänkuoressa: helvettiäkö siinä annatte niiden "dominoida" ja seuraatte tilannetta sivusta tumput suorana ja luu kurkussa yms ?!?!? Ei ne voi nääx dominoida jos niiden ei anna dominoida ! Niinkuin kissakaan tai jokin vastaava pieni eläin / ihmis-lapsi, jos sitä ei ihan itse pedestalisoi ja ala pelätä ei se ole mikään Hirviö tai tule sellaiseksi.
Toki jos juutalaisille antaa pikkusormen, ne vie ilomielin koko käden ja kaikki sen rahat, mutta ei ne mitään "dominoi" !

Kuten minun lempiblogaajani sanoi juutalaisista ja niistä jotka juutalaisia ihan pelkäävät ; "he eivät pysty pitämään huolta edes niistä idiootti Palestiinalaisista" eli siis jutkut ei saa tehtyä mitään edes sille apinaköörille saati sitten, että ne neuroottiset hermorauniot voisivat kontrolloida koko hela maailmaa, mitä ne kyllä eittämättä varmaankin haluavat. Valkoiset sensijaan, sille päälle sattuessaan, siihen nippa-nappa pystyvät.

Muttei maailmaa tarvitse sen kummemmin kontrolloida, ihmisen siis, kyllä se pärjää ihan mainiosti itsekkin ja on ilmeisesti aina pärjännyt, ennenkuin tänne alkoi sikiämään ja versomaan minkäänlaista apinaa tai elukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti